Skip to Content

سرآشپز یزدبانو

کله گنجشکی یک غذای سنتی و خوشمزه برای کودکان


اسامی بعضی غذاها از جمله سرگنجشکی برای خیلی از آدم بزرگ ها خاطره است و برای کودکان امروزی شاید نامی نا اشنا باشد که ما شما را با روش بسیار آسان آن آشنا می کنیم.

به گزارش خبرنگار یزدبانو، در گذشته جامعه فاقد این همه مغازه های فست فود و رستوران های غذا بود و مادران انواع و اقسام غذاهای متنوع را برای کودکان خود پخت می کردند و اید مادران امروزی به دلیل تغییر ذائقه کودکانشان کمتر دنبال غذاهای ساده هستند و از طرفی هم رستوران ها و غذاپزی ها هم تنها چند نوع غذای گرانقیمت با چربی بالا را در لیست غذای خود قرار می دهند. مشغله کاری زنا امروزی شاید فرصت پختن غذا برای همه وعده های غذایی را به مادران امروزی نمی دهد و متأسفانه مسؤولین بخش سلامت هنوز تدابیری نیندیشیده اند که از رستوران ها و صاحبان غذاپزی هایی که غذای ارزان و کم چرب و سنتی را در اختیار مردم قرار می دهند قدردانی کنند . خوردن غذاهای ساده و سنتی به سلامتی کودکان امروز و بزرگسالان و سالمندان آینده کمک می کند و مانع چاقی بش از حد مردم خواهد شد. کودکان دیروز به خوب با اسامی غذاهایی همچون سر گنجشکی یا همان کله گنجشکی آشنا هستند و خاطرات یک غذای خوشمزه را در ذهن خود تداعی می کنند. *مواد لازم برای پخت سرگنجشکی یا کله گنجشکی برای چهار نفر: گوشت چرخ کرده گوسفند و یا با مخلوط گوشت گوساله به میزان افراد خانواده هویج: چهار عدد سیب زمینی: چهار عدد متوسط پیاز بزرگ: یک عدد رب گوجه: دوقاشق آب: یک پارچ   * روش پخت: پیاز را در گوشت رنده می کنیم و نمک و لفل و زردچوبه اضافه می کنیم و به شکل گلوله های کوچک به اندازه کله گنجشک در می آوریم. آب را داخل قابلمه میریزیم و روی اجاق می گذاریم تا به نقطه جوش برسد و سپس گوشت های کله گنجشکی را در آب جوش می ریزیم. پس از حدود 20 دقیق از پخت گوشت ها، سیب زمینی ها و هویج ها را به اندازه دلخواه خرد می کنیم و در آب جوش می ریزیم تا به همراه گوشت ها پخته شود. مرحله آخر مقدار کمی آبلیمو و نمک اضافه می کنیم و آب غذا که به اندازه دلخواه شما رسید اجاق را خاموش می کنید. غذا آماده است. نوش جان      



Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری