ID : 11616817
متخصص تغذيه عنوان کرد

افزایش احتمال ابتلا به سرطان با نوشیدن چای داغ!


یک متخصص تغذيه گفت: مطالعات متعددي نشان داده افرادي که چاي داغ مصرف مي‌کنند در معرض ريسک سرطان به خصوص در قسمت‌هاي فوقاني سيستم گوارشي از جمله دهان و مري قرار مي‌گيرند.

به گزارش یزد رسا، یک متخصص تغذیه با بيان اينکه دماي مطلوب بدن ۳۷ درجه است، افزود: چاي داغ و يا هر نوشيدني داغي تاثيرات منفي بر فيزيولوژي بدن انسان دارد.

 

جعفريان گفت: در صورتي که فردي دماي ۸۰ درجه را وارد بدن کند به فيزيولوژي بدن فشار وارد شده به نحوي که بدن مجبور مي‌شود براي جبران اين تغييرات واکنش نشان دهد.

 

وي با بيان اينکه دين اسلام نوشيدن چاي داغ را مکروه دانسته است، ادامه داد: بسياري از نکاتي که در آموزه‌هاي ديني وجود دارد با يک پشتيباني علمي مطرح مي‌شوند و بسيار زود‌تر از علم اين تذکرات به بشريت داده شده است.

اين متخصص تغذيه گفت: امروزه بسياري از آموزه‌هاي ديني از طريق علم تازه ثابت مي‌شود مطمئن باشيد به جز بحث سرطان قطعا فاکتورهاي ديگري نيز وجود دارد که نوشيدن چاي داغ در دين اسلام مکروه اعلام شده است.

 

جعفريان بيان کرد: حتما دلايل ديگري نيز وجود دارد که هنوز به آن دست نيافته‌ايم، ما اگر از جنبه علمي و مذهبي به اين موضوع نگاه کنيم مطمئنا توصيه بر اين است چاي داغ مصرف نکنيم.

 

وي در ادامه درباره آب يخ گفت: در اين حالت نيز فرد مسير معکوسي را پيش مي‌برد، در صورتي که کسي آب سرد مصرف کند بدن مجبور مي‌شود فيزيولوژي خود را براي رسيدن به دماي مطلوب بالا ببرد.

 

اين متخصص تغذيه افزود: مطالعات نشان مي‌دهد که درجه مطلوب آب حدود ۱۵ درجه است که بالا‌ترين ميزان جذب را مي‌تواند داشته باشد، توصيه ما اين است که آب در اين محدوده حرارتي مصرف شود تا بدن دچار مشکل نشود.

 

وي گفت: البته بايد توجه داشت که بسياري از اين نکات فردي است يعني نمي‌توانيم بگوييم که از نظر علمي ثابت شده است، ممکن است طبع فردي با پنج درجه سانتي‌گراد راضي شود ولي برخي افراد علاقه‌اي به اين درجه نداشته باشند بنابراين بخشي از اين موضوع به جنبه فردي بستگي دارد.

منبع: شهرخبر




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.