مجریان انتخابات در اجرای قانون تفاوتی بین نامزدها قائل نیستند
به گزارش خبرنگار یزد آوا، استاندار یزد پیش از ظهر امروز در نشست با دبیران و احزاب و فعالان سیاسی استان تشکیل خانه احزاب در استان را محفلی برای تعامل ،همکاری و هم اندرشی عنوان و اظهار کرد: بنا شدن خانه احزاب بر اساس تفاوتهای فکری از ارزشهای این مرکز محسوب میشود و در پی آن رشد و پویایی اندیشهها را در پی خواهد داشت.
سید محمد میرمحمدی مدیریت چرخشی در خانه احزاب استان را از مزایای این مرکز دانست و افزود: هر یک از احزاب با تفاوتهای فکری که دارند مدیریت مجموعه ناهمگن را به عهده دارند، و اعمال این مدیریت سبب میشود تا هر کدام از احزاب انتقادپذیر باشند و تحمل خود را در برابر انتقادات بالا ببرند.
وی با بیان اینکه استانداری و مجریان انتخابات به وظیفه قانونی خود عمل میکنند، ادامه داد: مجریان انتخابات در اجرای قانون برای هیچ کدام از نامزدها تفاوتی قائل نیستند و وظیفه خود را که برگزاری انتخابات سالم، قانونی و امن هست به انجام میرسانند.
میرمحمدی با اشاره به نقش احزاب در انتخابات، مشارکت آفرینی را یکی از آنها عنوان کرد و گفت: احزاب با مواضعی که اتخاذ میکنند و با حرفها و بحثهایی که دارند فضای پر جنب و جوش انتخاباتی را ایجاد میکنند و انگیزه را برای افراد بیتفاوت برای مشارکت در انتخابات به وجود میآورند و مشارکت بالا را رقم میزنند.
وی ادامه داد:هر چه مشارکت در انتخابات بیشتر باشد نشان دهنده عزت و اقتدار نظام و پایبندی مردم به این نظام است و افرادی را که چشم طمع به این کشور اسلامی را دارند دچار یأس و ناامیدی میکند و توطئهها کنار گذاشته میشود و این مشارکت بالا در تقویت روابط و مناسبات بینالمللی میتواند بسیار تأثیرگذار باشد.
استاندار یزد تبیین قواعد رقابت و انتقادپذیری را از دیگر نقشهای احزاب در انتخابات نام برد و افزود: رعایت احترام به یکدیگر و رقابت در نقاط قوت باید مد نظر گرفته شود، با تخریب نمیتوان رقابت کرد باید همدیگر را تشویق کنیم و در نقاط قوت و توانمندیها با یکدیگر رقابت داشته باشیم و از طرفی با احزاب میتوان انتقادپذیری را در جامعه گسترش و بداخلاقیها را کاهش داد.
میرمحمدی با اشاره به نقش اندیشه ورزی احزاب و نوگرایی و نواندیشی که به دنبال آن به وجود میآید، ادامه داد: احزاب میتوانند بر روی تبیین برنامههای نامزدها، توانمندی، کارآمدی، اشراف آنها بر امور، تأمین حقوق شهروندی، توانایی در برقراری ارتباطات بینالمللی، انسجام داخلی، همافزایی، تمرکز بر تولید و اشتغال و ... تلاش کنند.
وی عنوان کرد: احزاب میتوانند تبیین خط مشی سیاستهای کلان کشور را در جامعه تبیین کنند تا مردم بدانند از چه حقوقی برخوردار هستند و همه را ناظر بر فعالیتهای دولت بار بیاورند و همچنین با قرار گرفتن تبیین ارزشهای اسلامی و انسانی در برنامه احزاب میتوان شاهد نتایج ثمربخشی در جامعه بود.
انتهای پیام/ف
Related Assets:
- حضور حداکثری مردم در انتخابات ، دشمنان را مأیوس می کند
- شعب اخذ رأی از پوشش آنتندهی لازم برخوردار هستند
- زیرساختهای ورزش بانوان در یزد گسترش یابد
- تناقضات عجیب یک استاندار / افزایش نرخ بیکاری در استان یزد با ایجاد روزانه 9 شغل!
- گسترش ورزش همگانی در استان موجب نشاط و سلامتی مردم است
- چه کسانی و چرا به دنبال تحریف ماهیت روز دانشجو هستند؟
- تبدیل دانشگاه یزدبه باشگاه سیاسی ومانور پیاده نظام فتنه را تحمل نمیکنیم/صداوسیما،مسئول بزککردن احزاب و دولتیها نیست
- ساماندهی اتباع خارجی؛ نشانه پایبندی ایران به حقوق بشر
- وجود ۹ هزار بیکار در استان یزد/ دایره مدیریتی یزد محدود است
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|