مراقب بیماری هزار چهره باشید!
به گزارش یزدرسا؛ شهرام شاکر اردکانی در این رابطه تصریح کرد: طبخ نیم پز گوشت، خوردن جگر خام یا نیم پز، تنفس هوای آلوده آغل، آلوده شدن مخاط هنگام شیردوشی، لمس حیوان بیمار و تماس با اشیاء آلوده و در اکثر موارد مصرف پنیر، بستنی، سرشیر، خامه و آغوز دام آلوده نیز از راههای انتقال تب مالت به انسان است.
وی افزود: ترشحات جنینی یا زمانهای سختزایی دام که میتواند از طریق خراشهای دست دامدار به فرد منتقل شود یکی از راههای انتقال این بیماری در جمعیتهای روستایی است که باید مورد توجه جدی دامداران قرار گیرد.
این مقام مسئول، واکسیناسیون رایگان دام، نظارت بر مراکز عرضه و توزیع فرآوردههای خام دامی و لبنی، نظارت بر خرید و فروش و جابهجایی دامها، تست و خونگیری تب مالت، ، کلاسهای آموزشی و آشنایی دامداران با بیماری تب مالت را از اقدامات مورد ارائه دامپزشکی در پیشگیری از تب مالت خواند و افزود: بهترین راه برای جلوگیری از انتقال این بیماری معدوم نمودن بهداشتی جنینهای سقط شده، پوشیدن دستکش و چکمه حین انجام فعالیت در محیط دامداری، نگهداری پنیر تازه در آب نمک به مدت حداقل دو ماه و جوشاندن شیر خام قبل از مصرف می باشد.
شاکر افزود بیاشتهایی، تب، تعریق شبانه، سردرد، دردزانو و مفاصل و کمردرد را از علایم ابتلا به تب مالت می باشد و افراد در صورت مشاهده این علایم باید به نزدیکترین مرکز بهداشتی و درمانی مراجعه کنند.
انتهای پیام/
Related Assets:
-
هشدار افزایش شیوع بیماری تب مالت در مهریز
-
روزانه ۴۰ تن شیرخام ابرکوه در کشور توزیع می شود
-
خیل پرستاران مشتاق، اعزام به سوریه را دشوار کرده بود/ دفاع همان دفاع اما سنگرها عوض شده است
-
روند پیشرفت فیزیکی طرح های مجتمع فولاد بافق رضایت بخش است
-
دولت چگونه صنعت تولید پروتئین را زمین زد؟
-
هشدار یک متخصص تغذیه نسبت به حذف شیر و لبنیات از سفره مردم
-
احتمال ابتلا به تب مالت با استفاده از شیر و لبنیات سنتی
-
واکسیناسیون رایگان دام برای مبارزه با تب مالت
-
هشدار یک مسئول نسبت به بیماری تب مالت