Skip to Content

یک معضل؛

اعتیاد بانوان، آسیبی مخرب تر از اعتیاد مردان


پزشک عمومی در خصوص اینکه زنگ خطر جدی در افزایش اعتیاد بانوان در جامعه به صدا در آمده است، گفت: آمار اعتیاد در میان زنان بسیار بالا رفته طوری که در عرض 4 سال گذشته آمارمعتادین زن کشور ما 2برابر شده است.

به گزارش یزدبانو، به نقل ازشاخه طوبی، مجید مزینانی پزشک عمومی در خصوص اعتیاد بانوان گفت: پدیده منفی اعتیاد در زنان هم در جامعه گسترش یافته است.

وی با بیان اینکه زن محور یک جامعه وخانواده است، افزود: هر نوع آسیبی به این مهره اصلی،  جامعه رادچارمعضلات بسیاری خواهد کرد.

این پزشک عمومی در خصوص اینکه اعتیاد یک بیماری مزمن عود شونده است، اظهار کرد: اگر یک فرد معتاد را برای درمان به خارج هم ببریم امکان دارد بعد از مدتی عود کند و به مصرف مواد مخدر بپردازد.

زنگ خطر، افزایش اعتیاد بانوان در جامعه

مزینانی در خصوص اینکهزنگ خطر جدی در افزایش اعتیاد بانوان در جامعه است، گفت:  آمار اعتیاد در میان زنان بسیار بالا رفته طوری که در عرض 4 سال گذشته آمارمعتادین زن کشور ما 2برابر شده است.

این پزشک عمومی همچنین خاطرنشان کرد: میزان گرایش به مصرف مواد مخدر و حتی اعتیاد بین زنان و دختران به‌صورت لجام‌گسیخته و غیر قابل ‌باور در حال افزایش بوده و این امر نگرانی‌های جدی مردم و مسئولان را به‌همراه داشته است.

وی، برطرف  کردن مشکلات جنسی را یکی از عوامل عمده علل گرایش به مصرف مواد مخدر در جامعه برشمرد و افزود:  یک خانم برای درمان سرد مزاجی خود در رابطه زناشویی به اشتباه به مصرف مود مخدر روی می آورد.

اعتیاد بانوان، آسیبی مخرب تر از اعتیاد مردان

مزینانی با بیان اینکه  اعتیاد بانوان، آسیبی مخرب تر از اعتیاد مردان است، افزود: مشکلاتی که برای یک خانم مصرف کننده بابت مصرف مواد ایجاد می شود بیشتراز مصرف کننده اقا است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: وقتی یک خانم به دام اعتیاد می‌افتند، بیش از مردان گرفتار ناهنجاری‌های خطرناک‌تری چون فساد، فحشا، فرار از خانه و حتی مشارکت در امر توزیع مواد مخدر می‌شوند.

این پزشک عمومی با اشاره به اینکه  بسیاری از زنان ناآگاهانه به دام اعتیاد می افتند، اظهار کرد: بانوان با هدف های لاغری،چاقی، شفافیت پوست و... گرفتار اعتیاد می شوند.

وی همچنین تصریح کرد: جهت رفع این معضل نیاز به آگاهسازی بانوان در جمع های مختلف زنانه همچون باشگاههای ورزشی، آرایشگاهها و... باید پرداخته شود.

آمار معتادین، سال 94 فاجعه بار است

مزینانی با بیان اینکه آمار معتادین سال 90 هشدار دهنده بوده است، گفت: با توجه به اینکه آمار سال 94 در پایان سال داده می شود ولی اطلاعات به دست آمده در این چند ماه نسبتا فاجعه بار است

این پزشک عمومی در خصوص تاریخچه درمان اعتیاد تصریح کرد: 150سال قبل بومیان آفریقا امریکا معتادین رادر پشت میله ها زندانی می کردند و روی جمجمه آنها سنگ می زدنند تا بخار از سر آنها خارج شود

وی همچنین اظهار کرد: 100 سال قبل معتادین را به تنه درخت بسته وفقط آنها را برای خوردن غذا و اجابت مزاج از درخت جدا می کردند

این پزشک عمومی با اشاره به اینکه حدود 70 سال قبل امریکا کلیه معتادین خود را در یک شهر نگهداری می کرد، گفت: بعد از یک سال آنها را به شهر ها و ایالت خودشان می فرستاد اما بعد از یک سال 90% این افراد مجددا به مصرف مواد مخدر روی می آوردند.

مزینانی با بیان اینکه در ایران حدود 40 سال قبل معتادین را از شهرهای مختلف جمع آوری نموده و به شور آباد می برند و بعد از 6 ماه به شهرهای خود بازگرداننده شدند و باز هم نتیجه ای جهت درمان عایدشان نشد، تصریح کرد:  35 سال قبل در ایران 70ضربه شلاق در میادین اصلی شهر جهت تأدیب ترک مصرف مواد درمعتادین صورت می گرفت

این پزشک عمومی با اشاره به اینکه 20 سال قبل دنیا به این نتیجه رسید که اعتیاد یک بیماری عود شونده است، گفت:  20 سال قبل تصویب قانونی با موضوع اینکه حمل مواد مخدر جرم است وزندان وجریمه نقدی دارد.

اعتیاد، مشکل اول جامعه است

وی اعتیاد را  مشکل اول جامعه دانست و افزود:  تصریح کرد: از زمانیکه اعتیاد بعنوان یک بیماری شناخته شد بعضی از سازمانها مانند وزارت بهداشت،کمیته امداد، سازمان بهزیستی و.. در درمان و کنترل این بیماری ورود پیدا کردند

مزینانی بااشاره به اینکه ازموضوع اعتیاد نباید به سادگی گذشت، اظهار کرد: نیاز به کار بیشتری دارد و پرداختن به جزییات مسئله ایجاد کننده اعتیاد مهم است.

جهت آگاهسازی جامعه از روش های نوین استفاده شود

این پزشک عمومی با بیان اینکه در آموزش و آگاهسازی جامعه جهت تآثیر بیشتر باید از روش های نوین وبه روز استفاده شود، گفت: باید در جامعه فرهنگ سازی کرد یعنی گوش به گوش مطالب مختص اعتیاد را به مردم رساند.

انتهای پیام/ش




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری