ID : 6963670
متخصص پروتزهای دندانی و ایمپلنت

میزان موفقیت ایمپلنت 97 درصد است/ باید ها و نباید های ایمپلنت


متخصص پروتز های دندانی موارد کاربرد ایمپلنت، میزان موفقیت، موارد عدم تجویز، مراحل درمان و مزایای جایگزینی این روش را تشریح کرد.

به گزارش یزد رسا به نقل ازخبرنگار یزدبانو، امروزه یکی از بهترین درمان ها برای جایگزینی دندانهای از دست رفته، بازسازی آنها با اتکا به ایمپلنت است که برای آشنایی با مراحل این روش و مزایا ومعایب آن با دکتر مهناز حاتمی عضو هیأت علمی دانشگاه و متخصص پروتزهای دندانی و ایمپلنت گفتگوی علمی و تفصیلی را ترتیب داده ایم که از شما دعوت می کنیم چنددقیقه ای را برای مطالعه این گفتگوی خواندنی وقت بگذارید.

موارد کاربرد ایمپلنت را بفرمایید:
در سه مورد می توان از ایمپلنت استفاده کرد: هنگامی که یک تک دندان  یا چند دندان مجاور یکدیگر از دست رفته باشد و سوم: در افرادی که در دو قوس و یا یک قوس کامل فک دندان نداشته باشند.


میزان موفقیت ایمپلنت چقدر است؟

بر اساس تجربه تا کنون 97 درصد ایمپلنت ها 10 سال عمر داشته است در حالی که میزان موفقیت با استفاده از روکش های متکی بر دندانهای دو طرف ناحیه بی دندانی 50 درصد طی 10 سال گزارش شده است.


در چه مواردی ایمپلنت تجویز نمی شود؟
اگر فرد دارای بیماری حاد یا بیماری متابولیک کنترل نشده باشد نمی تواند از ایمپلنت استفاده کند. افرادی که از این روش برای زیبایی دهان خود استفاده می کنند باید بهداشت دهان را بیش از گذشته رعایت کنند و با مسواک های مخصوص ایمپلنت مسواک کنند.
در افراد حامله و افراد دارای عقب ماندگی ذهنی ایمپلنت توصیه نمی شود و در مواردی که بیمار انگیزه کافی برای استفاده از این روش ندارد و یا توقعات غیر واقعی مطرح می کند از این روش استفاده نمی شود.


مراحل درمان را بفرمایید:
به طور خلاصه می توان پنج مرحله را برای درمان به کار برد:
*ارزیابی های قبل از جراحی ایمپلنت شامل معاینه دهان بیمارانجام می شود که با گرفتن رادیوگرافی لازم از ناحیه مورد نظر کامل می شود.
*جراحی برای قرار دادن ایمپلنت که تعداد آن بر حسب عوامل متعددی تعیین می گردد.
*مرحله ترمیم پس از جراحی که بر حسب محل از قوس فکی متفاوت خواهد بود و زمان ترمیم متوسط برای ناحیه جلو از قوس بالا چهار ماه تعیین می شود و برای دندانهای خلف قوس بالا شش ماه زمان نیاز است .
*کاشت ایمپلنت برای دندانهای جلوی قوس پایین سه ماه و خلف قوس پایین چهار ماه تعین می شود و سپس روکش دندان اضافه می شود .
*مرحله آخر ساخت پروتز متکی به ایمپلنت است که می تواند از روکش تکی یا دست دندان متفاوت باشد که شامل مراحل متعددی مثل قالبگیری، امتحان و تحویل است.


مزایای جایگزینی تک دندان از دست رفته با استفاده با ایمپلنت نسبت به جایگزینی آن با کمک روکش متکی بر دندانهای دو طرف چگونه است؟
از آنجایی که دندانهای دو سمت بی دندانی در این درمان دست نخورده و بدون تراش باقی می مانند؛ ریسک پوسیدگی دندانهای مجاور کاهش می یابد.
در این روش ریسک به عصب رسیدن دندانهای دو طرف کاهش می یابد و قابلیت تمیز کردن نواحی بین دندانی با نخ افزایش می یابد که باعث زیبایی دندانهای مجاور می شود و ریسک تحلیل روز افزون استخوان در محل بی دندانی کاهش می یابد.




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.