کاهش 5 درصدی دعاوی خانوادگی در استان/ افتتاح دفتر حمایت از بزه دیدگان فضای مجازی در یزد
به گزارش یزدرسا، محمدحسین رحیمی زاده دقایقی قبل در چهارمین نشست از سلسه نشستهای خبری جشنواره عدلیه و رسانه استان یزد با اشاره به اینکه در هشت ماه امسال در مجموع 11 آیتم دعاوی خانواده، پنج درصد نسبت به هشت ماه سال 98 در استان یزد کاهش داشته است، گفت: در برخی از موارد مانند طلاق به درخواست زوجه افزایش داشتیم ولی طلاق توافقی، الزام به تمکین، مطالبه نفقه با کاهش روبه رو بودیم که در مجموع کل این موارد با 5 درصد کاهش مواجه بودیم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد با بیان اینکه در 10 جرم اول استان در طول هشت ماه امسال نسبت به سال گذشته 2 درصد کاهش داشتیم، اضافه کرد: در جرائم هم آنچه در سیستم ورودی پروندهها به تشکیلات قضایی داریم مانند سرقت مستوجب تعزیر در هشت ماه امسال نسبت به هشت ماه 98 سال، 14 درصد کاهش داشتیم.
محدودیتی برای استفاده از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد در استان یزد نداریم
وی با اشاره به اینکه محدودیتی برای استفاده از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد در استان یزد نداریم، ادامه داد: سازمانهای مردم نهاد در مباحث بسیاری بالاخص در پیشگیری از وقوع جرم میتوانند به دستگاه قضایی کمک شایان توجهی داشته باشند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد اظهار داشت: سازمانهای مردم نهاد در حوزههای متعددی مثل محیط زیست، مقابله با اعتیاد، خانواده و اقتصادی و دیگر موارد فعالیت دارند که در هر حوزه میتوانند در جهت پیشگیری از وقوع جرم به دستگاه قضایی کمک کنند.
وی حمایت از بزه دیدگان را از دیگر مواردی اعلام کرد که سازمانهای مردم نهاد میتوانند در آن نقش ایفا کنند، اضافه کرد: سازمانهای مردم نهاد با فعالیتهای خود در تمام زمینهها میتوانند نقش بسزایی ایفا کنند که یکی دیگر از بخشها، باز اجتماعی شدن افراد است.
رحیمی زاده اظهار به نقش سازمانهای مردم نهاد در بحث میانجیگری و سازش اشاره و اعلام کرد: قبل از اینکه پروندهای تشکیل شود با سازوکاری که در دستورالعمل آمده میتوان موارد و پروندههایی که وجود دارد پیگیری و به نتیجه رساند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد با بیان اینکه سازمانهای مردم نهاد میتوانند در بحث نظارت بر اجرای قوانین هم نقش ایفا کنند، گفت: اگر قانونگذار بخواهد درستی یا نادرستی اجرایی شدن قوانین را بررسی کند میتواند به استفاده از سازمانهای مردم نهاد آن را به چالش بکشد که آیا بهدرستی اجرایی شده یا خیر.
افتتاح دفتر حمایت از بزه دیدگان فضای مجازی در یزد
وی به افتتاح دفتر حمایت از بزه دیدگان فضای مجازی در یزد اشاره و اضافه کرد: اولویت دفتر حمایت از بزه دیدگان فضای مجازی با زنان است که برای اولین بار در استان یزد راهاندازی شده تا آسیب دیدگان این حوزه موردحمایت و مواردشان موردبررسی قرار گیرد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد با بیان اینکه با توجه به شرایط کرونا مجبور شدیم حوزههای آموزشی را از طریق فضای مجازی ارائه دهیم، اضافه کرد: با تفاهمی با آموزشوپرورش برگزاری بحث دورههای پیشگیری رشدمدار را با سامانه شاد اجرایی کردیم که هماکنون نیز در حال اجرایی شدن است.
انتهای پیام/
Related Assets:
- خانواده در خط مقدم آموزش سواد رسانه است/ لزوم مدیریت کودکان در فضای مجازی
- شمارش معکوس برای اخراج منافقین از آلبانی
- فیلم/وضعیت جاده سلامت بعد از باران!
- گلولهای که از کنار گوش «حاج قاسم» رد شد
- گزارش یک جنگ امنیتی
- فیسبوک، در خدمت تبهکاران و دیکتاتورها
- تربیت نیروی متخصص، متعهد و کارآمد رسانه ای مهم ترین دستاورد «نسرا» است/ آموزش بیش از 3هزار نفر در حوزه حوزه سواد رسانه و فضای مجازی
- کرونای فضای مجازی
- ثبت روزانه 18 پرونده دعاوی خانوادگی در یزد
- کاهش 30درصدی پرونده های دعاوی خانوادگی در سال گذشته