کتاب باید در سبدکلای خانواده ومدرسه قرار گیرد/ نظر صالحی در خصوص سرانه مطالعه یزدی ها
معاون فرهنگی وزیر ارشاد در حاشیه افتتاح نمایشگاه کتاب یزد در مصاحبه با خبرنگار یزد رسا درخصوص توسعه کیفی کتاب ها در این نمایشگاه اظهار داشت: یکی از برنامه ها به منظور توسعه کیفی، نظارت بر کتاب ها است که در این زمینه 16نفراز اعضای شورای فرهنگی از بزرگ سالان وهفت نفر در کودک و نوجوان به این گروه کمک می کنند.
صالحی افزود: کتاب هایی که می خواهند در این نمایشگاه عرضه شود توسط کمیته های تخصصی و هیت نظارت تلاش شده که با مقررات کیفی سازی و ضوابط نشر که شورای انقلاب مشخص کرده منطبق تر با قوانین باشد.
وی عنوان کرد: بخش دومی که در حال تحقق است گسترش فضای نقد و گفتگو با کتاب است که اگر ما بتوانیم فضای روشنی را در بخش تضارب افکار و نقل گفتگو از کتاب ها پدید آوریم، طبیعتا کتاب های کیفی تر معرفی می شوند و کتاب های ضعیف و دارای نقد با آشکار شدن ضعف ها و نقدهایشان فضایی برای خوانندگان پیدا نمی کنند.
معاون فرهنگی وزیر ارشاد خاطر نشان کرد: در حال حاضرسیزده فصلنامه نقد کتاب داریم، که در حوزه های مختلف دانشی و فرهنگی این کتاب های منتشر شده را مورد بررسی قرار می دهند، که با این نگاه انتقادی، ارزیابی کتاب ظریف تر انجام می شود.
صالحی در ادامه تصریح کرد: این نمایشگاه یک فرصت برای کسانی است که به دنبال کتاب خوب هستند.
وی در خصوص پایین بودن سرانه مطالعه در یزد با بیان اینکه ما برآورد خاصی از سطح مطالعه در یزد نداریم افزود: ما در سطح سرانه مطالعه در کشور از لحاظ مقیاس ها این مشکل را داریم که این به این دلیل است که ما تعریف دقیقی از سرانه مطالعه در کشور نداریم .
معاون فرهنگی وزیر ارشاد عنوان کرد: آنچه که می تواند به سران مطالعه در کشور و دیگر مجموعه در کشور کمک کند این است که دو فضای خانواده و مدرسه جدی تر به فضای حوزه مطالعه بیایند.
صالحی در پایان افزود: کتاب باید در نهاد خانواده و سبد مصرف خانواده ها قرار بگیرد و مدرسه هم درکنار کتاب های اجباری درسی کتاب های کمک آموزشی و جذاب را قرار بدهند که بچه ها در 12سال تحصیلشان احساس کنند که کتاب مکمل زندگی شان است .
انتهای پیام/ع