ID : 13671993
باحضورمعاون امورمجلس،استان‏‏هاوپشتيباني سازمان مديريت كشورشکل گرفت

چهاردهمين سازمان مديريت وبرنامه ‏‏ريزي استاني دريزد/ صالح: اجرای تعهدات دولت قبل نیازمند 18سال زمان!


در مراسمي با حضور معاون امور مجلس، استان‏‏ ها و پشتيباني سازمان مديريت و برنامه‎‎ريزي كشور، ضمن تكريم از زحمات «محمدرضا بابايي» معاون برنامه‎‏ريزي و اشتغال استاندار يزد، «سيد علي معزالديني» به عنوان معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منطقه‏‏اي استاندار و «حميدرضا نصيري زاده» به عنوان رييس سازمان مديريت و برنامه ‏‏ريزي استان يزد معرفي شدند.

به گزارش خبرنگار یزد رسا، در مراسمي با حضور معاون امور مجلس، استان‏‏ها و پشتيباني سازمان مديريت و برنامه‎‎ريزي كشور، ضمن تكريم از زحمات "محمدرضا بابايي" معاون برنامه‎‏ريزي و اشتغال استاندار يزد، "سيد علي معزالديني" به عنوان معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منطقه‏‏اي استاندار و "حميدرضا نصيري زاده" به عنوان رييس سازمان مديريت و برنامه‏‏ريزي استان يزد معرفي شدند.

ايسنا نوشت: "سيد محمد ميرمحمدي" استاندار يزد در اين مراسم با قدرداني از زحمات بابايي و آرزوي توفيق براي عزالديني و نصيري زاده در مسئوليت‏‏هاي جديدشان، از انتخاب "سيد علي معزالديني" به عنوان معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منطقه‏‏اي استان از بين 12 كانديداي مورد بررسي براي تصدي اين پست خبر داد.

وي با اشاره قرار گرفتن استان يزد به همراه استان‎‎هاي خراسان شمالي، خراسان رضوي، خراسان جنوبي، كرمان و سيستان و بلوچستان در منطقه پنج كشور، شكل‏‏گيري اين معاونت را در تسهيل توسعه زيرساخت‏هاي استاني موثر خواند.

استاندار همچنين با اشاره به انتخاب "حميدرضا نصيري زاده" به عنوان رييس سازمان مديريت و برنامه‏‏ريزي استان پس از بررسي و مصاحبه با هقت كانديداي مورد نظر براي اين پست، احياي سازمان مديريت و برنامه‏‏ريزي را از وعده‏‏هاي انتخاباتي رييس جمهور خواند كه محقق شد.

وي سازمان مديريت و برنامه‏‏‌ريزي جديد را متفاوت از سازمان گذشته خواند و گفت: در سازمان جديد سعي بر رفع موانع گذشته مانند تمركز امور در مركز و كندي فرايندها شده است.

ميرمحمدي با تبريك حلول ماه مبارك رمضان و تاكيد بر موضوع سياست عين ديانت است، اظهار كرد:  سياست به همراه ديانت نيازمند رفتارها و كردارهاي منطبق با احكام ديني و كلام الهي است كه در اين صورت شاهد بسياري از برخوردهاي نامعقول سياسي نيز نخواهيم بود.

استاندار در پايان نيز سياست را رفتار كردن مديران با زير مجموعه‏‏شان به گونه‏‏اي كه منجر به افزايش انگيزه و ذوق و شوق و بالا رفتن كارآمدي كاركنان شود، تعريف كرد و از مديران خواست تا نگاهي پدرانه و مسئوليت پذير به اجتماع داشته باشند.

"محمدرضا بابايي" معاون سابق برنامه‏‏ريزي و اشتغال استاندار نيز در اين مراسم با اشاره به سابقه 22 ساله فعاليت خود در حوزه  دولت از عدم حضور خود به صورت مقطعي در اين عرصه به دليل برخي مشغله‏‏هاي شخصي خبر داد و مديران استان را به توجه به دستورات قراني در رفتارهاي مديريتي و دوري از ناهنجاري‎‎ها در فضاهاي مديريتي‏‏شان توصيه كرد.

