یزد الگویی برای توسعه ملی کشور/ سپاه در حل مسئله منطقه درخشید
به گزارش یزدرسا، معاون اول رئیس جمهور عصر امروز در نشست شورای اداری استان یزد با بیان اینکه انقلاب اسلامی صرفا یک مقوله سیاسی نبوده که به صورت سیاسی به آن توجه شود، گفت: انقلاب اسلامی ایران سرفصلی جدید در زندگی انسان در پایان قرن بیستم و آغاز قرن بیست و یکم است و در زمانی به وقوع پیوست که بسیاری بر این باور بودند که دین دیگر کارایی لازم برای اداره زندگی بشری را ندارد.
اسحاق جهانگیری ادامه داد: مردم ایران صرفا به دنبال شکست دادن شاه باشند بلکه از سالها قبل به دنبال تحقق دین و آزادی در جامعه بودند و اندیشه امام(ره) این بود که ملت اسلامی باید در همه حوزهها استقلال، آزادی و عدالت داشته باشد؛ انقلاب به مردم وعده داد که وضعیت بهتری برای آنها ایجاد شود با این وجود در اداره کشور مشکلاتی داشتیم و حتما مردم با آرمانهایی که دنبال آن بودند فاصله داشته و دارند.
وی با بیان اینکه مشکلاتی که وجود دارد به معنای این است که با نقطه مطلوبی که ترسیم شده بود و امام(ره) در نظر داشتند فاصله داریم، افزود: اما باید به این توجه کنیم ما کجا بودیم و به کجا رسیدیم؛ از یک رژیم استبدادی با شرایط سیاسی و منطقه ای و وابستگیهای مختلف به شرایط کنونی رسیدیم؛ با این حال بازخوانی تجربه انقلاب برای توسعه کشور مفید است، مهمترین میراث و فرصتی که از انقلاب برای ما به یادگار مانده این است که با کمک مردم با گفتوگوی صریح و صادقانه با آنها و جلب مشارکت آنها میتوانیم بر هر بحران و مشکلی غلبه کنیم و تاریخ انقلاب هم این موضوع را نشان میدهد و با استفاده از نیروی خودمان در جهت پیشرفت کشور قطعا زمینه رفع چالشها فراهم میشود.
جهانگیری با اشاره به تاریخ و فرهنگ یزد عنوان کرد: این استان مطمئنا الگو و سند بسیار درخشانی برای ملت ایران و برای توسعه ملی کشور است و اگر بخواهیم الگویی برای توسعه کشور مطرح کنیم یزد یکی از بهترین الگوها است که این الگو هم در سنت، صنعت، دیانت است و یزدیها در فرهنگ قناعت نیز بسیار معروف هستند و اگر مردم ایران مثل مردم یزد قناعت به معنای جلوگیری از ریخت و پاش اضافه داشتند، قطعا بسیاری از مشکلات وجود نداشت.
وی با بیان اینکه امروز بهترین و مدرنترین صنایع کشور در استان یزد وجود دارد و باید به این استان به عنوان الگو در همه زمینهها توجه شود، افزود: همزیستی بین قومیتهای مختلف نیز در یزد زبانزد است و ایران از نظر قومیت یک کشور استثنایی است و ما حتما باید به اقوام این کشور توجه کنیم و باید نسبت به ضعفهایی که در این زمینه داشتیم در جهت رفع آن قدم برداریم؛ با انسجام و وحدت بر همه مشکلات کشور قائل میآئیم و هیچ مشکلی نیست که نتوانیم آن را حل کنیم.
معاون اول رئیس جمهور دیگری از سخنان خود عنوان کرد: در آمریکا یک فردی که خود آمریکاییها میگویند تعادل ندارد هر روز علیه ما حرفی میزند و ما نمیتوانیم نسبت به وضعیت و سرنوشت مردم و کشورهای منطقه خودمان بیتفاوت باشیم و ما با ازبین بردن داعش مسئله منطقه را حل کردیم، سپاه در این خصوص درخشید، قاسم سلیمانی افتخار ایران است و از این گروههای تکفیری جلوگیری کرد؛ باید از این فرصتها بهره برداری مناسب کنیم، و با اتحاد در راستای رفع مشکلات قدم برداریم.
