ID : 16410673
روح‌الامینی در افتتاح نمایشگاه اسناد تسخیر لانه جاسوسی:

کسی که از تسخیر لانه جاسوسی پشیمان باشد از روی نفاق عمل کرده است


یکی از فاتحان لانه جاسوسی گفت: اگر کسی از تسخیر لانه جاسوسی پشیمان باشد از روی نفاق عمل کرده است.

 به گزارش  یزد رسا به نقل از تسنیم، عبدالحسین روح‌الامینی یکی از دانشجویان پیرو خط امام و از فاتحان لانه جاسوسی در مراسم افتتاح نمایشگاه اسناد تسخیر لانه جاسوسی، گفت: جنبش دانشجویی و دلسوزان انقلاب در آن زمان به دشمنان اخطار داده بودند که درباره برگشت روند انقلاب و توطئه آمریکا در این زمینه هوشیار باشند و از این طریق هوشیاری خودشان را نیز اعلام کردند.

وی با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن سال 57 و ادامه آن تا آبان سال 58، امام‌خمینی(ره) به پشتوانه ملت کشور را به دولت موقت واگذار کرد، افزود: دولت موقت در این مدت ناتوان بود و همواره ناتوانی خود را به فولکس واگنی تشبیه می‌کرد که نمی‌تواند کار را به درستی پیش ببرد.

وی اظهار داشت: شبکه نفوذ آمریکا که پس از کودتای 28 مرداد سال 32 در ایران تحکیم شده بود همچنان دست نخورده باقی ماند و پس از انقلاب آثار و علائم لیبرالیستی آمریکایی در صحنه‌های اجتماعی و تهدیدات امنیتی به خصوص در استان‌های گلستان‌، خوزستان و سیستان و بلوچستان آشکار شد که این نگرانی‌ها در مجامع و محافل دانشجویی و دانشگاهی به دقت رصد می‌شد.

این فاتح لانه جاسوسی با تاکید بر اینکه آمریکایی‌ها در آن زمان درصدد بودند که با دعوت شاه به آن کشور از حساسیت ملت ایران درباره غارت اموال توسط شاه و ظلم‌هایی که به مردم کرده بکاهند، گفت: این عوامل باعث شد تا تحرکات سلطنت‌طلبان در عراق نیز موجب حساسیت دانشجویان شود تا آنها مراقب این باشند تا تاریخ تکرار نشود و مسئله کودتای 28 مرداد سال 32 اتفاق نیفتد.

روح‌الامینی ادامه داد: امام(ره) در مقاطع مختلف انقلاب از جوانان برای پیشبرد اهداف انقلاب کمک و استمداد می‌طلبید که امروز مقام معظم رهبری نیز همان روش را ادامه داده‌اند.

وی به روند آغاز تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان پیرو خط امام(ره) اشاره کرد و افزود: در جلسه‌ای که در روز 12 آبان سال 58 در دانشگاه تهران و به صورت هماهنگ در دانشگاه‌های دیگر نیز برگزار شد، مقرر گردید تا سفارت آمریکا در تهران تسخیر شود.

این فاتح لانه جاسوسی با بیان اینکه دفتر تحکیم وحدت، پایه‌گذار جنبش دانشجویی تسخیر سفارت آمریکا بود، اظهار داشت: افرادی مانند بی‌طرف، میردامادی، فاطمی و ابراهیم اصغرزاده در دانشگاه‌های بهشتی، شریف و تهران مسئولیت‌های هماهنگی لازم را بر عهده داشتند، به طوری که حدود 100 نفر با ارسال عکس‌های امام(ره) در روزی که راهپیمایی به مناسبت شهادت دانش‌آموزان در 13 آبان در خیابان طالقانی به سمت دانشگاه تهران برگزار شد، قفل در سفارتخانه را شکستند و وارد آن شدند.

روح‌الامینی افزود: بنده قسم می‌خورم که ما از دیوار بالا نرفتیم، بلکه با شکستن قفل در سفارت آمریکا وارد محوطه آن شدیم، به طوری که درگیری‌ها به منظور تسخیر کامل آن تا بعد از ظهر نیز ادامه یافت.

وی با بیان اینکه امکانات دانشجویان برای تسخیر سفارت آمریکا یک بلندگوی دستی و چند جعبه خرما برای هدایت حرکت اعتراضی دانشجویان نسبت به اقدام آمریکا به منظور نپذیرفتن شاه خائن و جلوگیری از مداخله در امور داخلی ایران بود، گفت: آمریکایی‌ها خودشان با بهانه‌تراشی‌هایی که کردند موجب شدند که آزادی گروگان‌های‌شان 444 روز ادامه پیدا کند.

روح‌الامینی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه چرا برخی از افرادی که در تسخیر سفارت آمریکا حضور داشتند، امروز از این حرکت خود پشیمان هستند، گفت: بنده در صحبتی که با عباس عبدی، میردامادی و اصغرزاده داشتم، هیچ کسی را براساس هیچ سندی ندیدم که بگوید از اتفاق 13 آبان 58 پشیمان است.

وی در همین زمنیه تاکید کرد:‌اگر کسی از اتفاق 13 آبان سال 58 پشیمان است دلیلش این است که از روی نفاق از او حمایت کرده و براساس شرایط روز تصمیم گرفته است.

روح‌الامینی با تاکید بر اینکه تسخیر لانه جاسوسی در سال 58 یک حرکت ملی بود، گفت: بنده معتقدم که جنبش دانشجویی می‌بایست با این فریب که تعدادی از این افراد از این اقدام پشیمان شده‌اند، مقابله کند.

وی در پایان در پاسخ به اینکه ارزیابی شما از اینکه برخی معتقدند آمریکا با ایران تعامل می‌کند و ممکن است رویکردش نسبت به ایران تغییری داشته باشد چیست؟ خاطرنشان کرد: دشمنی آمریکا با ما ادامه دارد و آنها همواره قصد براندازی دارند، اما فقط شکل آن تغییر می‌کند، شعار مرگ بر آمریکا همواره در طول تاریخ انقلاب جریان داشته و دارد به طوری که یا ما و یا آمریکا‌یی‌ها باید عوض شویم و اینها در شرایطی است که به تازگی وزیر دفاع آمریکا ایران را تهدید کرده است.




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.