ID : 30872021
ضرورت توسعه صنعت گردشگری ابرکوه جهت پیشرفت شهرستان؛

جذب سرمایه گذار زمینه جذب گردشگر در ابرکوه است/ اشتغالزایی جوانان ابرکوه در گرو تجمیع سرمایه های پراکنده در بخش گردشگری


آثار شاخص و منحصر به فرد، قرار گرفتن در مثلث گردشگری از پتانسیل های موجود در ابرکوه است، که با برنامه ریزی دقیق و مناسب، می تواند زمینه اشتغال و درآمدزایی جوانان شهرستان را فراهم کند.

به گزارش یزدرسا، مجاهد کرباسی رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ابرکوه، در گفتگو با خبرنگار سرو ابرکوه اظهار کرد: ابرکوه یکی از چهارده شهر نمونه گردشگری کشور است و با اماکن، بافت تاریخی و آثار منحصر به فردی که دارد، پتانسیل خوبی برای توسعه صنعت گردشگری است.

کرباسی افزود: فضای ابرکوه در حال حاضر نسبت به چند سال گذشته، در این زمینه با حمایت و کمک های بخش خصوصی تغیرات چشمگیری داشته است. احداث تعدادی بوم گردی، اقامتگاه، رستوران های سنتی، سفره خانه، مجموعه آقازاده و بحث راه اندازی کمپ کویرنوردی که در دست اقدام است، از جمله این موارد است.

جذب سرمایه گذار مقدمه جذب گردشگر و توسعه این صنعت در ابرکوه است
وی تأکید کرد: یکی دیگر از ظرفیت های شهرستان در زمینه گردشگری موقعیت جغرافیایی ابرکوه است که در مثلث گردشگری اصفهان، شیراز و یزد قرار دارد و راه ارتباطی این شهرها است.

کرباسی گفت: ابزار تبلیغات در کنار همکاری ارگان های دیگر، با توجه به آثار شاخص و بی نظیری که در ابرکوه وجود دارد مثل؛ گنبدعالی، سرو ابرکوه و بادگیر دو طبقه خانه آقازاده و... برای جذب گردشگرانی که به این مناطق سفر می کنند، بسیار کارساز است.

وی سومین ظرفیت که به تازگی به پتانسیل های ابرکوه و دیگر شهرستان های استان اضافه شده است، را ثبت جهانی یزد عنوان کرد و گفت: این جریان قطعاً موجب افزایش گردشگران داخلی و خارجی در یزد می شود و در نتیجه سبب بهبود اوضاع گردشگری ابرکوه نیز خواهد شد.

تعریف محور گردشگری برای محلات قدیمی شهر
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ابرکوه تصریح کرد: برای توسعه صنعت گردشگری ابرکوه باید بحث استقبال از سرمایه گذار و سرمایه گذاری در این زمینه، تقویت شود و بیشتر مد نظر قرار بگیرد، نه اینکه صرفاً به دنبال شعار باشیم. زیرا اعتبارات دولتی کم است و کمک چندانی نمی کند.

کرباسی با تأکید بر این که توسعه صنعت گردشگری، اشتغالزایی با خدمات وابسته را به همراه دارد، گفت: با کمک و مشارکت دیگر دستگاه ها می توانیم با ایجاد کارگاه و نمایشگاه، صنایع دستی شهر را نیز رونق دهیم و محلات قدیمی را به عنوان نمونه معرفی کنیم و برای آنها محور گردشگری تعریف کنیم.

وی خاطر نشان کرد: ابرکوه با جاذبه های گردشگری جذاب و منحصر به فرد، جایگاه ویژه ای برای تبلیغ، جذب گردشگر و سرمایه گذار دارد.

عباس مهری مسئول برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری ابرکوه، در توضیح موقعیت جغرافیایی ابرکوه در ارتباط با صنعت گردشگری، اظهار کرد: ابرکوه با واقع شدن در نقطه ثقل ارتباطی ۳ استان یزد، فارس و اصفهان و به عنوان دروازه ورودی استان یزد از سمت فارس مطرح است.

ارائه تسهیلات حمایتی و اعتباری راه حل توسعه صنعت گردشگری ابرکوه
مهری ادامه داد: بخش اعظم گردشگران داخلی مناطق جنوبی، جنوب غربی و استان فارس جهت دسترسی به استان های شمال شرقی به خصوص شهر مشهد، از ابرکوه گذر می کنند. همچنین ابرکوه در محور زمینی گردشگری یزد- فارس قرار دارد و گردشگران خارجی برای مسافرت های زمینی از محور ابرکوه عبور می کنند.

وی گفت: با فرهنگ سازی جهت سرمایه گذاری بخش خصوصی، شناساندن جاذبه های گردشگری شهرستان و ارائه تسهیلات حمایتی و اعتباری می توان صنعت گردشگری ابرکوه را توسعه داد. مانند تسهیل امور مربوط به صدور مجوزها، که موجب راه اندازی حدوداً ۱۰ واحد خدمات گردشگری، در دولت تدبیر و امید شد.

تجمیع سرمایه های پراکنده در صنعت گردشگری، سبب اشتغالزایی جوانان
مسئول برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری ابرکوه تصریح کرد: جذب سرمایه گذار و حمایت سازندگان و عرضه کنندگان صنایع دستی اصیل و مشتری پسند مانند گلیم، قالیچه، صنایع چوبی، نمد، گیوه و... موجب جذب علاقه مندان در این عرصه ها و همچنین رفع معضل بیکاری می شود.

مهری اذعان کرد: با احداث اقامتگاه ها، رستوان های سنتی و حضور گردشگران در شهر؛ مشاغل خدماتی دیگری مانند آشپز، مهماندار، راهنمایان گردشگری، تور گردانان و... نیز ایجاد می شود.

وی خاطر نشان کرد: در رابطه با تفکیک مسافران گذری از گردشگرانی که ابرکوه را به عنوان مقصد گردشگری انتخاب کرده اند و درآمد حاصل از این صنعت، آمار دقیق و مستندی موجود نیست.

کارشناس برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری ابرکوه، در پایان تأکید کرد: با فرهنگ‌سازی جهت هدایت سرمایه های پراکنده و تجمیع آنها در بخش گردشگری، به عنوان یک صنعت پاک و‌ پایدار، می توان بخشی از مشکلات اشتغال جوانان را برطرف کرد.

انتهای پیام/ ف




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.