ID : 9647103
آشپزی ساده و سریع؛

آموزش پخت سریع و ساده یک غذای هندی


حتما این روز ها اگر سری به میوه فوشی ها و سبزی فروشی ها زده باشید بادمجان شیرین یزدی خودنمایی می کند و طرفداران زیادی دارد، ما می خواهیم یک غذای ساده و سریع با روش پخت هندی که در یزد طرفداران زیادی دارد به شما آموزش دهیم.

به گزارش یزد رسا، هانیه سادات دره شیری بانوی یزدی امروز هم دستور پخت یک غذای ساده و آسان را در اختیار ما قرار داد.با ما همراه باشید تا این غذای خوشمزه را برای وعده ناهار یا شام آماده کنید.

 

مواد لازم برای تهیه غذای هندی «کوتای»:

پیازمتوسط : یک عدد
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذا خوری
مغزگردو: یک پیمانه
دارچین و ادویه : به مقدار کافی
بادمجان کوچک : پنج عدد و یا بیشتر
رب انار : دو  قاشق غذا خوری

 

طرزتهیه کوتای:
1) بادمجان ها را پوست کنده وبرش عمودی می دهیم.
2) با قاشق مواد داخل برش را درمی آوریم و نگه می داریم .
3)  بادمجان ها را سرخ می کنیم.
4)  مواد وسط بادمجان را با پیازرنده شده سرخ می کنیم.
5)  گردوی له شده و رب های انار و گوجه  را با ادویه مخلوط می کنیم و دارچین را در مواد می ریزیم و تفت می دهیم.
6)  همه سس را استفاده نمی کنیم. وقتی مواد را داخل شکم بادمجان ریختیم کمی آب جوش روی باقی مانده رب ها و ادویه می ریزیم و بادمجان ها را 20 دقیقه درون سس می جوشانیم تا غذا جا بیفتد و آب غذا کاهش یابد.

نکته:
این غذا را می توانید هم به همراه نان و هم به همراه پلو مصرف کنید.
نوش جان

منبع: یزدبانو
انتهای پیام/ ع ب




summary-address :
Your Rating
Average (1 Vote)
The average rating is 1.0 stars out of 5.