کارگزاران سازندگی ساز جدایی را کوک کردند/رفتار داعشیاصلاحطلبان برایمخالفت با محکومین فتنه
روزنامههای زنجیرهای اصلاحات روز دوشنبه را با تمرکز بر اعتراض و لغو جلسه آذر منصوری، محکوم فتنه 88 و معاون سیاسی حزب منحله مشارکت، در دانشگاه یاسوج و همچنین تکاپو برای حل اختلاف میان اصلاحات و حامیان دولت آغاز کردند
مهمترین محورهای که امروز روزنامههای زنجیرهای اصلاحات به آن پرداختند، عبارتاند از:
1. پاسخ قوهقضاییه در مورد خروج سعید مرتضوی از کشور
2. بابک زنجانی تیتر همیشگی؛ اینبار سلطان جعل
3. رد ایده حزب کارگزاران سازندگی مبنی بر ائتلاف با اصولگرایان
4. مانور بر ضرورت تصویب لایحه شفافیتسازی انتخابات
5. دلواپسی جدید اصلاحطلبان؛ آیا پیام دی سد راه برجام خواهد شد؟
6. فروش قسطی مسکن؛ طرح جدید دولت یا تکرار مسکن مهر
7. القای شکافهای پایدار در اردوگاه اصولگرایان
8. تخلف در سفارتخانهها؛ لزوم تغییر سفرا
9. حمایت از مجلس جوانان با وجود مخالفت صریح تشکلهای دانشجویی
10. حضور زنان در انتخابات؛ هم استراتژی و هم تاکتیک
· استمرار دروغگویی اصلاحطلبان؛ از عمامهاندازی تا چاقوکشی
امپراطوری خلاف واقعگویی در رسانههای اصلاحات هژمونی پیدا کرده است؛ گویی داستانسرایی جایگزین بیان واقعیت شده است تا به این روزنامهها رنگی مخاطبپسند بدهد. پس از «قرچک» نوبت به «یاسوج» رسید و پس از دروغگویی عمامهانداختن در قرچک، نوبت به خلاف واقعگویی چاقوکشی در دانشگاه یاسوج فرا رسیده است.
«داعشبازی در ورامین»، «حمله تندروها» «افراطیها در قرچک» عبارتهای برای توصیف اعتراض مردم قرچک نسبت به حضور فعالان فتنه 88 در این شهر از سوی اصلاحطلبان بود. روزنامههای اصلاحطلب در پوشش این اخبار از تصاویر بدون عمامه موسویلاری به عنوان حمله از سوی معترضان به وی یاد کردند. اما روایت موسوی لاری با داستانسرایی روزنامههای اصلاحطلب متفاوت است گویا راوی رخداد قرچک در روایت یک سویه روزنامههای زنجیرهای جایگاهی ندارد؛ موسویلاری پیرامون آنچه رسانههای اصلاحات حمله به وی اعلام کردند؛ اظهار دروغگویی روزنامههای اصلاحطلب درباره عمامه موسوی لاری داشت: «عدهای از ناراضیها به همراه نماینده مجلس، جلوی در سالن همایش تجمع کرده بودند. در مسیری که به سمت بالا حرکت میکردیم، دست همراهان خورد و عمامه از سر من افتاد...» حسین نقوی حسینی، نماینده ورامین و قرچک هم در جمع معترضان این مراسم حضور داشت؛ اظهار کرد: «تنها تنشی که به وجود آمد این بود که یکی از محافظان آقای موسوی لاری در مراسم گاز اشکآور زد و عدهای از مردم را آزار داد. این آقای محافظ نگران شد و گاز اشکآور زد. آقای موسوی لاری چون سابقه افتادن عمامه را دارند، فوری عمامهاش را برداشتند که نیفتد.... چون اطرافیانش یک باند قوی بودند و اصلاً مردم نتوانستند دستشان را به آقای موسوی لاری برسانند. اطرافش هم برادران نیروی انتظامی بودند و هم یک تیم قوی. از ترس اینکه عمامهشان نیفتد هم آن را برداشتند.»
