کشتارگاه بافق سنتی و زیرساخت لازم برای پیش سرد گوشت را ندارد
به گزارش یزدرسا به نقل از بافق خبر؛ مدیرکل دامپزشکی استان یزد در خصوص کنترل بیماریها در جامعه گفت: یکی از راهکارهای آن ایجاد زیرساختهای لازم بر کنترل بیماری در کشتارگاهها یا در سطح دامداریها است که باید انجام شود و یکی دیگر از راهکارها، آموزش مردم در خصوص مصرف گوشت و فراوردههای دامی است.
علیاکبر حداد زاده در رابطه با زیرساختهای پیش سرد استان یزد تصریح کرد: در یزد و تمام شهرستانهای آن از پیش سردهای لازم، فعال هستند، در شهرستان بافق زیرساختهایی انجامشده ولی کافی نیست و زیرساخت اولیه باید فعال شود.
وی تأکید کرد: انتظاری که از مردم برای آموزش و پیشگیری داریم بههیچوجه از گوشتی که از خارج کشتارگاهها هست استفاده نکنند و اگر هم استفاده کردند تحت نظارت باشد.
حداد زاده در ادامه افزود: گوشت باید 24 ساعت پیش سرد شده باشد اگر گوشتی پیش سرد نشده باشد باید گوشت در دمای 0 الی 4 درجه قرار داده شود و نباید در فریزر یخچال گذاشته شود تا منجمد شود بعد از فعلوانفعالاتی که در گوشت انجام شد بعدازآن میتوان منجمد کرد کسانی که در روستاها گوشت خودشان تهیه میکنند این کار را باید حتماً رعایت کنند.
وی در مورد ابتلا مردم استان به بیماری تب کریمه کنگو گفت: خوشبختانه در سطح استان هیچکس مبتلابه این بیماری که موجب فوت شود نشده است.
مدیرکل دامپزشکی استان یزد در مورد کشتارگاه شهرستان بافق گفت: متأسفانه در حال حاضر کشتارگاه شهرستان بافق سنتی است و کیفیت لازم را ندارد و برای تأمین گوشت بهداشتی رضایتبخش نیست.
حداد زاده در پایان خاطرنشان کرد: کشتارگاهها باید در مناطقی که تجمع دامها هست ایجاد شود ولی در بافق پیشنهاد اولیه بهصورت موقت است و گوشت اصلی شهرستان را میتوان بهصورت صنعتی وارد کرد.
انتهای پیام/ع.م