اشتغالزایی جوان ابرکوهی با بستهبندی ترشیجات و خشکبار/ عدم حمایت مسئولین مانع از توسعه کار شد
به گزارش یزد آوا، عابدین پور از کارآفرینان ابرکوهی است که با تحصیلات کارشناسی در رشته کامپیوتر و با 30 سال سن توانسته با سرمایه اولیه ناچیز و اشتغالزایی در زمینه صنایع بستهبندی برای خود و خانواده خود کسب درآمد کند.
وی در مصاحبه با خبرنگار یزد آوا گفت: درسال 89 با هزینهای حدود دو میلیون اقدام به اخذ مجوز از سازمان صنایع و معادن استان کردم و از همان سال به یاری خداوند فعالیت خود را برای بستهبندی خشکبار و ترشیجات شروع کردم.
عابدین پور با اشاره به نحوه آشنایی با این کار گفت: از آنجا که شغلی نداشتم و همچنین مشکلاتی که بر سر راه استخدام در ارگانهای دولتی وجود دارد، به فکر راهاندازی یک کار اقتصادی برآمدم و به توصیه نزدیکان از یک کارگاه بستهبندی موفق در شهرستان اقلید فارس که با مبلغ 140 میلیون تومان راهاندازی شده بود، بازدید کردم و نسبت به کارآفرینی در این زمینه مشتاق شدم.
وی گفت: به دلیل عدم حمایت مسئولان استان به خصوص بنیاد تعاون که قول مساعدت و همکاری در پرداخت وام به مبلغ 150میلیون تومان را داده بود که بعد از نه ماه انتظار گفته شد به دلیل نبود بودجه وام به من تعلق نمیگیرد نتوانستم دستگاههای مجهز و اتوماتیک جهت بستهبندی را تهیه کنم.
این جوان کارآفرین ابرکوهی ادامه داد: از آنجا که بدون حمایت مالی از عهده هزینه کارگر بر نمیآیم اکنون همراه با خانوادهام به صورت مستقیم و حدود 10 نفر به طور غیرمستقیم در زمینه بستهبندی خشکبار و ترشیجات مشغول به کار هستیم و از آن درآمد کسب میکنیم.
عابدینپور افزود: برای اکثر مغازههای سطح شهر ترشیجات ازجمله ترشی بادمجان و مخلوط و برای مدارس نیز تنقلاتی از جمله نخود و کشمش فرآوری شده بسته بندی و ارسال میشود.
وی با بیان اینکه قطعا هرکسی خواستار توسعه شغل خود است، تصریح کرد: عدم حمایت مالی و سرمایه کافی بنده را دلسرد کرده و اگر حداقل 100میلیون از مبلغ 150 میلیون تومان وامی که سازمان بنیاد تعاون قول داده بودند پرداخت شده بود الان کارهای زیادی صورت گرفته بود و حداقل 20نفر به صورت مستقیم اشتغال داشتند و ماهانه بیش از چهار میلیون تومان سود به دنبال داشت.
این فعال اقتصاد مقاومتی در توصیه به جوانان گفت: ابتدا از تامین سرمایه برای کاری که میخواهند انجام دهند اطمینان حاصل کنند و اگر به کار بسته بندی علاقمند هستند با تأمین سرمایه میتوانند درآمد بسیارخوبی را داشته باشند و برای این کار میتوانند به صورت مستقیم خشکبار را از شهرستان اقلید و پسته را از شهرستان رفسنجان تهیه کنند و همچنین شهرستان بیرجند از توابع مشهد برای تهیه مواداولیه برای بستهبندی بسیار مناسب است.
عابدینپور ضمن تشکر از بسیج سازندگی که در ایجاد این شغل تسهیلاتی را در اختیار وی قرار داده است تشکر کرد و از بدقولی و عدم تحقق وعدههای برخی مسئولان در ارائه وام و تسهیلات برای توسعه این کار گله کرد.
انتهای پیام/
Related Assets:
- جوانان در اولویت واگذاری طرحهای اقتصادی باشند
- همسایهداری بانوی هراتی به سبک اقتصاد مقاومتی/بسیج در راه اندازی مشاغل خانگی استان یزد مصمم است
- اشتغالزایی برای 40 نفر با راهاندازی کارگاه محصولات گلخانهای/ 7 کشور جهان از محصولات احمد آباد یزد لذت میبرند
- چراغ قرمز منابع آب زیرزمینی یزد روشن شده است/ گازرسانی به شهر بهاباد تا مهرماه/ برگزاری سمینار با حضور 30 سفیر کشور خارجی در یزد
- نباید سود یک سال زحمت کشاورزان به جیب دلالها برود/ زعفران، نماد اقتصاد مقاومتی در کم آبی
- ارائه پروژههای پیشنهادی دستگاهها در حوزه اقتصاد مقاومتی/ نوسازی هزار دستگاه در ناوگان حمل و نقل جادهای استان یزد
- خام فروشان باید عوارض بدهند/ فقط لفظ اقتصاد مقاومتی بر سر زبان ها است
- وقتی ایدههای کوچک به کمک تحقق اقتصاد مقاومتی میآید/ پرورش گلهای آپارتمانی با پسماند مواد غذایی در یزد
- اشتغالزایی برای 30 نفر با راهاندازی کارگاه خیاطی در یزد/ تنها بسیج سازندگی از این کارگاه تولیدی حمایت کرد
- تحقق اقتصاد مقاومتی با شروع از دو درخت «بِه»/ اشتغالزایی برای 10 نفر با راهاندازی کارگاه تولید «چای بِه» در یزد
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|