محتوا محتوا

بخشدار مرکزی تفت در بازديد از مجتمع پرورش شتر مرغ روستای اردان:

توسعه واحدهاي كوچك توليدي از جمله مهم ترين رويكردهاي تحقق اقتصاد مقاومتی است


بخشدار مرکزی تفت باتفاق تنی چند از کارشناسان از مجتمع پرورش شتر مرغ واقع در روستای اردان بازدید و در جریان آخرین وضعیت این مجتمع از لحاظ ظرفیت ایجاد شده، میزان تولید و همچنین مشکلات اجرائی و معضلات پیش روی آن قرار گرفت.

به گزارش صبح تفت، "علي احمديان"  در این بازدید با اشاره به اهميت توجه به عرصه هاي اقتصادي براي تحقق سياستهاي اقتصاد مقاومتي و خودكفايي ملي افزود: توسعه مشاغل خانگي روستایی به عنوان واحدهاي كوچك توليدي از جمله مهم ترين سياست های اقتصاد مقاومتی، در افزايش توليد ملي و ايجاد اشتغال پايدار است و یکی از مهم ترین عواملی است که می تواند در توسعه پایدار روستایی و توانمندسازی روستا و روستائیان نقش چشمگیری داشته باشد.

بخشدار مرکزی تفت تحقق درست و شايسته اقتصاد مقاومتي در روستاها را موجب جلوگیری از مهاجرت بي‌رويه به شهرها ارزيابي كرد و ادامه داد: اقتصاد مقاومتی ازجمله مباحث مورد تأکید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سالهای اخیر بوده است و نباید به یک شعار تبدیل شود كه خوشبختانه با همكاري و عزم ملي ايجاد شده در اين رابطه، فرهنگ اقتصاد مقاومتي و توجه به توليد داخلي در حال نهادينه شدن در جامعه است كه تداوم شتابان اين روند شكوفايي اقتصادي كشور را در پي خواهد داشت.

وي اهميت رويكرد مديريت جهادي براي اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی و کارگاه‌های زود بازده و صنایع تبدیلی در روستاها را يادآور شد و بر حمايت قاطع دولت از توسعه طرح‌هاي كوچك تبديلي، دامپروري و كشاورزي به ويژه در مناطق روستايي تاكيد كرد.

بخشدار مركزي تفت گفت: اینکه فردی با مشاركت اعضاي خانواده خويش و با حداقل امکانات اقدام به پرورش شترمرغ که ارزش افزوده بالایی دارد، مي‌كند اقدامي ارزشمند و ستودني است چرا كه اين گونه فعاليت هاي اقتصادي ضمن منتفع كردن فرد و توسعه توان مالي او، گامي مهم در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی در جامعه با هدف افزايش توليد ملي و اشتغالزايي محسوب مي‌شود.

اين مقام مسئول بر اطلاع رساني و معرفي شايسته طرح‌هاي مشابه اقتصادي براي الگو نمودن آن در جامعه تاكيد كرد و خواستار مشاركت همه بخش‌ها براي كمك به توسعه فعاليت‌هاي كوچك اقتصادي با توان بالاي مردم شريف روستايي شد.

يادآور مي شود این مجتمع که توسط یک کارآفرین روستایی برای اولین بار در این منطقه با استفاده از ظرفیت‌های عظیم موجود در روستا راه اندازی شده است، در حال حاضر بیش از 130  قطعه شترمرغ مولد و پرواري در زمینی به مساحت 3500 متر مربع  نگهداری می‌شود






Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.