یزد به یونسکو برای احیای معماری خشتی شهر تعهد داده است
به گزارش یزدرسا، محسن عباسی هرفته رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و عمران شورای شهر یزد گفت: بعد از ثبت جهانی یزد در سال ٩۶ و تغییر رویکرد شورای اسلامی شهر یزد به مسئله مدیریت شهری، توجه به بافت تاریخی به عنوان قلب تپنده شهر یزد جدی شد و بخشی از اعتبارات شهری به بافت تاریخی اختصاص داد.
او افزود: شهرداری نیز بودجههای قابل توجهی را صرف بازسازی بافت تاریخی شهر یزد کرد و پروژههای محرک توسعه برای مناطق توسعه نیافته و کمتر توسعه یافته شهر مانند محلات شیخداد، گازرگاه، سهل بن علی، فهادان، کوشکنو، شاه ابوالقاسم و غیره در دستور کار قرار گرفت.
عباسی هرفته ادامه داد: از جمله این پروژهها میتوان به پروژه فرهنگسرای چارسوقیها در محله گازرگاه، بازارچه صنایع دستی در مجاورت شاهزاده فاضل، ساماندهی میدان خان و پارک مرکز محله شیخداد اشاره کرد.
او اظهارداشت: بخش اعظم این سرمایه گذاریها را شهرداری انجام داده و بعضی از پروژهها نیز با مشارکت شهرداری و بخش دولتی اجرا شده است.
رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و عمران شورای اسلامی شهر یزد گفت: در اجرای این پروژه ها، پخش اعتبارات در بافت تاریخی مد نظر بود، زیرا پیش از این، سرمایه گذاری در بخشهای خاصی از بافت تاریخی متمرکز بوده است.
عباسی علاوه براین پس از ثبت جهانی یزد، شهر تعهداتی را به منظور احیای معماری خشتی در سطح جهانی پذیرفته بود که با انجام این پروژهها ضمن رونق یافتن محلات سنتی و افزایش کیفیت زندگی ساکنین، شهر یزد توانست به بخشی از تعهدات خود در زمینه احیا و مرمت معماری خشتی جامه عمل بپوشاند.
انتهای پیام/
Related Assets:
- بررسی شرایط ثبت جهانی شهر یزد در کانون تفکر گردشگری دانشگاه یزد
- احداث پارک باد و سایه در یزد
- هزینه هزار میلیارد تومان در محدوده شهر جهانی یزد
- تلاطمات مدیریتی دلیل کمکاری پس از ثبت جهانی در یزد است
- تاکنون 70 میلیارد تومان در بافت تاریخی یزد هزینه شد
- برای تولید هر کیلوات ساعت برق 1000دلارهزینه میشود/ ایجاد شبکههای زیرزمینی برق در بافت تاریخی یزد
- در نشست مطبوعاتی به موضوع تخریب بافت تاریخی شاهدیه میپردازم
- اجرای طرح عمرانی اخیر شاهدیه خواسته مردم بوده است