ID : 981461
داور جشنواره ملی فیلم رضوی یزد:

کشف افراد با استعداد از مهم ترین دستاوردهای جشنواره فیلم رضوی است


داور جشنواره ملی فیلم رضوی یزد گفت: کشف افراد با استعداد و سپس ایجاد امکان برای آن ها می تواند مهمترین دستاورد یک جشنواره فیلم باشد.

به گزارش یزد رسا، داور جشنواره ملی فیلم رضوی یزد اظهار داشت: برگزاری هرجشنواره موضوعی کمک بسیارشایانی به اندیشیدن آن موضوع خواهد نمود.

علی اکبرقاضی نظام بااشاره به جشنواره موضوعی فیلم رضوی یزد افزود: طی سال های گذشته با توجه به موضوعیت برگزاری جشنواره فیلم رضوی ،باعث شده تا هنرمندان در رابطه باآن ،آثاربرجسته ای را خلق نمایند.

وی مهمترین آفت جشنواره موضوعی  را یک برگزارشدن آن عنوان کرد و اظهارداشت: تداوم جشنواره فیلم رضوی باعث خواهد شد که هنرمندان درطول سال با مهیا سازی فعالیت ها، آثارفاخر و برجسته ای را به این جشنواره ارسال نمایند.

این فیلم ساز برجسته کشور ادامه داد: باید بستری فراهم شود تا ابعاد و موضوعات دیگری در رابطه با زندگی و سیره امام رضا(ع)درآثار هنرمندان فیلم ساز به تصویر کشیده شود.

به گفته وی، تبلیغات وسیع  و اهداء گسترده تراهداء جوایز باعث خواهد شد که هنرمندان بیشتری ترغیب به فعالیت شوند و آثارنیز از لحاظ کیفیت در مرتبه بالاتری قرارمی گیرد.

قاضی نظام افزود:خوشبختانه جشنواره امام رضا(ع)درطول چند سال گذشته به فراخورموضوعات متنوعی که داشته است در سطح بالایی برگزار شده است.

وی در عین حال پیشنهاد داد: با توجه به اینکه آثار فاخری به جشنواره امام رضا(ع) ارسال می شود، باید زمینه ای فراهم شود که این آثار در دیگر شهرستان ها و از همه مهمتر در رسانه ملی در معرض دید علاقه مندان قرار گیرد.

قاضی نظام اظهار داشت: کشف افراد با استعداد و سپس ایجاد امکان برای آن ها می تواند مهمترین دستاورد یک جشنواره فیلم از جمله جشنواره فیلم رضوی است.

این فیلم ساز برجسته کشور گفت: با برگزاری جشنواره ها امکان مناسبی برای نمایش فیلم های به وجود می آید. به این ترتیب که کارگردان ها می توانند فیلم های خود را در معرض قضاوت تماشاگران بگذارند و با واکنش آنها آشنا شوند. دادن امکانات ساخت به فیلمنامه های برتر و کارگردان های فیلم های برگزیده جشنواره کمک موثری به رشد آنها خواهد کرد.

گفتنی است : علی اکبر قاضی نظام را همچنان به عنوان نویسنده فیلمنامه فیلم تحسین شده نیاز می شناسند. او علاوه بر فیلمنامه نویسی حرفه ای در شوراهای مختلفی حضور داشته و تجربه داوری نیز فراوان داشته است. تدریس فیلمنامه نویسی یکی دیگر از فعالیت های مستمر اوست.

لازم به ذکر است که علی اکبر قاضی نظام متولد سال 1336 در تهران است.وی پس از پايان تحصيلات متوسطه به مدت چهار سال فعاليت تئاتري داشته و در سال1363 وارد دانشكده ي صدا وسيما شده و تحصيلاتش را در رشته ي فيلمنامه نويسي درسال1367 به اتمام رسانده است. از سال1364 تا 1368 در بخش فرهنگي بنياد سينمايي فارابي عضويت داشته، پس از اتمام تحصيلاتش در صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران به عنوان عضو شوراي طرح و برنامه ي گروه كودك ونوجوان مشغول كار شده است.

وی بارها عضو هيأت هاي انتخاب و داوري جشنواره هاي کودکان و نوجوانان اصفهان، انجمن سينماي جوان، جشنواره فيلم هاي دفاع مقدس، جشنواره هاي سيما و سيماي استان ها، جشنواره بين المللي تلويزيون کشورهاي اسلامي و دانشجويان و جشنواره هاي تئاتر، فرهنگي و هنري، ادبي روستا و فيلم نامه نويسي بوده است. از آثار او می توان به نگارش فیلمنامه مجموعه های تلویزیونی آشيانه در مه (براساس قصه اي از حسين فردي)به کارگرداني اسماعيل براري – 1373، پرواز در ناها (براساس قصه اي از داود غفارزادگان) نسخه سينمايي به نام دبستان شوک به کارگرداني کاظم معصومي – 1381، بچه هاي راه آهن - 1376. قصه هاي سياکيما به کارگرداني کمال تبريزي – 1378 اشاره کرد.




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.