ID : 30047908
مدیرکل دامپزشکی استان یزد:

کشتارگاه بافق سنتی و زیرساخت لازم برای پیش سرد گوشت را ندارد


علی اکبر حدادزاده گفت: متأسفانه کشتارگاه بافق سنتی است و کیفیت لازم را ندارد و برای تأمین گوشت بهداشتی رضایت‌بخش نیست.

به گزارش یزدرسا به نقل از بافق خبر؛ مدیرکل دامپزشکی استان یزد در خصوص کنترل بیماری‌ها در جامعه گفت: یکی از راه‌کارهای آن ایجاد زیرساخت‌های لازم بر کنترل بیماری در کشتارگاه‌ها یا در سطح دامداری‌ها است که باید انجام شود و یکی دیگر از راه‌کارها، آموزش مردم در خصوص مصرف گوشت و فراورده‌های دامی است.

علی‌اکبر حداد زاده در رابطه با زیرساخت‌های پیش سرد استان یزد تصریح کرد: در یزد و تمام شهرستان‌های آن از پیش سردهای لازم، فعال هستند، در شهرستان بافق زیرساخت‌هایی انجام‌شده ولی کافی نیست و زیرساخت اولیه باید فعال شود.

وی تأکید کرد: انتظاری که از مردم برای آموزش و پیشگیری داریم به‌هیچ‌وجه از گوشتی که از خارج کشتارگاه‌ها هست استفاده نکنند و اگر هم استفاده کردند تحت نظارت باشد.

حداد زاده در ادامه افزود: گوشت باید 24 ساعت پیش سرد شده باشد اگر گوشتی پیش سرد نشده باشد باید گوشت در دمای 0 الی 4 درجه قرار داده شود و نباید در فریزر یخچال گذاشته شود تا منجمد شود بعد از فعل‌وانفعالاتی که در گوشت انجام شد بعدازآن می‎توان منجمد کرد کسانی که در روستاها گوشت خودشان تهیه می‌کنند این کار را باید حتماً رعایت کنند.

وی در مورد ابتلا مردم استان به بیماری تب کریمه کنگو گفت: خوشبختانه در سطح استان هیچ‌کس مبتلابه این بیماری که موجب فوت شود نشده است.

مدیرکل دامپزشکی استان یزد در مورد کشتارگاه شهرستان بافق گفت: متأسفانه در حال حاضر کشتارگاه شهرستان بافق سنتی است و کیفیت لازم را ندارد و برای تأمین گوشت بهداشتی رضایت‌بخش نیست.

حداد زاده در پایان خاطرنشان کرد: کشتارگاه‌ها باید در مناطقی که تجمع دام‌ها هست ایجاد شود ولی در بافق پیشنهاد اولیه به‌صورت موقت است و گوشت اصلی شهرستان را می‌توان به‌صورت صنعتی وارد کرد.

انتهای پیام/ع.م




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.