ID : 40806967
مدیر کل ثبت احوال استان یزد:

کاهش ولادت دهه ۷۰ به کاهش تعداد ازدواج در دهه اخیر منجر شد


مدیر کل ثبت احوال استان یزد گفت: میزان عمومی ازدواج کشور در سال ۵۷ به ازای هر هزار نفر ۷ رویداد بوده که این عدد در سال ۱۴۰۱ به ۵ ازدواج کاهش یافته است.

به گزارش یزدرسا به نقل از روابط عمومی اداره کل ثبت احوال استان یزد، محمدعلی مکرمی در نشست تخصصی و علمی «جمعیت و جوانان در ایران » که به مناسبت روز ملی جمعیت با مشارکت اداره کل ثبت احوال استان و انجمن جمعیت شناسی دانشگاه یزد در دانشکده علوم اجتماعی این دانشگاه و بصورت حضوری و مجازی برگزار شد، گفت: در قانون جوانی جمعیت وزارت کشور مکلف شده هر ساله به رصد مداوم میزان موالید و نرخ باروری کل در کشور بپردازد.
 
وی با تحلیل داده‌های رویداد ولادت کشور پس از انقلاب اسلامی گفت: در سال ۵۷ میزان عمومی ولادت ۳۶ در هزار نفر بوده که این عدد در سال ۱۴۰۱  به ۱۵ در هزار کاهش پیدا کرده است.
 
مکرمی خاطرنشان کرد: میزان عمومی ولادت استان در دهه نود بالاتر از میانگین کشوری است.
 
مدیر کل ثبت احوال استان با اشاره به آمار واقعه ازدواج پس از انقلاب گفت: میزان عمومی ازدواج کشور در سال ۵۷ به ازای هر هزار نفر ۷ رویداد بوده که این عدد در سال ۱۴۰۱ به ۵ ازدواج کاهش یافته است.
 
عضو قرارگاه جمعیت استان، حرکت سازمان ثبت احوال به سمت هوشمند شدن، الکترونیکی شدن کلیه ی فرایندهای ثبت رویدادها، ایجاد شناسه مادرانه برای برخورداری مادران از امکاناتی که در قانون برای آنها پیش بینی شده، ثبت نرخ باروری بر اساس داده‌های ثبتی مبنا و بصورت دقیق و غیربرآوردی، ثبت مهاجرت داخلی از طریق سیستم GIS جمعیتی ( پایگاه داده مکان جمعیت کشور ) را از جمله اقدامات این سازمان در راه ارائه خدمات تمام الکترونیک به مردم و سیستم حکمرانی کشور برشمرد.
 
مدیر کل ثبت احوال استان با اشاره به پیش بینی مشوق‌های فرزندآوری گفت: اجرای سیاست‌های تشویقی در جهت بازگشت مجدد به تعادل جمعیتی کشور همانطور که سایر کشورها نیز این روش را پیش گرفتند بسیار ضروریست اما کافی نیست، چرا که ریشه اصلی تحولات جمعیتی در کنار مسائل اقتصادی، تغییرات سبک زندگی است.
 
در ادامه این برنامه تخصصی، اساتید و اعضای هیات علمی جمعیت شناسی دانشگاه یزد به طرح موضوعات ازدواج و فرزندآوری جوانان، سلامت جوانان و مهاجرت در کشور پرداختند.
 
انتهای پیام/ع



summary-address :
Your Rating
Average (1 Vote)
The average rating is 5.0 stars out of 5.