یاوه بافیهای نماینده اسبق یزد علیه امام(ره) و اصل ولایت فقیه مرهمی برای زخم دل پرکینه اوست
به گزارش یزد رسا، «...» از عناصر سوخته اصلاحطلب یزدی که سابقه نمایندگی مردم یزد و اشکذر در مجلس را نیز در کارنامه خود دارد، همزمان با تشییع شهدای گمنام در این شهرستان در سخنان بی سابقه و ساختارشکنانهای با حمله به اصل ولایت فقیه ضمن اشاعه اکاذیب صریح به توهین به ساحت امام خمینی(ره) پرداخت.
وی چندی پیش در یکی از مساجد شهرستان مهریز به ایراد سخت پرداخت و با اشاره به پیروزی انقلاب و بازگشت امام(ره) از پاریس گفت: وقتی که امام از پاریس آمد، رفت قم و اصلا دنبال ولایت فقیه نبود.
وی در ادامه با توهین به شخصیت رهبر فقید انقلاب اسلامی با ترسیم شخصیتی منفعل و تحت تاثیر خاطرنشان ساخت: بعدا ولایت فقیه تصویب شد و به امام خمینی(ره) گفتند ولی فقیه شمایید و آوردندش تهران و گرفتارش کردند!
این عنصر سوخته دوم خردادی افزود: در قانون اساسی که دست آقای حبیبی بود، مسئله ولایت فقیه اصلا پیش بینی نشده بود و بعد در مجلس خبرگان تصویب شد.
در ادامه بیانیه جمعی از فعالین دانشجویی دانشگاه یزد به نماینده اسبق یزد که سایت یزد رسا اسال شده ، آمده است:
بیانیه جمعی از فعالین دانشجویی به سید محمد رضوی
ولایت ستیزان
ولایت ستیزی نیز مثل بسیاری دیگر از مواضع معاندین نظام ولائی و اسلامی چهره های متفاوتی داشته و به تناسب مقام و موقعیت ولایت ستیزان با جامعه هدف رنگ خاصی به خود می گیرد و یک نمونه از این نفاق سیاسی معاندین ارائه چهره ای دگرگون از امام و معمار کبیر انقلاب است که در این جلوه امام از یک طرف شخصیتی دارد تابع اراده و تصمیم این و آن و بی اطلاع از اوضاع و احوال هرکسی او را به سویی می کشد و او نیز به اراده این وآن به هر سویی می رود .
از طرف دیگر انسانی است که با شاه درافتاده و هدف او فقط سرنگونی اوست و پس از سرنگونی قرار است به گوشه ای رفته به عبادت و تهجد و احیانا درس و بحث بنشیند و افسار حکومت را به هرکس که شد وانهد.
انگار امام هیچ فلسفه محکمی پشت اقدامات طاغوت ستیزانه و استکبار شکن خود نداشته و طرحی برای آینده نظام پس از سقوط طاغوت ندارد. استناد قوی!! این عده نیز این است که امام پس از معرفی دولت موقت به قم رفتند و در منزل خود سکنی گزیدند . واقعاً چه استدلال محکمی و چه برداشت عالمانه ای!!
اشاره ای گذرا به فلسفه سیاسی امام و سیره عملی معظم له به خوبی گویای این است که امام هرگز چنین نبوده و نسبتهای داده شده اگر از روی عناد نباشد از کج اندیشی محض است .
کافی است نظری اجمالی به کتاب ولایت فقیه و حکومت اسلامی که حاصل درسهای سالهای رنج و تبعید در نجف (1348ه ش) بیافکنیم تا دریابیم طاغوت ستیزی امام بر یک مبنای قوی یعنی نظریه ولایت مطلقه فقیه استوار است که طاغوت ستیزی گام مقدماتی آن است و به سقوط کشاندن طاغوت اولین گام آن است.
تاسیس حکومت اسلامی برپایه نظریه ولایت مطلقه فقیه که اعمال ولایت را حق و وظیفه فقیه جامع الشرایط می داند چیزی نیست که بتوان آن را تابع زمان و مکان خاصی دانست که اگر امام(ره) پس از معرفی دولت موقت در قم سکنی گزیدند را دلیل بر این بگیریم که ایشان حکومت را واگذار کردند و آنگاه بازگشت ایشان پس از قریب به یک سال به تهران را تحت تاثیر دیگران و با القائات این و آن معرفی کنیم.
