ID : 6991325
امام جمعه ابرکوه:

رمز موفقیت یک دولت پیوستگی به ملت است


امام جمعه ابرکوه در تبین خطبه 34 نهج البلاغه گفت: در امور اجرائی و کشورداری، رمز موفقیت یک دولت پیوستگی به ملت و نیز رعایت حقوق متقابل دولت و ملت است.

به گزارش یزد رسا به نقل از سرو ابرکوه، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم حسینی در رابطه با حقوق متقابل دولت و ملت به تبین خطبه 34 نهج البلاغه پرداخت:

خطبه 34 نهج البلاغه: « أيُّها النّاسُ! إنّ لي عليْكُمْ حقّاً، ولكُمْ عليّ حقٌّ: فأمّا حقُّكُمْ عليّ: فالنّصيحةُ لكُمْ... »
ترجمه:
ای مردم! من بر شما حقی دارم و شما نیز بر من حقی دارید؛ اما حق من برشما آن است که از خیرخواهی شما دریغ نورزم و بیت المال شما را در راه شما صرف کنم و شما را تعلیم دهم تا از جهل و نادانی نجات یابید و تربیتتان کنم تا فرا گیرید. اما حق شما بر من آن است که در بیعت خویش با من وفادار باشید و در آشکارا و نهان، خیرخواهی را از دست ندهید، هر وقت شما را بخوانم اجابت نمائید و هر گاه فرمان دهم اطاعت کنید.
درس: حق ملت
در امور اجرائی و کشورداری، رمز موفقیت یک دولت پیوستگی به ملت و نیز رعایت حقوق متقابل دولت و ملت  است. بقا و موفقیت دولت، به حمایت و پشتیبانی ملت است و رشد و بالندگی ملت، به ارائه خدمات عدیده دولت است.
از این رو در وحله اول باید خیرخواهی دولت برای ملت ثابت شود و نشانه خیرخواهی هم اعطای حقوق حقه ملت و قطع ید اجانب و بیگانگان از ثروت و منابع و مخازن ملی است. از طرفی تلاش در راه رشد فکر و فرهنگ جامعه و خودباوری دادن به مردم است، تا بدینوسیله بتوانند بدون وابستگی به اغیار، روی پای خود بایستند و صاحب عزت و کرامت باشند و این محصول امر تعلیم و تربیت اسلامی است که اساساً ملازم است با ریشکن کردن جهل و غفلت و نادانی.
حق دولت اسلامی
در وحله اول وفاداری و پایبندی مردم به میثاقشان با نظام است تا در حفظ و حراست از آن و دستاوردهای آن بکوشند و خیرخواهانه، مسئولین را همراهی و یاری نمایند و دولتمردان خدوم را از خود دانسته و در حمایت از آنان دریغ نورزند. در تبعیت از اوامر مقام زعامت و رهبری تعبد داشته باشند و به جان اطاعت کنند.
ملاحظه:
این حقیقت عینی پس از استقرار نظام ارزشی جمهوری اسلامی تا کنون برای ما مشهود بوده و همین حقیقت رمز شکست فضاحت بار دشمن در توطئه ها، حمله ها و دسیسه های شیطانیش بوده است.

 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.