ID : 13890086
سرآشپز یزدی:
طرز تهیه شیربادام نوشیدنی مناسب برای افطار
شیربادام از نوشیدنی های خوشمزه و مقوی است که میتوان در سفره افطار از آن استفاد کرد.
به گزارش یزد رسا به نقل از یزدبانو؛ برای تهیه شیر بادام ابتدا تعداد ۱۵ تا ۲۰ عدد مغز بادام خام را به همراه مقداری آب در یک ظرف ریخته و روی حرارت می گذاریم، به محض اینکه آب به جوش آمد ظرف را از حرارت برداشته و بادام ها را پوست میگیریم. سپس بادام ها را همراه دو لیوان آب سرد، سه قاشق غذاخوری عسل و ۲ تا ۳ تکه یخ در مخلوط کن ریخته تا به مدت ۵ الی ۷ دقیقه کاملاً مخلوط شوند. حالا شیر بادام آن کاملا آماده است، همان طور که در تصویر میبینید رنگ آن مانند شیر به صورت سفید است.
خوردن روزانه یک لیوان شیر بادام توسط بچه ها موجب جبران کمبود آهن و کلسیم می شود.
کاهش خطر بیماری های قلبی، کمک به کاهش وزن، افزایش سلامت کلیه، کنترل دیابت، تقویت استخوانها، سلامت چشم، مراقبت از پوست و کمک به ساخت عضله از جمله خواص شیر بادام است.
انتهای پیام/ع
summary-address :