۲۶ تیر ۸۸ قله شکست فتنه در بخش سلبی و حماسه ۹ دی قله پیروزی مردم بود
به گزارش یزدرسا به نقل از تسنیم ،عزتالله ضرغامی رئیس سابق سازمان صداوسیما با بیان اینکه یومالله تاریخی حماسه 9 دی به عنوان قله بلند شکست جریان استکباری - صهیونیستی فتنه تلقی میشود، گفت: ولی من معتقدم که خیلی زودتر از آن، در 26 تیرماه و در شهر تهران کاخ شیشهای فتنهگران ویران شد. نمازجمعه 26 تیر که توسط آقای هاشمیرفسنجانی اقامه شد، فرصت مناسبی برای عرض اندام، مانور قدرت و اردوکشی خیابانی جریان فتنه بود که پروژه شورشهای خیابانی را وارد عرصه جدیدی کند.
وی افزود: به رغم پیشبینیها و انتظار جریان معارض برای حضور گسترده میلیونی و حداقل چند صد هزار نفری، حداکثر 15 الی 20 هزار نفر شرکتکننده خاص در نمازجمعه 26 تیر حاضر شدند که بخش عمدهای از آنان با ظواهر و رفتار خاص هیچ شباهتی با شعارهای منافقانه جریان مدعی تقلب نداشتند. ویژگیهای زیر حاکی از سرمایهگذاری سنگین برای تجمع خیابانی 26 تیر بود.
ضرغامی خاطرنشان کرد: اعلامیه صریح موسوی و حضور او و کروبی در نمازجمعه که به نوعی دعوت از همه هواداران برای شرکت در این مراسم تلقی میشد، تبلیغات گسترده و پرحجم شبکههای ماهوارهای و تشویق برای حضور معترضین به نظام، ارائه آموزشهای لازم توسط تحلیل گران شبکههای ماهوارهای، پشتیبانی وسیع رسانههای مجازی برای تشویق مخاطبان خود، برنامهسازی گسترده تشکیلاتی برای حضور همه هواداران به ویژه شهرستانها، تلاش 2 ماهه مهدی هاشمی و سازمان پشتیبانیکننده برای حضور استثنایی مردم در این نمازجمعه و همراهی و پشتیبانی شخصیتهای سیاسی و احزاب همسو با موسوی حاکی از سرمایهگذاری سنگین برای تجمع فتنهگران در نمازجمعه بود.
رئیس سابق سازمان صداوسیما در دوران فتنه 88 خاطرنشان کرد: 26 تیر نشان داد که رایدهندگان به موسوی، خیلی زود در سطح بسیار گسترده صف خود را از فتنهگران جدا کردهاند. آنان متوجه عمق سوءاستفاده دشمنان انقلاب و فرصتطلبان داخلی شده بودند و اجازه هیچگونه بهرهبرداری به دشمن ندادند. به ویژه اینکه سخنان آقای هاشمیرفسنجانی حاوی نکته تازهای نبود و در واقع جمعبندی مطالبات جریان فتنه از مردم بود.
ضرغامی افزود: ضمن اینکه شکستن قداست نمازجمعه، اهانت به نمازگزاران و سلب امنیت از زنان و افراد مسن، فراهم کردن خوراک تبلیغاتی برای دشمن از آثار زیانبار این مراسم بود که دل هر ایرانی را به درد میآورد.
وی با بیان اینکه 26 تیر باید در تاریخ این کشور زنده بماند، تصریح کرد: باید روشن شود که علیرغم شعلهور شدن فتنهای بزرگ با پشتیبانی و برنامهریزی وسیع استکبارجهانی و ضدانقلاب داخلی، کسانی که به موسوی رای داده بودند با گذشت چند هفته و به ویژه پس از فرمایشات مستدل و دلسوزانه رهبری معظم در نمازجمعه 29 خرداد دشمن را ناامید کردند.
رئیس سابق سازمان صداوسیما تأکید کرد: به اعتقاد من 26 تیر قله شکست فتنه در بخش سلبی و 9 دی قله پیروزی مردم در بخش ایجابی در سراسر ایران اسلامی بود.
انتهای پیام/ص
Related Assets:
- میرحسین آگاهانه درفتنه قرار گرفت/ خاتمی اسیر موسوی بود/ موسوی حضور درسیما را نپذیرفت
- جنایات ضرغامی در صدا و سیما چه بوده است؟
- فتنه در کشور خاموش نشده، باید مراقب آتش زیر خاکستر بود
- طبقه اشراف زاده پیاده نظام اصلی غرب در سال ۸۸ بودند
- ۲۳۰ نماینده مجلس در نامهای از صداوسیما به دلیل گرامیداشت یومالله ۹ دی تقدیر کردند
- عملکرد ضرغامی در صداوسیما حاکی از توجه به همه سلایق سیاسی درون نظام بود
- اختلاف احمدینژاد باصداوسیماخسارت زیادی متوجه کشور کرد/صداوسیما با استقلال جلوی روحانی ایستاد
- مراقب باشیم آمریکا به سبک «شیرفرهاد برره ای» با موشک های ایران برخورد نکند