ID : 36776278
مدیر دفتر مدیریت مصرف برق توزیع نیروی برق استان یزد:

۲۲ تیرماه، اوج مصرف برق در استان یزد رقم خورد/ سازمان صمت، مسئول صدور مجوز برای تولید ارز دیجیتال


مدیر دفتر مدیریت مصرف برق شرکت توزیع نیروی برق استان یزد گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون پیک مصرف برق در استان به میزان ۹۲۹ مگاوات و مربوط به ساعت ۱۲ روز ۲۲ تیرماه بوده است.

محمد میرشمس در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با بیان اینکه هم اکنون حدود ۶۸۰ هزار مشترک برق دراستان یزد وجود دارد، گفت: از این تعداد حدود ۵۵۰ هزار مشترک تقریبا معادل ۸۰ درصد مشترکان خانگی هستند و مابقی مربوط به مشترکان عمومی، كشاورزی، صنعتی و تجاری است.

وی ادامه داد: حدود ۵۴ درصد انرژی برق بخش توزیع  استان یزد، در بخش صنعت،  حدود ۲۲ درصد در بخش خانگی، حدود ۱۵ درصد در بخش کشاورزی و مابقی در سایر بخش‌های عمومی، اداری و  تجاری مصرف می شود.

مدیر دفتر مدیریت مصرف برق شرکت توزیع نیروی برق استان یزد عنوان کرد: میانگین مصرف  سالانه هر مشترک خانگی یزد در سال ۹۷ حدود ۱۹۸۰ کیلوات ساعت بوده این در حالی است که متوسط مصرف در همین بخش در کشور ۳۰۵۰ کیلوات ساعت در سال ۹۷ بوده است.

میرشمس در خصوص پیک مصرف برق در بخش توزیع نیروی استان گفت: پیک مصرف برق استان در سال گذشته در ساعت ۱۳ روز ۴ تیرماه ساعت ۱۳ به میزان ۸۵۱ مگاوات بوده و از ابتدای سال جاری تاکنون پیک مصرف برق در استان به میزان ۹۲۹ مگاوات و مربوط به  ساعت ۱۲ روز ۲۲ تیرماه بوده است.

وی افزود: رشد پیک مصرف برق در بخش توزیع استان  حدود ۹ درصد بوده و بیشترین رشد در بخش صنعت صورت گرفته که علت آن رونق تولید بوده است.

مدیر دفتر مدیریت مصرف برق شرکت توزیع نیروی برق استان یزد در خصوص زمان پیک مصرف برق دراستان گفت: ساعت پیک مصرف برای تمام صنایع و بخش کشاورزی در ۶ماهه اول سال به ساعت اولیه ظهر تغییریافته و ساعت ۱۲ تا ۱۶ است و ساعت پیک مصرف برق در بخش خانگی ساعت ۲۰ تا ۲۴ در ۶ ماه اول سال می‌باشد.

میرشمس با بیان اینکه هزینه‌های برق در ساعات پیک حدود دو برابر ساعت میان باری و چهار برابر ساعات کم باری است، ادامه داد: ساعت پیک کلیه مشترکین در نیمه دوم سال، ساعت ۱۷ تا ۲۱ است به استثنا بخش اداری و شبه اداری که در کل سال ساعت پیک این بخش‌ها ساعت ۱۱تا ۱۵ می‌باشد.

وی در خصوص تولید ارز دیجیتال و دستگاه‌های ماینر گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت مسئول صدور مجوز برای تولید ارز دیجیتال شد و کمیسیون اقتصادی دولت رمز ارزها را به عنوان یک صنعت به رسمیت شناخته که تولید آن نیز باید به عنوان یک کالا محسوب شود و برق مصرفی ماینرها نیز مطابق برق صادراتی محاسبه می شود.

میرشمس گفت: افرادی که در زمینه تولید ارز دیجیتال می‌خواهند فعالیت کنند باید از سازمان صمت مجوز آن را دریافت کرده و تعرفه برق مصرفی که مطابق برق صادراتی است برای آنها اعمال شود.

وی تاکید کرد: تولید ارز دیجیتال بدون مجوز و با استفاده از برق خانگی، مساجد، صنعتی یا کشاورزی با توجه به یارانه‌هایی که به برق این بخش‌ها تعلق گرفته ممنوع است و چنانچه گزارشی در این زمینه وجود داشته باشد با متخلف برخورد و  انشعاب برق جمع آوری خواهد شد.

انتهای پیام/




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.