ID : 9632670
گپ و گفت/ این‌بار، فائزه هاشمی

کاش عملکرد ابوی رو مرور می‌کردید!


مهم اینه که رهبری، فتنه را خط قرمز اعلام نموده اند و علیرغم گذشت قریب به پنج سال از آن حوادث دردناک، همچنان از فتنه 88 سخن به میان می آورند. البته طبیعی است امثال شما که سابقه بازداشت در فتنه را دارید، از این لفظ بیزار باشید و بکوشید تا اقدامات خود و همفکرانتان را اعتراض قانونی بنامید، اما واقعیت بسیار روشن است.

گفت: عدم حضور دختران در استادیوم‌ها پایه دینی ندارد و کاملا سیاسی است.

گفتم: نه خواهر! اتفاقا پایه‌ محکم دینی دارد. منتهی مشکل بعضی‌ها اینه که همه چیز رو از پشت عینک سیاسی می‌بینند.

 وانگهی از جمله اولین لغزش‌های احمدی‌نژاد، همین اجازه دادن حضور دختران در ورزشگاه ها برای تماشای مسابقات بود و از قضا اولین کسی که در نامه‌ای محرمانه به شدت به این اقدام دولت نهم اعتراض کرد، آيت‌الله مصباح یزدی بود. البته اون زمان، دولتمردان علیرغم این که واقعا زیر فشار برخی رقبای سیاسی بودند، به جای بهانه‌تراشی‌ها به دنبال خدمت و نوکری ملت بودند.

---------------------------------------------------------

گفت: تک‌خوانی زنان اشکال ندارد و من مخالف این موضوع نیستم.

گفتم: نمی‌شه شما از خیر این نظردادن‌ها بگذرید؟! آخه خواهر من! مساله شرعی که شوخی نیست. یک فقیه ده ها سال ممحض در فقه و اصول می‌شه تا بتونه به مرحله اجتهاد و فتوا دادن برسه و اعلام کنه که تک‌خوانی زنان و حضور زنان در ورزشگاه چه حکمی داره؛ اون وقت بعضی‌ها میخوان به راحتی آب خوردن، نظر بدهند.

 راستی یادتونه زمانی که ابوی رئیس جمهور بودند، چه کسی مدام بر طبل دوچرخه سواری زنان می کوبید و چه واکنش‌هایی را موجب شده بود؟

---------------------------------------------------------

 گفت: با «فشار»ی که ایجاد کرده‌اند دولت عملکرد مثبتی داشته است اما هنوز قضاوت زود است.

 گفتم: ای بابا! مد شده هر دولتی ناکارآمدی خودش رو با انداختن توپ به زمین‌ رقبا کم‌رنگ نشون بده.

 یکی نیست بگه خواهر من! کدوم فشار؟! دولت روحانی که در مقایسه با دولت قبلی خیلی دستش بازتره؛ هم در سیاست خارجی که حتی برای اولین بار قانون نانوشته ممنوعیت گفت‌و گو با رئیس جمهور امریکا رو زیر پا گذاشت؛ هم در سیاست داخلی که بعضی‌ها راحت «به جهنم» حواله داده‌ می‌شوند. مگه «بزدل سیاسی» می‌تونه به دولت فشار بیاره؟!

 این چه فشاریه که وزیرخارجه با خیال راحت میگه حتی اگر استیضاح هم بشم، جزئیات مذاکرات رو به نمایندگان مجلس اطلاع نمی‌دهم؟!

 این چه فشاریه که رقبای روحانی در انتخابات، هم الان از وی انتقاد نمی‌کنند تا بتونه به کارهاش برسه؟

 این چه فشاریه که رئیس جمهور سابق، علیرغم اون همه سیاه‌نمایی در حق خودش و دولتمردانش، تا حالا یک کلمه هم در «انتقاد» از دولت و رئیس جمهور به زبون نیاورده؟ حتی حاضر نشده یک کلمه از خودش «دفاع» کنه؛ تا مبادا به دولت فشار بیاد.

---------------------------------------------------------

 

گفت: این اظهار نظر(-ِ عفت مرعشی) که اگر تقلب شود به خیابان‌ها بریزید، برنامه‌ریزی شده نبوده است.

گفتم: مهم نیست که برنامه ریزی شده بوده یا نه؛ مهم اینه که والده ماجده هم ... .

---------------------------------------------------------

 گفت: از نظر من مهدی هاشمی و تمام زندانیان سیاسی تبرئه هستند.

