ID : 976493
كارشناس صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشكي يزد مطرح کرد

گوشت شترمرغ بهترین منبع غذایی برای مقابله با کم‌ خونی و رژیم لاغری


كارشناس صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشكي يزد گفت: گوشت شترمرغ برای افرادی که می‌خواهند رژیم لاغری بگیرند بهترین گزینه است زیرا علاوه بر چربی کم، خاصیت سیرکنندگی فراوان دارد

به گزارش یزد رسا، كارشناس صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشكي يزد با اشاره به خواص گوشت شترمرغ گفت: رنگ قرمز تیره‌تر این گوشت، نسبت به گوشت‌های گاو و گوسفند یا بوقلمون حاکی از مقدار بالا‌تر آهن در آن می‌باشد از این رو، مصرف آن به افراد کم خون و زنان باردار نیز توصیه می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، علي اكبر كمالي اردكاني اظهارداشت: گوشت شترمرغ در دسته گوشت‌های قرمز طبقه بندی ‌می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.

وي با اشاره به اين مطلب كه گوشت شتر‌مرغ نسبت به بسیاری از گوشت‌های قرمز دیگر دارای اولویت است ادامه داد: این گوشت اگر چه از لحاظ طعم و بافت، بسیار شبیه به گوشت گاو یا گوسفند است ولی از لحاظ ارزش تغذیه‌ای از مقام بالاتری برخوردار است.

كمالي با بيان اين كه گوشت شترمرغ سرشار از پروتئین بوده و هیچ گونه چربی ناسالمی در آن وجود ندارد خاطرنشان كرد: رنگ قرمز تیره‌تر این گوشت، نسبت به گوشت‌های گاو و گوسفند یا بوقلمون حاکی از مقدار بالا‌تر آهن در آن می‌باشد از این رو، مصرف آن به افراد کم خون و زنان باردار نیز توصیه می‌شود.

اين كارشناس عنوان كرد: این گوشت نسبت به گوشت‌های هم ردیف خود از مقدار کلسترول و کالری پایین‌تری برخوردار است و همچنین به علت ایده‌آل بودن سطح PH، به مبارزه با باکتری‌ای کولای و نیز سالمونلا کمک موثری می‌کند.

كمالي با بيان اين كه مقدار چربی موجود در گوشت شترمرغ، کمتر از نصف مقدار موجود در گوشت مرغ است گفت: گوشت شترمرغ برای افرادی که می‌خواهند رژیم لاغری بگیرند بهترین گزینه است زیرا علاوه بر چربی کم، خاصیت سیرکنندگی فراوان دارد.

وي همچنين گفت: گوشت شترمرغ به دلیل داشتن سدیم بسیار کم برای بیماران فشار خونی بسیار مفید است.

اين كارشناس صنايع غذايي يادآورشد: این گوشت به دلیل دارا بودن اسید چرب امگا-۳ فراوان بهترین نوع گوشت برای افراد سالمند و بیماران قلبی و عروقی است.

وي افزود: این گوشت به خاطر چربی کمی که دارد نسبت به دیگر انواع گوشت، سریع‌تر پخته می‌شود، پس برای پیشگیری از خشک شدن آن، از پختن بیش از حد آن جلوگیری شود.




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.