اما روایت دانشگاه یاسوج ژانری جذابتر برای روزنامههای اصلاحات دارد؛ دانشجویی به جای کتاب، چاقو به دست گرفته است و به دنبال سخنران مراسم میگردد! و حالا نوبت به صادق زیباکلام است که مانند همیشه جلودار به اصولگرایان حمله کند؛ وی در همین رابطه دو مقاله منتشر کرد و در سرمقاله روزنامه قانون نوشت: «اما در آخر یک سؤال بزرگ از بسیاری از نهاد های وابسته به اصولگرایان دارم و آن این است که چرا جلوی این اتفاقات را نمیگیرید و اجازه میدهید با سلاح سرد به یک انسان حمله کنند؟»اما روایت جنایی اصلاحطلبان با سخنان مسئولین دولت یازدهم رد میشود؛ محمدکاظم نظری، فرماندار شهرستان یاسوج، در گفتوگو با روزنامه دولتی «ایران» چاقو خوردن یکی از دانشجویان از سوی معترضان را نیز «اغراق» توصیف کرد و افزود: «خوشبختانه به خانم منصوری صدمهای نرسید و درگیری سطحی بین دانشجویان بود و تمام شد و قضیه چندان حاد نبوده است.» و همچنین فتاح محمدی، معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، در خصوص این حادثه به «ابتکار» گفت: «این سخنرانی و مراسم در دانشگاه بوده است. بنابراین برقراری نظم و امنیت هم به عهده مسئولان دانشگاه است. هر شخصی که نسبت به این اتفاق شکایت داشته باشد قطعاً پیگیری خواهیم کرد.» معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه ضرب و شتم و زخمی شدن دانشجویان را کذب دانست و تاکید کرد: «به هیچ عنوان چنین سخنی صحت ندارد و هیچکسی در این ماجرا مجروح نشده است. شاید عدهای همدیگر را هل داده و باعث بینظمی شده باشند، اما شخصی مورد ضرب و شتم قرار نگرفته است.»با این اوصاف بار دیگر خلاف واقعگویی دیگری بر کارنامه روزنامههای اصلاحات اضافه میشود.
شاید پاسخ روزنامههای اصلاحطلب نسبت به خلافگویی رسانهٔ این جریان به رخداد یاسوج، دروغگویی مسئولین امین دولت یازدهم باشد! که این پاسخ باعث تردید نسبت به اعتماد به اظهارات منصوبان دولت یازدهم در افکارعمومی میشود و مسلماً با واکنش دولت راستگویان همراه است.
· کارگزاران سازندگی ساز جدایی را کوک کرد
کارگزاران سازندگی یک گام جلوتر از شورای که برای حل اختلاف شکل گرفته است؛ حرکت میکند. انتشار لیست پیشنهادی برای انتخابات آتی از سوی حزب کارگزاران سازندگی گام جدی برای تأیید بر «محوریت» این حزب از سوی گردانندگان آن است. واکنشهای طرف مقابل جدی بود و بیانیههای اولیه حضور شورای عالی سیاستگذاری انتخابات حالا باید به رد لیستهای پیشنهادی یاران دیروز و رقیبان امروز اختصاص یابد.
گروه سیاسی روزنامه آرمان امروز در همین راستا اقدام حزب کارگزاران سازندگی را با رفتار دیگر اصلاحطلبان «ناهمخوان» و ضربهزننده به «اعتماد» دانست و نوشت:«اخیراً اسامی چندین نفر را در رسانه خود منتشر کرده و نام آنها را کاندیداهای احتمالی گذاشتهاند که با تصمیمات شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاحطلبان همخوانی ندارد.» همین طور این روزنامه در هشدار جدیتر از سوی یکی از اصلاحطلبان به زعما کارگزاران سازندگی نوشت: «باید تاکید کنم انتشار لیستهای گمانهزنانه درباره نامزدهای اصلاحطلبان باعث انشقاق و لطمه به وحدت اصلاحطلبان خواهد شد. باید همهچیز را به مکانیسم در نظر گرفته شده توسط شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان واگذار و از شتاب به خرج دادن در معرفی افراد پرهیز کرد. مجلس رکن رکین قانونگذاری کشور است و باید تواناترین افراد را برای نشستن بر صندلی پارلمان به مردم معرفی کرد.»
مشرق/
Related Assets:
- تئوریسین اصلاحات پس از هفت سال متوجه تهمتش شد/وزیری که رکورددار استعفا و کهولت سن در دولت است
- کارگزاران سازندگی؛ مرجع ضمیر اختلافافکنی در اصلاحات/هراس استانداران از حرکت داس دولت برای چیدن و تغییر
- زنجیرهاییها با تخریب و توهین جای خالی رسانههای اصولگرا را پر کردند/جنگ تمام عیار سرلیستها در اصلاحات
- شیخی که قرار بود نقطه وحدت شود زمینه انشقاق شد/ نقطه شوم تهمت در اصلاحات را چه کسی پرورش داد؟
- احزاب منحله اصلاح طلبان صحنهگردان اصلی اصلاحات شدند/تردید در استراتژی انتخاباتی اصلاحطلبان