سیره عملی امام(ره) در طول سالهای مبارزه و به ویژه در همین مدت یک ساله اقامت در قم پس از معرفی دولت موقت نیز به خوبی گویای این است که امام هرگز تابع شرایط زمان و مکان نبوده و تحت تاثیر اراده این و آن نیستند تاکید بربرگزاری رفراندم نظام جمهوری اسلامی و پاسخ به دیدگاه های انحرافی جریانهای چپ و لیبرال و هدایت توده انقلابی به اینکه جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم نه یک کلمه زیاد، موضع گیری در قبال جریان انحرافی فرقان در قضیه شهادت استاد مطهری که : بکشید ما را ملت ما بیدارتر می شود، تاکید بر تشکیل مجلس خبرگان قانون اساسی و هدایت این مسیر ورد مواضع انحرافی دولت موقت که می خواست مجلس خبرگان را منحل کند، امضاء مصوبه خبرگان ضمن اشاره به برخی نقایص و تاکید بر رفراندم گذاشتن قانون اساسی، مدیریت بحران گروهکها در کردستان و دیگر مناطق و تشرزدن به دولت موقت نسبت به تعلل در اعزام نیروی لازم برای مقابله، موضع گیری در قبال تسخیر لانه جاسوسی و تائید آن و ابراز این نظر که این انقلاب دوم است که بزرگتر است از انقلاب اول و سپس دستور کریمانه برای آزادی زنان و سیاهان از گروگانها و مدیریت آن، موضع گیری در قبال عربده های امریکا به اینکه امریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند، پذیرش استعفای دولت موقت و سپردن ادامه راه دولت به روحانیت مبارز و ریاست شخص آیت الله مهدوی کنی(ره)، مقاومت در موضع گیری آمریکا در تحریم ایران پس از حادثه لانه جاسوسی، تشکیل بسیج مستضعفین و سازماندهی آن، هدایت دولت جدید برای فراهم کردن مقدمات انتخابات ریاست جمهوری و روشنگری های لازم در ارائه معیارهای یک رئیس جمهور، همه و همه از کارهایی است که در زمان اقامت حضرت امام در قم می باشد.
آیا این همه گویای این نیست که امر ولایت و رهبری محدود به زمان و مکان نبوده و امام همانند سالهای قبل و بعد از اقامت در قم زمام امور انقلاب را در دست داشته و زعامت و رهبری را به عالی ترین وجه به انجام می رسانده اند.
زهی بی حیایی و بی شرمی است که کسانی که خود را صاحب علم می دانند آنقدر در لاک جهالت خویش گرفتار آیند که امامت و ولایت در شیعه که ولایت فقیه نیز تداوم بخش این اصل در عصر غیبت است را محصور به زمان یا مکان کنند و با این یاوه بافی ها مرهمی برای زخم دل پرکینه خود بسازند و زهی خیال باطل که این عده بتوانند حافظه تاریخی ملت قهرمان و قهرمان پرور ایران را به بازیچه گیرند و بر دلدادگی و پیروی ولایتمدارانه ملت مسلمان ایران خللی وارد کنند که این شعار حقیقی ملت است و بارها با خون خود پای آن را امضا کرده است؛ ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند.
انتهای پیام/ع
Related Assets:
- طلاب و روحانیون مهریزی خواستار برخورد با اهانت کنندگان به «اصل ولایت فقیه» شدند +عکس
- توهین به «اصل ولایت فقیه» و سکوت در برابر این توهین، گناهی نابخشودنی است
- کسانی که در مهریز به ولایت فقیه توهین کردند باید مجازات شوند
- برخی از آقایان مسیر را منحرف می کنند/ اگر ولایت فقیه را قبول ندارید چرا پنهان کاری می کنید
- چرا مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام به سکوت خود پایان نمی دهد؟/تعدادی از اصلاح طلبان همچنان در خیال فتنه به سر می برند