وي در ادامه از رنجش استان در طول ساليان گذشته به لحاظ ميزان دريافت منابع اعتباري ملي و استاني به نحوي كه استان يزد را در رده استان 26‌ام قرار داده، سخن گفت و افزود: متاسفانه اين در حالي است كه استان يزد به لحاظ توليد ناخالص ملي، نرخ رشد اقتصادي و اشتغالزايي علاوه بر افراد بومي براي متقاضيان غيربومي و حتي اتباع بيگانه، در زمره‌ي استان‏‏هاي برتر كشور به سر مي‏‏برد.

بابايي همچنين با اشاره به بزرگترين مشكل استان يزد يعني معضل كم آبي، يزد را با توجه به قريب 17 سال خشكسالي متوالي جزو كم‌آب‌ترين و كم بارشترين استان‌هاي كشور خواند و گفت: اين در حالي است كه تخصيص اعتبارات اين حوزه وضعيت غير متناسبي را شاهد هستيم.

وي همچنين به اختصاص پنج درصد از راه‎‎هاي مواصلاتي مهم كشور به استان يزد در قبال يهم كمتر از يك درصد اعتبارات ملي و استاني در اين بخش اشاره كرد.

بابايي در پايان خواستار تغيير و اصلاح شاخص‎‎ها و فاكتورهاي تخصيص اعتبارات به استان‎‎ها به وي‍ژه استان يزد شد.

 

 

معاون امور مجلس، استان ها و پشتیبانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور:

اجرای تعهدات دولت قبل نیازمند 18سال زمان و 400 هزار میلیارد تومان اعتبار است
رسانه دولتی ایرنا نوشت: معاون امور مجلس ، استانها و پشتیبانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور گفت: انجام تعهدات دو هزار و 900 طرح باقیمانده از دولت قبل نیازمند 18 سال زمان و 400 هزار میلیارد تومان اعتبار است .
 علیرضا صالح روز چهارشنبه در آیین معارفه رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و معاون اقتصادی استاندار یزد افزود: در طرح های تملک دارایی سرمایه ای ملی در سال 84 برای یکهزار و 300 طرح با اعتباری بالغ بر 60 هزار میلیارد تومان با فاصله زمانی چهار تا چهار و نیم سال زمان تعریف شد.

وی اظهار کرد : در نظر گرفته شده بود که در سال 92 و با پایان دولت دهم طرح های تملک و دارایی به دو هزار و 900 طرح افزایش و اعتبار این طرح ها به 400 هزار میلیارد تومان افزایش یافت.

این مسوول خاطرنشان کرد : این مقدار طرح و بودجه برای 18سال آینده تعهد ایجاد کرد اما سووال اینجاست که آیا ما می توانیم برای دو سه دوره فعالیت دولت های بعدی نیز تصمیم گیری کنیم.

معاون امور استانها سازمان مدیریت ، جمع بندی سفرهای ریاست جمهوری را یکی از وظایف این معاونت عنوان کرد و گفت: در راستای جلوگیری از تعریف طرحهای جدید ، تصمیم گرفتیم گلنگ را از سفرهای رییس جمهور جمع کرده و کلید را برای باز کردن درهای بسته و مشکلات مردم و روبان را برای افتتاح پروژه های جدید جایگزین کنیم.

صالح تاکید کرد : بر این اساس مقرر شده از میان طرحهای هر استان، طرحهای موثر که قابلیت اتمام در دو سال و فعالیت دولت یازدهم دارد شناسایی شده و تخصیص صددرصد داشته باشد که این کار را در 18سفر استانی ریاست جمهوری اجرا کردیم چون توقعاتی برای مردم ایجاد می شود و ما باید تا انتها آن را دنبال کنیم.

به گفته وی مثلا طرحی که 500 میلیارد ریال هزینه نیاز داشته با 500 میلیون ریال شروع شده و دیگر بودجه برای ادامه کار اختصاص نیافته است.

معاون امور مجلس ، استانها و پشتیبانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی درباره وضعیت پروژه های استانها نیز خاطرنشان کرد : در سال 84 در استانها 15هزار طرح با 80هزار میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز برای اتمام آنها تعریف شده است و امروز 75هزار طرح نیمه تمام در استانها داریم که اتمام آنها 980 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

وی ادامه داد: این وضعیت می طلبد که ما در استانها یک نهاد فکری و کارشناسی داشته باشیم با این حال قرار نیست سازمان مدیریت در دوره فعلی تصمیم گیر باشد بلکه می خواهد با بررسی تبعات سرمایه گذاری های جدید اثرات آن را به شورای برنامه ریزی ارائه کند و در واقع یک نهاد تصمیم ساز باشد.

