یکی از سهامداران کارخانه: راه اندازی GTL ابرکوه در گرو خلع ید از افراد ناتوان/ پروژه GTL آب لازم ندارد
به گزارش یزدرسا به نقل از سرو ابرکوه، پروژه GTL یکی از پروژه های عظیم و از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به ابرکوه است، که در حال حاضر قریب به 5 سال است که متوقف شده است و عملیات اجرایی آن در مرحله خاک برداری راکد مانده است.
بارها اخبار متفاوتی در خصوص این پروژه از زوایای گوناگون در همین پایگاه منتشر شده است، ولی متاًسفانه هنوز سرانجامی ثابت و کارآمد برای این پروژه عظیم مشخص نشده است. در همین راستا خبرنگار سرو ابرکوه بر آن شد تا گفتگویی با مدیر عامل شرکت تعاونی فراگیر سرو قامت که این شرکت دارای 15 درصد سهام جی تی ال است، داشته باشد.
پروژه جی تی ال ابرکوه همچنان راکد است
احمد بهرامی مدیر عامل شرکت سرو قامت در گفتگو با سرو ابرکوه، در خصوص تاًخیر چند ساله شروع عملیات اجرایی این پروژه اظهار کرد: در سال 91 پروژه جی تی ال شرکت تعاونی پالایش نفت و گاز سرو ابرکوه مصوب شد و حدود پنج سال است که بدون کوچکترین پیشرفتی در مرحله خاک برداری زمین راکد مانده است.
مدیر عامل شرکت سرو قامت ادامه داد: تا کنون چندین سرمایه گذار داخلی و خارجی برای راه اندازی جی تی ال معرفی شده اند، ولی به دلیل عدم همکاری مدیر عامل شرکت، حاضر به انعقاد قرار نشدند.
بهرامی با بیان این مطلب که 15 درصد سهام جی تی ال به نام شرکت سرو قامت و 84 درصد دیگر به نام فرد دیگری است، گفت: بارها به مسئولین استانی و شهرستانی متذکر شدم که چرا سهام این شرکت باید در دست افرادی باشد که توانایی لازم برای راه اندازی آن را ندارند.
وی تصریح کرد: در تاریخ 29 شهریور سال جاری جلسه ای در خصوص روند اجرای پروژه GTL در فرمانداری ابرکوه، با حضور مدیر عامل این شرکت، نماینده موسسه حامی مهر بانو، مسئولین استانی و شهرستانی برگزار شد.
بهرامی افزود: در این جلسه مقرر شد شرایط واگذاری سهام جی تی ال به موسسه مهر بانو به عنوان سرمایه گذار جدید، بررسی و نتیجه آن اعلام شود، که متاًسفانه باز هم اقدام اساسی صورت نگرفت و یکبار دیگر سرنوشت این پروژه به حال خود رها شد.
سهام شرکت به افراد معتبر واگذار شود/ جی تی ال آب لازم ندارد
وی تاکید کرد: اگر وضع به همین منوال پیش رود و سکان این پروژه عظیم همچنان در دست برخی افراد ناتوان باقی بماند، نه سرمایه گذاری جذب می شود و نه پروژه راه اندازی می شود. اگر سهام شرکت به نام افراد حقوقی و یا شرکت معتبر و توانایی زده شود، می توان به آینده امیدوار بود.
مدیر عامل شرکت سرو قامت گفت: برداشت اشتباهی که بعضاً در مورد عواقب شرکت پالایش نفت و گاز بین مردم شایعه شده است، اینکه برخی می گویند: جی تی ال آب زیادی لازم دارد و با توجه به شرایط اقلیمی ابرکوه، مناسب شهرستان نیست؛ در صورتی که این پروژه علاوه بر اینکه آب لازم ندارد، آب مقطر تولید می کند که نه در کشاورزی بلکه برای مصرف صنعت استفاده می شود.
وی خاطر نشان کرد: در بخشی از نامه ای که در بهمن ماه سال جاری به فرماندار ابرکوه، ارسال کرد، نوشته است؛ در خصوص حل و فصل قطعی مشکل موجود در موضوع پالایشگاه و پیمانکاران آن، از جمله خلع ید آقای مجید خاکساری میبدی و خانواده اش که با دارابودن 84 درصد سهام این پروژه ملی، عملاً باعث توقف آن شده اند؛ توسط مدعی العموم (دادستان محترم) خواهشمند است مرحمت فرمایید با تشکیل جلسه و مصوبات شایسته، شرایط را برای ورود سرمایه گذاران جدید مهیا ساخته و با راه اندازی این پروژه که مصوبه سفر مقام معظم رهبری است و قریب به 5 سال متوقف شده است، قدمی بزرگ در پیشبرد اقتصاد مقاومتی و جلوگیری از خام فروشی و رفع محرومیت از شهرستان برداشته شود.
بهرامی عنوان کرد: کسانی که مانع اجرایی شدن این پروژه ملی شده و دائماً سنگ اندازی می کنند، واقعا خسر الدنیا و الاخره هستند. چرا که این پروژه می توانست برای خیلی از جوانان و افراد بیکار، موجب اشتغالزایی و منبع درآمد باشد. همچنین توسعه شهرستان و بلکه استان را در پی داشته باشد.
وی ضمن تشکر از امام جمعه ابرکوه جهت مطرح کردن این موضوع در خطبه های نماز جمعه، از مسئولین خواست تا با خلع ید افراد ناتوان و واگذاری سهام جی تی ال به صورت مشروط (اجرایی شدن پروژه در زمان مشخص و ادامه آن) به شخص یا شرکت توانمند دیگر، چشم های مردم محروم شهرستان را به، به ثمر رسیدن این پروژه روشن کنند.
بهرامی در پایان گفت: در جلسه آتی، آخرین وضعیت شرکت سرو قامت و فعالیت های آن تشریح و به اطلاع سهام داران رسانده می شود.
انتهای پیام/ ف
Related Assets:
- گره کور «جی تی ال» ابرکوه باز خواهد شد
- تاکنون از طرف شریک ترکیه ای سرو قامت اقدامی صورت نگرفته/ واگذاری سود سهامداران در فروردین سال آینده
- اگر این طرح عظیم در شهرستان دیگری بود، اینگونه به بازی گرفته میشد؟
- شروط سخت سرمایهگذار جدید برای در دست گرفتن فرمان GTL ابرکوه/ حدود 40 میلیارد ریال از سرمایه مردم بازگردانده شد
- سهامدار ابرکوهی که به اجبار دارای 22 هزار و 45 سهم «GTL» است!/تابلو رنگ رفته؛ تنها نشان «جی تی ال» ابرکوه
- قدمت و کیفیت سرامیکسازی میبد آن را به برند جهانی تبدیل کرده است / یادگار هزاران ساله میبدی ها در آستانه فراموشی
- تحریم و عدم همکاری سرمایه گذار خارجی علت راکد بودن «جی تی ال» ابرکوه+ فیلم