تلفن اورژانس اجتماعی استان یزد در یک سال 7هزار بار به صدا درآمد/«کودک آزاری» بیشترین علت تماسها
به گزارش یزد آوا، علیمحمد عطابخش لحظاتی پیش در نشست خبری، گفت: هدف سازمان بهزیستی پیشگیری از معلولیت و آسیب اجتماعی است و به شکلی برنامهریزیشده که معلولیت و آسیب اجتماعی را شاهد نباشیم.
مدیرکل بهزیستی استان یزد با بیان اینکه در زمینه پیشگیری از معلولیت طرحهایی را در سازمان بهزیستی پیشبینیشده است، گفت: در سال گذشته که درگیر بیماری کرونا بودیم، بسیاری از فعالیتها نیاز به حضور چهره به چهره و رعایت پروتکلها مشکل بود به همین علت تلاش مضاعفی صورت گرفت تا بتوانیم فعالیتهایمان را بدون مشکل ادامه دهیم.
وی با اشاره به اینکه در طرح غربالگری نوزادان 99.4 درصد متولدین تحت پوشش غربالگری قرار گرفتند، اضافه کرد: سال گذشته در طرح غربالگری نوزادان و شیرخواران 17 هزار و 500 نوزاد غربال شدند که 43 نوزاد با انواع مشکل شنوایی شناسایی شدند.
عطابخش پیشگیری از تنبلی چشم را از دیگر اقدامات سازمان بهزیستی اعلام کرد و گفت: 36 هزار و 500 کودک 3 تا 6 سال در طرح تنبلی چشم در استان یزد پایش شدند که از این تعداد 186 کودک با مشکلات تنبلی چشم شناسایی و اقدامات بعدی برای جلوگیری از نابینایی این کودکان انجام گرفت.
این مقام مسئول اجرای طرح اختلالات ژنتیکی را از دیگر برنامههای بهزیستی در سال گذشته اشاره کرد و اذعان داشت: در این زمینه 11 مرکز فعال داریم که 4هزار و 528 مشاوره ژنتیک در سال گذشته صورت گرفت و هزینه آن بیش از 21 میلیون بود که بهصورت یارانه توسط بهزیستی پرداخت شد.
مدیرکل بهزیستی استان یزد ابراز داشت: شناسایی خانوادههای دارای دو، سه یا چهار معلول در کشور و استان یزد اجرایی شد که ما در استان 34 خانواده دارای 4 و 94 خانواده دارای 3 معلول داشتیم که مشاورههای لازم برای این خانوادهها صورت گرفت. برای این افراد 903 آزمایش ژنتیک با بیش از 2 میلیارد تومان از طریق بهزیستی پرداختشده است.
وی به تعداد سقطجنین قانونی در دو سال گذشته در استان یزد اشاره کرد و گفت: در سال98 ، 40 مورد و سال99 ، 45 مورد سقطجنین قانونی در استان یزد با مجوز پزشکی قانون انجام گرفت که از معلولیت تعداد قابلتوجهی جلوگیری کرد.
سال گذشته 7هزار نفر با اورژانس اجتماعی در استان یزد تماس گرفتند
عطابخش تعداد تماسگیرندگان سال 99 با اورژانس اجتماعی در استان را بیش از 7هزار مورد عنوان کرد و گفت: از این تعداد تماس گرفتهشده، 4هزار و 98 مداخله صورت گرفته و از این تعداد 2 هزار و 500 تشکیل پرونده صورت گرفته است. آسیبهایی که در استان یزد وجود داشته از این 7هزار مورد، بیشترین مورد کودکآزاری که بیشتر توسط والدین دارای آسیب اجتماعی بهویژه اعتیاد بوده است.
وی تعداد کلی معلولین تحت پوشش بهزیستی در استان یزد را 28هزار معلول اعلام کرد و افزود: هدف بهزیستی، تشخیص معلولیتها و بازتوانی سریعتر فرد است که این اقدام در مراکز روزانه توانبخشی انجام میگیرد و ما در استان یزد 75 مرکز فعال داریم که به 2 هزار و 760 معلول با بیش از یک میلیارد و 600 میلیون تومان بهصورت ماهیانه خدمات ارائه داده میشود.
مدیرکل بهزیستی استان یزد در پایان با اشاره به مشکلات تحویل فرزندان بهصورت غیرقانونی به خانوادهها، گفت: شهروندان متقاضی فرزند بههیچوجه از شرایط بیقانونی فرزندی را تحویل نگیرید چون عوارض آن را در بهزیستی مشاهده کردهایم و خریدوفروشهایی که در این زمینه صورت میگیرد، آسیبهای بسیار سنگینی به فرزند و خانوادهها وارد میسازد.
انتهای پیام/
Related Assets:
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|