۹ دی، سرریز شدن ظرفیت اجتماعی مردم در اهانت به اعتقاداتشان بود
به گزارش یزدرسا ،حسین نجابت، نماینده مردم تهران در مصاحبه با نسیم اظهار داشت: عکسالعمل مردم وقتی که ظرفیت اجتماعی آنها نسبت به اهانت به اعتقادشان پر میشود اتفاقتی مانند 9 دی رخ میدهد.
وی به فتنه سال 88 اشاره کرد و افزود: فتنه 88 در بدو شکلگیری یک قائله سیاسی- اجتماعی بود. بعد از اینکه نظام با تدبیر و حوصله با آنها برخورد کرد، عمده کسانی که مشکل انتخاباتی داشتند کنار رفتند و تعداد محدودی که مدیریت گروهکها و اراذل اوباش را در دست داشتند در خیابانها ماندند.
نجابت ادامه داد: مردم صبورانه با فتنهگران برخورد کردند؛ چه در راهپیماییها و چه در شعارهایی که واقعاً نامربوط به نظام میدادند. در روز قدس شعارهای بسیار تلخی را سر دادند. اوج گستاخی این عده به محرم و روز عاشورا رسید که نسبت به عزاداران حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) و عکس امام(ره) اهانت کردند این ظرفیت تمام شد. آستانه تحمل مردم در روز اهانت به اهل بیت شکست.
نماینده مردم تهران در مجلس به برخود طبیعی مردم با اهانت کنندگان به ساحت مقدس عاشورا اشاره کرد و افزود: عکسالعمل طبیعی اهانت در روز عاشورا، روز 8 دی در بعضی از شهرستانها و 9 دی در تهران بود. این عکسالعمل مردم، طبیعی بود که توهین و اهانت به مبانی دینیشان را نمیپسندند که ربطی به دولتها ندارد و همه باید بدانند که ملت ایران ظرفیت و تحمل بالایی در سختیها دارد و این طاقت را از خود نشان داده است.
به خصوص بعد از پیروزی انقلاب در جنگ و در حوادث بعد از جنگ. اما وقتی پای اعتقادات به میان میآید و عدهای سعی میکنند به خصوص با هماهنگی با دمشنان قسم خورده انقلاب، انقلاب را تهدید کنند به طور طبیعی وارد صحنه میشوند.
وی به ویژگیهای روز 9 دی اشاره کرد و عنوان کرد: 9 دی مظهر یک بینش عمیق و با بصیرت مردم بود نسبت به حوادث بعد از انتخابات 88 و فتنه 88.
نجابت با اشاره به لغو سخنرانی عدهای از دلسوزان نظام در 16 آذر امسال اظهار داشت: حوادثی که در 16 آذر اتفاق افتاد واقعاً امتیاز منفی علیه مجموعه کارگزاران و مجموعه دولت و کشور بود و باید به سرعت این ترمیم شود.
در 16 آذر بعضی از سخنرانیها لغو شد، سخنرانیهایی که از قبل دعوت شده بودند ولی در عوض به عدهای اجازه صحبت داده شد که آن عده یک طرفه قضاوت کردند و حرفهای بسیار سخیف و ضعیفی زدند که اصلاً ارزش پاسخگویی هم ندارد. این افراد حق جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به فناوری هستهای را زیر سئوال بردند.
وی ادامه داد: این سخنرانیها یک پوئن منفی برای دولت بود و خوب است که دولت این را به سرعت ترمیم کند. به خصوص با شعاری که دولت در رابطه با آزادی بیان و عدم سانسور داده این نقطه منفی را باید به سرعت ترمیم کند و تکرارش هم نه به صلاح جامعه است و نه قابل تداوم است.
