مرغ سر سفره یزدی ها می نشیند؟
به گزارش یزدرسا؛ زاده رحمانی، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد گفت: در هر شبانه روز به طور میانگین ۱۷۰ تُن گوشت مرغ در استان یزد تولید می شود که ۷۰تُن آن در استان به مصرف می رسد.
او اضافه کرد:در هفتههای گذشته توزیع ۲۵ تا۴۰ تُن گوشت گرم مرغ را در استان یزد داشتیم که در حدود ۵۵ تا ۵۷ درصد نسبت به سرانه جمعیت در یزد و ۴۵درصد نسبت به سرانه جمعیت در نه شهرستان استان یزد بود.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استاندار گفت: اما باتوجه به افزایش تقاضا از امروز توزیع گوشت مرغ در استان یزد بیشتر شد و حدود ۵۵درصد بود.
زاده رحمانی اضافه کرد: با همت همکاران ما جهادکشاورزی، سازمان صنعت معدن و تجارت واتحادیه مرغداران در هفته جاری ۸۰۰تُن گوشت گرم مرغ در کنار مرغ منجمد در استان یزد توزیع میشود که گوشت منجمد مرغ هم عاری از هر گونه بیماری است و همان مزایای مرغ گرم را دارد.
انتهای پیام/
Related Assets:
-
توسعه نامتوازن استان یزد
-
تداوم عرضه مرغ با قیمت مصوب در یزد
-
توزیع مرغ فراتر از نیاز بازار/حل شدن مشکل روغن نباتی به زودی
-
رهبری گفتند این مذاکرات فقط میتواند مضرات داشته باشد
-
میدان امیرچخماق یزد منتظر اتمام طرح مناسب سازی مرکز شهر
-
انهدام شبکه اخلال در نظام اقتصادی و ارزی کشور
-
مرغهایی که به مقصد نرسیدند
-
خروج غیرقانونی گوشت مرغ از استان یزد
-
تفاوت هزار رنگ قیمت ها در بافق بخاطر ضعف نظارتی اتاق اصناف است
-
شهرستان بافق امسال پذیرای مهمانان نوروزی نخواهد بود
-
دولت هیچ دخالتی در انتخاب زمین،حریم و جانمایی مسکن فرهنگیان نداشته است