کاهش 50 درصدی پرونده های معوق دادگستری استان یزد
به گزارش یزد رسا؛ غلامعلی دهشیری در نشست شورای معاونین دادگستری استان یزد، اظهار داشت: در اجرای دستورالعمل کاهش پرونده های معوق دادگستری تا اسفند 1397 دادگستری استان موفق شده کاهش 50درصدی را رقم بزند و در این زمینه دادگاه عمومی زارچ، مروست و عقدا نیز بیشترین کاهش را نسبت به سایر حوزه های قضایی داشته اند.
وی با اشاره به تلاش مجموعه قضایی استان در کاهش موجودی نیز، گفت: حوزه قضایی مهریز با کاهش 67درصدی پرونده های موجودی، علیرغم اینکه این حوزه قضایی بالاترین ورودی پرونده را نیز در استان دارا بوده، بالاترین کاهش موجودی را رقم زنده است که جای تقدیر و تشکر دارد.
این مقام مسئول از حوزه های قضایی ابرکوه، اشکذر، تفت و بافق به عنوان رده های دوم تا چهارم بیشترین کاهش موجودی پرونده ها یاد کرد و بیان داشت: ابرکوه 56درصد، اشکذر49، تفت 48و حوزه قضایی بافق 46درصد کاهش موجودی پرونده را به گواهی گزارش معاونت طرح و برنامه ریزی دادگستری استان ثبت نموده اند.
وی برنامه محوری را مهمترین رویکرد دستگاه قضایی استان ذکر کرد و گفت: در سال جاری بازرسی های میدانی کاملی از همه حوزه های قضایی صورت گرفت که کاهش پرونده های معوق و کاهش موجودی پرونده ماحصل این بازرسی های عمقی و مدیریتی بود.
رئیس کل دادگستری استان یزد، اهتمام به اجرای سند تحول قوه قضاییه را خواستار شد و تصریح کرد: یک برنامه جامع و کامل در خصوص تحول اساسی در قوه قضاییه تهیه و به همه حوزه های قضایی ابلاغ شده است و انتظار است همه مدیران قضایی در سراسر استان نسبت به اجرای بند به بند آن اهتمام ویژه داشته باشند.
وی کاهش جمعیت کیفری، اتقان آراء، کاهش موجودی و ورودی پرونده ها و التزام علمی و عملی به دستورالعمل تکریم ارباب رجوع و حفظ کرامت انسانی را از اولویت های دستگاه قضایی استان برشمرد و اظهار داشت: برای ارتقاء کمیت و کیفیت خدمات قضایی به مردم در سال جاری تلاش های زیادی صورت گرفت که از آن جمله می توان به تعیین اوقات رسیدگی در عصرها و خارج وقت اداری و برنامه های جامع در خصوص استفاده از احکام جایگزین حبس، استفاده از مراقبت های الکترونیک و تشکیل منظم ستاد اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در استان اشاره کرد.
دهشیری با یادآوری وضعیت خاص کشور به واسطه شیوع ویروس کرونا در روزهای انتهایی سال جاری، ابراز داشت: حتی در این وضعیت خاص نیز تلاش برای خدمت به مردم و پیشگیری از اطاله دادرسی متوقف نگردید که استفاده از تکنولوژی های نوین و دادرسی الکترونیک و ایجاد زیر ساخت های برای دورکاری و تقویت شبکه داخلی برای سرعت بخشیدن به امور جاری از دیگر برنامه هایی بود که صورت گرفت.
وی به فعالیت های علمی و تجزیه و تحلیل دقیق امور مرتبط قضایی در دادگستری استان اشاره کرد و گفت: با هدف نخبه گزینی و جانشین پروری به ویژه در پست های مدیریتی، تمام وضعیت کارکنان از جنبه های مختلف، کاری، اخلاقی و انضباطی تحت بررسی قرار می گیرد.
انتهای پیام/
Related Assets:
- بنیاد صیانت از خانواده در شهرستان بافق تشکیل می شود
- وجود یک مجلس انقلابی، مکمل اقدامات قوه قضاییه انقلابی است
- رفع موانع تولید؛ اولویت مجموعه قضایی استان یزد در سال جهش تولید
- صدور ۲ هزار و ۱۹۱ رای جایگزین حبس در یزد
- کاهش 11 درصدی پرونده های موجود در دادگستری یزد
- بازدید اعضای ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری یزد از 5 واحد تولیدی
- برخورد با کانال های معاند در فضای مجازی ضروری است
- کشور نیازمند مدیران ولایی، جهادی و انقلابی است
- انهدام باند توزیع مواد مخدر در زندان مرکزی یزد/ گردش مالی 11میلیاردی اعضای باند