نجابت افزود: انقلاب یک ارکانی دارد که باید حفظ شود و اگر از صحبت یک نفر جلوگیری شود باید دلیل وجود داشته باشد. اگر در بعضی از ادوار به عدهای اجازه سخنرانی داده نمیشود به خاطر این بود که آنها اصل نظام را زیر سئوال میبرند و در هیچ جای دنیا چنین چیزی مجاز نیست. سخنران باید اول ارکان نظام را قبول داشته باشد تا نظام به وی اجازه سخنرانی دهد.
وی به لزوم ارائه دلیل برای سخنرانیهای لغو شده اشاره کرد و اظهار داشت: در مورد سخنرانیهایی که ملغی شد باید دلیلی وجود داشته باشد. اگر دلیلی برای بر هم زدن امنیت ملی باشد باید اعلام شود.
بعضی از فتنهگران تا برخی از اصول قانون اساسی را زیر سئوال میبرند. در دورههای گذشته کسانی صحب میکردند و اصل ولایت فقیه را نادیده و توهین میکردند که با اعتقادات اکثریت مردم در تعارض است و معلوم است که نباید اجازه داده شود تا از فضاهای دولتی یا ملی استفاده کنند و سخنرانی هنجار شکن صورت گیرد.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به مجازات سران فتنه و نحوه برخورد نظام با آنها اظهار داشت: تصمیمگیری در این مورد در حوزه یک قوه نیست. این مسئله به شورای عالی امنیت ملی سپرده شده است.
نظر شخصی من این است که اگر به اینها فرصتی داده شده و در محاکمهشان تعجیلی صورت نمیگیرد به این علت است که فساد و جرم این فتنهگران برای عامه مردم روشن شود و با هزینه کمتری امورات محاکمه این افراد پیگیری شود. در واقع نظام ارفاقی کرده به این افراد که سابقهای در انقلاب دارند تا متوجه مسائل شوند.
نجابت افزود: نظام به سران فتنه زمان داده تا از راه خود برگردند و توبه کنند و از کار بدی که انجام دادهاند عذرخواهی کنند. این کار بدی نیست که انسان از کار بدی که انجام داده اظهار پشیمانی و ندامت کند. دلایل مقاومت سران فتنه در عذرخواهی از ملت مشخص نیست.
وی ادامه داد: کم هزینهترین راه این است که سران فتنه اظهار پشیمانی کنند که این موضوع بسیار پیچیدهای نیست تا عدهای که مدعی حقانیت این افراد هستند شرایط برایشان روشن شود. در فتنه 88 برای 13 ملیون رای دهنده به یکی از کاندیداها مشخص شد که هدف از حضور این فتنهگران در انتخابات کسب رأی نبوده و آنها دنبال برهم زدن نظم کشور و تغییر نظام هستند.
نجاب به لزوم شفاف سازی شرایط برای مردم اشاره کرد و ادامه داد: افرادی که در فتنه با بیگانگان هماهنگ شدند باید برای مردم شناسایی شوند و مردم باید خائنین به نظام خود را بشناسند.
اگر این مسائل برای مردم روشن شود دو اتفاق میافتد که یا سران فتنه توبه میکنند و به آغوش مردم باز میگردند و یا به جرم آنها رسیدگی شود که این مدت زمانی که محاکمه این افراد به طول انجامیده به خاطر رأفتی است که نظام در حق سران فتنه داشته است.
انتهای پیام/ص
Related Assets:
- اظهارات حجاریان مطابق منش دیکتاتوری است/ قانون اساسی نیاز به اصلاحات ندارد/ اصلاح طلبان حجاریان را نصیحت کنند
- نجابت رییس ستاد انتخاباتی حداد عادل شد
- گفتوگوی تلفنی حدادعادل با روحانی
- 9 دی، فریاد مردم درمقابل سکوت بعضی خواص
- موسوی و کروبی برای بازگشت به قدرت این بلاها را سر مردم آوردند/ما هم چوب قدرتخواهی این افراد را خوردیم
- در مساله برجام، نباید برخلاف عرف و رویه همیشگی مجلس رفتار کرد