تنها دانشکده خبر استان یزد در آستانه تعطیلی
به گزارش یزد آوا، دانشکده خبر میبد درسال 1389 رسما به دلیل نیاز به رسانه در منطقه تاسیس شد و دراستان یزد با بیش از 168 دانشجو فعال شد. اساسا یکی از عمده ترین دلایل تصویب و راه اندازی این دانشکده از سوی دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری ارائه سرفصل های کاملا بدیع و نو در قالب آموزش های علمی ـ کاربردی متناسب با نیاز روز فضای کاری رسانه ها در حوزه این حرفه بوده است.
دانشکده خبر میبد با بکارگیری استادان مجرب و متخصص در حوزه رسانه و هنر در مقطع کاردانی دارای رشته های خبرنگاری، گرافیک، روابط عمومی و در مقطع کارشناسی دارای رشته های روابط عمومی با گرایش رسانه، روابط عمومی با گرایش الکترونیک، مدیریت تبلیغات فرهنگی و گرافیک فعالیت کرد.
این دانشکده با کمک امام جمعه میبد و بخش صنعت و افراد خیر شهرستان تجهیز و دارای امکانات متفاوت شد. این دانشکده به فعالیت خود با افزودن رشته های جدید و افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو به فعالیت خود ادامه داد تا اینکه با توجه به مصوبه دولت دوازدهم در آستانه تعطیلی قرار گرفت.
علی محمد گل محمدی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، ضمن تایید این خبر بیان داشت: در کل کشور 5 دانشکده خبر در شهرهای تهران، اهواز، شیراز، اردبیل و میبد یزد فعالیت داشتند که متاسفانه با مصوبه دولت دوازدهم در آستانه تعطیلی قرار گرفتند.
وی افزود: در این مصوبه کل مراکز علمی و کاربردی که وابسته به نهادها، ارگان ها و وزارتخانه های دولتی بودند حق پذیرش دانشجو نداشتند و در حال حاضر 3 ترم است که به آنها دانشجو داده نشده است. با توجه به این مصوبه از 26 مرکز علمی و کاربردی در استان تنها 6 مرکز حق پذیرش دانشجو دارند.
رئیس دانشکده خبر میبد در مورد پیگیری این ماجرا اظهار داشت: ملاقات های متعددی با مسئولین امر در تهران داشتیم و در این ملاقات ها ثابت کردیم که دانشکده خبر میبد تحت نظارت یا وابسته به هیچ نهاد دولتی نبوده و تا کنون نیز هیچ کمک دولتی به این مرکز نشده است و این مرکز تنها با شهریه دانشجویی ادامه حیات داده و حقوق اساتید و هزینه های جاری را پرداخت کرده است ولی با این اوصاف با وجود اینکه در شهریور سال جاری اسامی دانشکده های خبر کشور در دفترچه انتخاب رشته بود اما در زمان اعلام نتایج توسط سازمان سنجش اسامی 5 دانشکده خبر مذکور از لیست حذف شده بود. پس از پیگیری های متعدد به گفتند شما دولتی هستید و مشمول مصوبه دولت برای عدم پذیرش دانشجو، تنها دلیل آنها به خاطر وجود برخی نهادهای دولتی نظیر وزارت علوم، وزارت ارشاد، ریاست سازمان برنامه و بودجه و خبرگزاری جمهوری اسلامی و دلیل اینکه 4 دانشکده شهرستانی زیر مجموعه دانشکده خبر تهران هستند، بود که باید به بخش خصوصی واگذار شوند.
گل محمدی با اشاره به اینکه 15 درصد شهریه دریافتی به حساب دانشگاه جامع علمی و کاربردی و 8 درصد هم به حساب خبرگزاری واریز می شود، تاکید داشت: ما تاکنون هیچ گونه کمک دولتی دریافت نکرده ایم و تمامی امکانات و تجهیزات یا از طرف خود دانشکده یا توسط خیرین تامین شده است. برای پیگیری این معضل قرار بود در 23 آبان ماه سال جاری جلسه هیئت امنا تشکیل شود که به عدم حضور وزیر علوم این جلسه به 7 آذرماه موکول شد که این جلسه نیز کنسل و قرار شد 25 آذرماه سال جاری تشکیل و مشکلات بررسی شود که امیدواریم این جلسه تشکیل شود.
وی با بیان اینکه با این مصوبه دولت عملا 5 دانشکده خبر موجود در حال تعطیل شدن هستند، ابراز داشت: دانشجویانی که از قبل در این دانشکده مشغول به تحصیل بوده اند تا آخرین نفر و ترم به تحصیل خود ادامه خواهند داد که این روند تا ترم تابستان سال آتی ادامه داشته باشد.
گل محمدی در پایان با اشاره به افتخارات متعدد این دانشکده و تربیت متخصصان جوان در حوزه رسانه و هنر ابراز امیدواری کرد: با توجه به اینکه دانشکده های خبر در تربیت نیروی متخصص و عرصه اطلاع رسانی نقش مهمی داشته اند، امیدواریم مسئولین پیگیر مشکل بوجود آمده برای این دانشکده باشند و با تصمیمات منطقی و بررسی های مجدد و دقیق و با توجه به اینکه دانشکده خبر میبد که تنها دانشکده در استان یزد بوده و دولتی نیز نمی باشد، راهکاری ارائه دهند تا این دانشکده دوباره به فعالیت خود ادامه دهد.
انتهای پیام/اد
Related Assets:
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|