کاهش 10 درصدی کشت بهاره در ابرکوه/ از 91 قنات ابرکوه فقط 11 رشته فعال و بقیه خشکیده است
به گزارش یزدرسا به نقل از سرو ابرکوه، مهدی غیبالهی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اظهار کرد: بیش از یکهزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت بهاره اختصاص یافته که شامل 46 هکتارسبزی، 150 هکتار صیفی جات و محصولات جالیزی، 90 هکتار گوجه، 77 هکتار خربزه، 20 هکتار کدو، 27 هکتار طالبی و مجدی ابرکوهی و 80 هکتار بادمجان، است.
غیب اللهی تصریح کرد: پیشبینی میشود از این میزان اراضی زیر کشت محصولات بهاره در این شهرستان در مجموع بیش از 70 هزار تن محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.
وی با بیان اینکه بخاطر بحران آبی و تدوام خشکسالی کاشت محصولات بهاره نسبت به سال قبل 10 درصد کاهش دارد، افزود: برای برداشت بیرویه آب در بخش کشاورزی و جلوگیری از پرت آب و افزایش راندمان آبیاری در ابرکوه تاکنون بیش از 2 هزار و 500 هکتار اراضی این شهرستان به روش آبیاری قطرهای تجهیز گردیده است.
مدیر جهاد کشاورزی ابرکوه خاطرنشان کرد: برای استفاده بهینه از آب در بخش کشاورزی روند توسعه سیستم آبیاری نوین در این شهرستان رو به رشد است و در این راستا بیش از یکهزار و 500هکتار از این نوع آبیاری در دست اجراست.
غیب اللهی تاکید کرد: به علت شدید منابع آبی بسیاری از قناتهای شهرستان ابرکوه خشک شده و در 40 سال گذشته از مجموع 91 رشته قنات ابرکوه هم اکنون 11 رشته آن آب دارد و مابقی خشکیده است.
وی یادآور شد: هم اکنون 648 حلقه چاه کشاورزی و 11 رشته قنات، منابع تأمین آب بخش کشاورزی شهرستان ابرکوه است.
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد
انتهای پیام/م.ف
Related Assets:
- حفاظت از 18 درصد از مساحت خاتم توسط محیط زیست/ کمبود نیروی انسانی؛مهمترین چالش محیط زیست شهرستان
- آبرساني به 81 هزار جمعيت روستايي يزد به صورت سيار
- بیش از 41 هزار تن گندم در ابرکوه برداشت شد
- کاهش 50 درصدی تولید گوجه سبز در ابرکوه بعلت گرما زدگی
- آغاز برداشت گندم در 2 هزار و 900 هکتار از مزارع ابرکوه
- 60 درصد قنات های مهریز خشک شده است
- خشکسالی تهدیدی برای گونههای گیاهی و جانوری/ خشک شدن 50 درصدی پوشش گیاهی برخی نقاط حفاظت شده مهریز
- برداشت 5 هزار تن بادمجان در ابرکوه