یک سوم سرطان ها با رژیم غذایی و فعالیت فیزیکی قابل پیشگیری هستند
به گزارش یزد رسا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، دکتر آزاده نجار زاده عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد و متخصص تغذیه اظهارکرد: ما در حال حاضر در حال گذار تغذیه ای هستیم، به عبارت دیگر علاوه بر کمبود مواد مغذی در برخی استانهای کشور از طرف دیگر شاهد مشکلات ناشی از اضافه دریافت انرژی در شهرها و روستاها هستیم که این مهم در نتیجه زندگی ماشینی و کم تحرکی افراد به وجود می آید.
وی با بیان این که الگوی تغذیه ای ما الگوی غلطی است عنوان کرد: موادغذایی باید علاوه بر مغذی بودن حالت تعادل داشته باشد.
این متخصص تغذیه با تاکید بر مصرف غلات سبوس دار در رژیم غذایی گفت: مصرف این گروه مواد غذایی از بروز سرطان های دستگاه گوارش پیشگیری می کند.
هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد با تاکید بر مصرف سبزیجات گفت: هر فرد باید روزانه 3 تا 5 واحد سبزیجات مصرف کند قابل ذکر است هر واحد سبزی جات معادل یک لیوان است.
نجارزاده در ادامه تصریح کرد: در سرطان ها مثلث کنترل وزن، رژیم غذایی مناسب و فعالیت فیزیکی موجب پیشگیری از بروز سرطانها می شود.
هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد در پایان با اشاره به افزایش شیوع سرطان گفت: افراد باید دقت لازم را داشته باشند که با رژیم غذایی مناسب و فعالیت فیزیکی می توان از یک سوم سرطان ها پیشگیری کرد.