تحقق اقتصاد مقاومتی با شروع از دو درخت «بِه»/ اشتغالزایی برای 10 نفر با راهاندازی کارگاه تولید «چای بِه» در یزد
به گزارش یزد آوا، وحید قافی از جوانان یزدی و از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد است که توانسته با سرمایهگذاری اولیه 100هزار تومان اقدام به راهاندازی کارگاه تولیدی «چای بِه» و اشتغالزایی برای ده نفر کند.
وی در مصاحبه با خبرنگار یزد آوا، گفت: دو سال پیش از دو درخت بِه که در باغ خانه داشتیم شروع به تهیه چای بِه کردم و اعضای خانواده و فامیل که از آن استفاده کردند از کیفیت آن بسیار راضی بودند و همین موضوع باعث شد تا این کار را ادامه دهم.
قافس ادامه داد: بعد از آنکه از کیفیت چای تهیه شده مطمئن شدم، بِه را از بازار خریداری میکردم و از طریق یکی از کسانی که دستگاه خشککن در اختیار داشت، چای را تهیه میکردم و سپس با خریداری ظروف، در خانه آنها را بستهبندی کرده و به افراد فامیل و آشنایانی که مایل بودند و سفارش میدادند میفروختم.
این کارآفرین یزدی اذعان کرد: با سودی که در این مدت از فروش چای بِه، به دست آمد کمکم کار را گسترش دادم و وام 6 میلیونی ازدواجم را برای خرید یک دستگاه برای تهیه چای استفاده کردم و یک اتاق را برای این کار را در نظر گرفتم.
وی با بیان اینکه بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج ثارالله یزد نقش بسزایی در این زمینه داشت، گفت: بعد از مدتی با کمک وام دریافتی از بسیج سازندگی اقدام به راه اندازی واحد تولیدی «چای بِه» کردم و اکنون 10 نفر به طور مستقیم و 50 نفر به طور غیر مستقیم در این واحد تولیدی اشتغال دارند.
این فعال اقتصاد مقاومتی گفت: ظرفیت تولیدی این واحد تولیدی چهار تن است که اکنون حداکثر تا دو تن در ماه تولید چای به داریم و با کمک مسئولان بسیج سازندگی در فکر توسعه و به کارگیری افراد بیشتر در این کارگاه و افزایش میزان تولید هستم.
قافی با بیان اینکه این واحد تولیدی در محمدآباد یزد 15 کیلومتری جاده یزد –کرمان قرار دارد، تولیدات ما به شهرهایی چون تهران، شیراز و ... ارسال میشود و همچنین این محصول از طریق مشتریانی که مستقیم خریداری میکند به کشورهایی چون دبی، عربستان، امریکا و فرانسه ارسال میشود.
وی با بیان اینکه چای به دارای خواص زیادی است و خاصیت ضد سرطانی، ضدافسردگی، آرامش بخش، تقویت حافظه، قلب،و ...، رفع کم خونی و سردرددهای مزمن از خواص آن به شمار میآید، ادامه داد: این چای تولیدی بسیار باکیفیت است و اقدام ما به بستهبندی محصول موجب افزایش رضایت و تعداد مشتریان شد.
این کارآفرین یزدی با اشاره به هزینههایی بالایی که کار تولیدی به دنبال دارد، تصریح کرد: مسئولان باید شرایط تولیدکنندگان را درک کنند و تسهیلات بانکی بالا و بلند مدت در اختیار آنها قرار دهند و همچنین شرایط دریافت وام را تسهیل کنند.
انتهای پیام/
Related Assets:
- اشتغالزایی برای 30 نفر با راهاندازی کارگاه خیاطی در یزد/ تنها بسیج سازندگی از این کارگاه تولیدی حمایت کرد
- وقتی ایدههای کوچک به کمک تحقق اقتصاد مقاومتی میآید/ پرورش گلهای آپارتمانی با پسماند مواد غذایی در یزد
- خام فروشان باید عوارض بدهند/ فقط لفظ اقتصاد مقاومتی بر سر زبان ها است
- ارائه پروژههای پیشنهادی دستگاهها در حوزه اقتصاد مقاومتی/ نوسازی هزار دستگاه در ناوگان حمل و نقل جادهای استان یزد
- اشتغالزایی جوان ابرکوهی با بستهبندی ترشیجات و خشکبار/ عدم حمایت مسئولین مانع از توسعه کار شد
- نشست «تربیت مربی اقتصاد مقاومتی» در یزد برگزار میشود
- دولت حرکت جدی در تحقق اقتصاد مقاومتی نداشته است/ شورای شهر یزد به وظیفه ذاتی خود عمل کند
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|