گفتم: نظرتون برای خودتون محترمه! وانگهی اتهامات اخوی پس از مدت ها چشم انتظاری داره در دادگاه بررسی میشه و ما امیدواریم همان طور که بسیاری از نمایندگان مجلس به صورت مکتوب درخواست کرده‌اند، دادگاه وی مثل دادگاه کرباسچی و ... علنی برگزار بشه تا همه در جریان جزئیات اون قرار بگیرند.

 همچنین امیدواریم بعضی‌ها از فشارهاشون به دستگاه قضایی کم کنند.

وانگهی منظورتون از زندانیان سیاسی، روشن نیست. اگه منظور کسانی هستند که به دلیل قانون‌شکنی گسترده در جریان فتنه 88 اون هم به دلیل ایستادن در برابر آرای مردم و همصدایی با دشمنان قسم خورده ملت، در دادگاه صالحه محکوم به زندان و تحمل مجازات شده‌اند، باز نظرتون حداکثر برای خودتون محترمه!

---------------------------------------------------------

گفت: استیضاح فرجی‌دانا و سایر وزرای دولت سیاسی بوده و قانونی نیست... امیدواریم مجلس در چارچوب قانون حرکت کرده و اجازه دهد که دولت کار خود را پیش ببرد.

گفتم: ماشاءالله به این همه اعتماد به نفس!‌ چطور شما علوم سیاسی خوندید که متوجه نیستید نظارت بر کار دولت و وزرا و استیضاح آن ها در صورت لزوم نه تنها حق بلکه «وظیفه قانونی» و شرعی نمایندگان مجلس هم محسوب می‌شود؟!

 مگه مجلس می تونه در مقابل حضور فتنه گران در پست‌های مهم مدیریتی، اون هم در وزارت حساس علوم بی تفاوت بنشینه؟!

 مگه نمایندگان ملت اجازه دارند خط قرمز فتنه را که رهبری بارها بر آن تاکید کرده اند، نادیده بگیرند؟

 نمایندگان خیلی به آقای فرجی دانا مهلت دادند تا روش خودش رو اصلاح کنه؛ اما ظاهرا تصمیم‌ وزیر و حامیانش در دولت چیز دیگری است.

---------------------------------------------------------

گفت: نمی توان حضور این 9 نماینده زن را از مجلس جدا کرد و متاسفانه بخشی از آن‌ها افراطی‌اند.

گفتم: با توجه به افاضات فوق الذکر شما، به راحتی می توان فهمید که چه کسانی «افراطی» هستند! متاسفانه «افراطی» چماقی شده در دست بعضی مدعیان «اعتدال» که انسان‌های متعهد و انقلابی را به وسیله آن از میان بردارند یا به حاشیه برانند.

---------------------------------------------------------

گفت‌: آیت‌الله هاشمی گفتند باید ببینند چه کسانی برای خبرگان مطرح هستند و اگر صلاحیت لازم را نداشته باشند من به میدان می‌آیم.

گفتم: کاش عملکرد تاسف برانگیز ابوی در فتنه 88 و انگیزه‌های نامزدشدن مرحوم آیت الله مهدوی کنی برای ریاست مجلس خبرگان را یکبار مرور می کردید. 

---------------------------------------------------------

گفت: من لفظ فتنه را برای اعتراضات 88 قبول ندارم و موافق نیستم؛ چراکه طبق اصل 27 قانون اساسی اعتراضات قانونی بوده است.

گفتم: مهم اینه که «الفتنه اشد من القتل» و رهبری بارها و بارها با تاکید و شفافیت خاص، از این لفظ استفاده کرده اند  و فتنه را خط قرمز اعلام نموده اند و علیرغم گذشت قریب به پنج سال از آن حوادث دردناک، همچنان از فتنه 88 سخن به میان می آورند.

 البته طبیعی است امثال شما که سابقه بازداشت در فتنه را دارید، از این لفظ بیزار باشید و بکوشید تا اقدامات خود و همفکرانتان را اعتراض قانونی بنامید. اما واقعیت بسیار روشن است.

 وانگهی منظور از فتنه لزوما تجمعات آرام بخش‌هایی از مردم در دو روز نخست بعد از انتخابات نیست؛ بلکه فتنه انگیزی عناصر اصلی فتنه در پشت صحنه آن هم علیرغم توصیه‌های رهبری در خطبه های تاریخی نمازجمعه 29 خرداد 1388 مراد است.

---------------------------------------------------------

گفت: متاسفانه دولت‌ها در رابطه با بحث زنان متحجر هستند.

گفتم: و لابد، کسانی که رنگ مشکی چادر را زیر سوال می برند، تکخوانی زنان رو تجویز می کنندة سابقه بازداشت وزندان دارند، و ... بسیار روشنفکر هستند!

 




summary-address :
Your Rating
Average (1 Vote)
The average rating is 5.0 stars out of 5.