کاهش 30 درصدی مصرف نمک با تدوین سند نان
به گزارش یزد رسا؛ به نقل از وبدا- یزد، معاون دبیرخانه کارگروه سلامت استان اظهار داشت: سند بهبود کیفیت نان استان برای بازه ی زمانی پنج ساله( 1400-1395)و با هدف کاهش 30 درصدی مصرف نمک تدوین شده است.
وحید جعفری افزود: طبق این سند تمامی مراحل تولید نان از زمان انتخاب بذر گندم، کاشت، کیفیت آرد، حمل آرد، انبارداری، سیلوهای مجهز و سربسته تا مرحله ی پخت نان، تحت نظارت و پایش کمیته های اجرایی سند شامل کمیته ی کشاورزی، صنعت و معدن و مرکز بهداشت استان یزد است.
وی تصریح کرد: از آنجایی که 60 درصد نانوایی های یزد، نانوایی های تنوری هستند که در صورت عدم کیفیت آرد مصرفی و به منظور جلوگیری از چسبیدن نان به دیواره ی تنور، نانواها از نمک اضافی استفاده می کنند که این امر از مهمترین دلایل استفاده از نان مصرفی پرنمک در یزد است.
طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت میزان نمک روزانه و مورد نیاز هر فرد پنج گرم است این در حالی است که این رقم در کشور ما و استان یزد برای هر نفر بین 10 تا 12 گرم است.
انتهای پیام/د
Related Assets:
- تصاویر/ اجرای پرفرمنس آرت ویژه روزجهانی معلولین در یزد
- کاهش نرخ سپرده های بانکی به 15 درصد از امروز
- دولت بودجه پیشنهادی دفاعی را کاهش داد + جدول ارقام
- کشف 130 راس گوسفند قاچاق در شهرستان تفت
- کشف محموله ميلياردی کاغذ قاچاق
- برگزاری مراسم ترحیم معاون سابق وزارت جهاد کشاورزی در یزد
- برداشت گردو در تفت ناباورانه کم شد