وی راهکار خروج کشور از مشکلات و چالشها را انسجام، وحدت، گفتوگوی ملی و تعامل جریانهای سیاسی و نهادهای مختلف دانست و افزود: از این طریق میتوان چالشهایی از جمله آب، محیط زیست، بودجه دولت، رفاه و معیشت مردم، بیکاری را برطرف کرد؛ اما در مقابل این چالشها مدیران بزرگ و مجربی نیز داریم؛ مردمی که پای این نظام ایستادند و مهمترین آنها رهبری که با تجربه طولانی سکان این کشور را به عهده دارد؛ باید طرحهای بزرگ در زمینههای مختلف ایجاد کنیم که ممکن است دهها یا صدها میلیارد دلار منابع نیاز داشته باشد اما ایران کشوری است که منابع به سرعت به سمت آن میآید و هیچ کسی نمیتواند سر ایران منت بگذارد.
جهانگیری با بیان اینکه عدهای اصرار دارند بگویند که هیچ کاری انجام نشده است، گفت: نباید اینقدر به هم بدبین باشیم، اینها واقعیتهای این کشور است؛ الان اروپاییها دنبال راهکاری هستند که خط اعتباری به شرکتهایشان بدهند تا با ایران کار کنند، کشورهای اروپایی از جمله ایتالیا و فرانسه خط اعتباری یورویی در نظر گرفتهاند تا شرکتهای آنها بتوانند با ایران ارتباط اقتصادی و تجاری داشته باشند.
وی با بیان اینکه برای سال آینده این موضوع در نظر گرفته شده که طرحهای عمرانی با مشارکت بخش خصوصی تکمیل شود، اعلام کرد: برای این منظور در قانون بودجه سال 97، اعتبار بسیار خوبی بیش از 70 هزار میلیارد تومان قرار داده شده است. امسال برای طرح های کوچک و متوسط اعتبار گذاشته شده ، برای اشتغال روستاها نیز 12 هزار میلیارد تومان وام با نرخ سود 6 درصد در نظر گرفته شده و برای تکمیل طرحهای بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی بیش از 20 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
معاون اول رئیس جمهور افزود: این اعتبار در تمام زمینهها از جمله بیمارستان، مدرسه، راه و موارد مختلف دیگر در نظر گرفته شده و میتوان از مشارکت بخش خصوصی و عمومی استفاده کرد و برای بافتهای فرسوده مانند یزد نیز اعتبار بسیار زیاد و خوبی در نظر گرفته شده که یزد میتواند از آن به خوبی استفاده کند.
جهانگیری گردشگری یزد را جزو اولویتهای گردشگری کشور دانست و ادامه داد: هیچ بخشی مثل گردشگری برای ایجاد اشتغال، جذب گردشگران خارجی و انتقال صحیح فرهنگ اسلامی به خارج از کشور موثر نیست و اینکه یزد به وسیله شاخصهای مختلف ثبت جهانی شده، برای اولین بار در کشور محقق شده و به تعداد معدود همانند آن در دنیا وجود دارد.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی بهترین سرمایه و فرصت برای توسعه استان یزد است و باید به این بخش به صورت ویژه توجه داشته باشیم، ادامه داد: بخش خصوصی در یزد میتواند کارهای بسیار بزرگی انجام دهد؛ استان یزد با چند محدودیت روبهرو است که باید مدیریت شود، آب در رأس این محدودیتها قرار دارد و باید نسبت به مدیریت چنین محدودیتهایی توجه لازم انجام شود.
وی تصریح کرد: این فرصت باید به وجود بیاید که مسئله آب یزد حل شود و این موضوع شدنی است، نباید به آن بحران بگوییم چرا که این شرایط استان یزد است و میتوان نسبت به رفع آن اقدام لازم را انجام داد.
انتهای پیام/
Related Assets:
- دخالت دوباره دولت در بورس
- «مهدی جهانگیری» چگونه مولتی میلیاردر شد؟ + تصاویر و اسناد
- سلب امنیت و سلب اعتماد بین مردم و نظام دو هدف مهم دشمنان انقلاب/ برخی دولتمردان باحاشیه سازی به دنبال دور کردن مردم از مطالباتشان هستند
- باید برای توسعه مبادلات تجاری با کشورهای آفریقایی برنامهریزی کنیم
- سیف خودش در خصوص اظهاراتش صحبت می کند اما برجام دستاورد زیادی داشت
- چرا اصلاحطلبان اصرار دارند راهشان را از دولت جدا کنند؟!
- هنوز هم همه چیز «دسیسه» است؟!