وی با تشریح وضعیت سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور از زمان تاسیس تا انحلال و احیای دوباره آن گفت: این سازمان در سال 59 بر اساس بیان صریح قانون تشکیل شد اما در سال 85 تغییراتی در آن ایجاد شد و در سال 86 به صورت غیرکارشناسی و غیرقانونی و بدون استناد به مواد قانونی منحل شد.

معاون امور مجلس و استانهای سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور تصریح کرد: زمانی که یک سازمان و نهادی به موجب قانون و با مصوبه شورای عالی انقلاب تشکیل شود باید با دلایل قانونی نیز منحل شود و این کار یکی از بزرگترین اشتباهات دولت قبل بود.

صالح با اشاره به اینکه این انحلال تبعات و اثرات زیادی داشت ، افزود: سال 92 که دولت تدبیر و امید این سازمان را تحویل گرفت و با توجه به مشکلاتی که بوجود آمده بود با بررسی های کارشناسانه، دولت نظر به تشکیل دوباره این سازمان داد.

وی اضافه کرد : احیای این سازمان از مهمترین خواسته رییس جمهوری در انتخابات بوده و بعد از ابلاغ قانون در تاریخ 27اسفندماه سال 93 در کمتر از دو هفته این سازمان احیا و شروع بکار کرد.

این مسوول وظیفه امروز این سازمان را معرفی چهار ویژگی سازمان مدیریت عنوان کرد و گفت: چابک سازی و کوچک سازی اولین شاخصه این سازمان در دوره جدید است بگونه ای که در سال 86 و زمان انحلال 3400 پست را به استانداری تحویل داده و امروز که تعداد استانها بیشتر شده 2178 پست دارد.

معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور افزود: دومین ویژگی وظیفه راهبردی مباحث در این سازمان بویژه در استانهاست به طوری که مرکز هم اندیشی ایجاد کرده ایم تا بتوان نقطه نظرات کارشناسان دولتی و خصوصی را بر اساس موضوعات شورای برنامه ریزی هر استان به اشتراک بگذاریم.

صالح ویژگی سوم را تفویض اختیار حداکثری به روسای استانها عنوان و در ادامه به نظارت به عنوان مهمترین ابزار این سازمان در تخصیص اعتبارات استانی اشاره کرد و گفت: به همین دلیل ستاد نظارت را به منظور نظارت بر طرحهای ملی و استانی ایجاد کرده ایم.

وی در تشریح وضعیت جایگاه استان یزد در قانون بودجه سال 94 گفت: در بودجه امسال رده استان یزد به رتبه 22 ارتقا یافته است و رییس این سازمان به عنوان چهاردهمین استان امروز معرفی می شود.

این مسوول افزود: بر اساس شاخصهای سال 89 استان یزد دارای زیر 1.4 درصد جمعیت کشور بوده و کل ناخالص داخلی آن 1.42 درصد است که این وضعیت از سال 89 به بعد خیلی بهتر بوده بگونه ای که از لحاظ صنعتی شدن و تولیدات بهتر شده است ولی مبنای آن سال 90 است .

معاون سازمان برنامه ریزی ادامه داد: جمعیت و سهم ما در تولید نشان می دهد که یزدی ها پرتلاش تر از میانگین کشور هستند و این را باید پای تلاش و همت و پشتکار مردم شریف استان یزد اعم از فعالان و سایر قلمداد کنیم.

وی در توصیف حماسه آفرینی حدود دو میلیون نفر از مردم تهران در استقبال از 175 غواص شهید گفت: این تراکم جمعیت نشان داد که این شهدا هستند که همدلی و همزبانی را برای ما مسوولان به ارمغان می آورند.

در پایان این مراسم از محمدرضا بابایی معاون سابق برنامه ریزی و اشتغال استاندار یزد قدردانی و حمیدرضا نصیری زاده به عنوان رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و سیدعلی عزالدینی به عنوان سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استانداری یزد معرفی شدند. 

گفتني است؛‌سازمان مديريت و برنامه ريزي استان يزد چهاردمين سازمان استاني شكل گرفته در دولت تدبير و اميد است. 

انتهای پیام/ع





summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.