ID : 6281346
نماینده ولی فقیه یزد :

توطئه‌های دشمنان انقلاب در سال 60 به اوج رسید


نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد گفت: توطئه‌های دشمنان انقلاب اسلامی به ویژه منافقان در سال 1360 به اوج خود رسید و در آن روزها، بسیاری از بزرگان انقلاب و دولت با ترورهای کور منافقان به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

به گزارش یزد آوا ،

آیت‌الله محمدرضا ناصری در خطبه‌های این هفته نماز جمعه یزد اظهار داشت: هفتم تیر ماه، سالروز شهادت شهدای گرانقدری است که در سال 1360 در انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی در تهران، قربانی توطئه کور منافقان شدند.

وی افزود: در این فاجعه عظیم، بیش از 70 نفر از بزرگان و مسئولان دولت به درجه رفیع شهادت نائل آمدند که از دیار یزد نیز شهیدان سیدمحمد و سیدرضا پاکنژاد، در زمره آنها بودند.

ناصری یادآور شد: این توطئه برای براندازی نظام اسلامی ترتیب داده شده بود و منافقان و دست‌نشاندگان آمریکا می‌خواستند اجازه ندهند این انقلاب پا بگیرد و ریشه بدواند.

وی ادامه داد: آمریکا و سایر دشمنان غربی با همین هدف، حرکات چند جانبه‌ای را آغاز کردند که از آن جمله می‌توان به کودتای نظامی نوژه، تحریک صدام برای حمله به ایران، راهنمایی منافقان برای درگیری و کشتار خیابانی، تفرقه انداختن بین قومیت‌های مختلف ترک، کرد، لر، ترکمن و ... و تبلیغات سوء علیه سران نظام اسلامی اشاره کرد.

ناصری عنوان کرد: دشمن در سال 1360 تمام توطئه‌های خود را علیه انقلاب و سران انقلاب به کار بست و شخصیت بسیاری از آنها را زیر سئوال برد و حتی در همان زمان بارها خواست تا با امام خمینی (ره) وارد معامله شوند.

وی با اشاره به برخی از این توطئه‌ها بیان کرد: منافقان به امام راحل نامه نوشتند و درخواست ملاقات کردند و امام خمینی (ره) نیز یک هفته بعد در حسینیه جماران سخنرانی کردند و خطاب به منافقان گفتند: "شما اسلحه و پول‌های ملت را که برده‌اید، برگردانید و به ملت بپیوندید، آنگاه من به ملاقات شما می‌آیم".

امام جمعه یزد خاطرنشان کرد: امام در آن برهه حساس، با چنین هوشیاری و زیرکی، جواب توطئه‌های آنها را داد.دشمن در آن زمان عوامل نفوذی خود را در نهادهای مختلف قرار داده بود و از طریق آنها دست به توطئه و ترور می‌زد.

ناصری ادامه داد: در آن زمان حزب جمهوری نیز قرار بود تشکیل جلسه دهد و در آن جلسه برای جنگ تحمیلی و کشور، تصمیمات مهم بگیرند که با برپایی آن جلسه، شهید بهشتی و 72 نفر از یارانشان به شهادت رسیدند و حکمتی بود که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای و چند تن دیگر، در این جلسه حضور نداشتند و ایشان برای ما و انقلاب ما حفظ شد.

خطیب جمعه یزد همچنین با اشاره به برخی از خصوصیت‌های شهید بهشتی عنوان کرد: به خاطر ویژگی‌های بارز شهید بهشتی بود که دشمن نیز فهمید کجا را هدف بگیرد و ضربه بزند زیرا می‌دانست شهید بهشتی چه انسان دقیق و با برنامه‌ای است.

وی با بیان اینکه حتی یک نفر از نزدیکان شهید بهشتی از ایشان رنجشی به دل نداشت، خاطرنشان کرد: روزی که شهید بهشتی به یزد سفر کردند، چند نفری در یزد تظاهرات کردند که دستگیر شده و در اختیار دادگاه انقلاب بودند اما هنگامی که شهید بهشتی از این موضوع مطلع شدند، گفتند هرکسی را که به خاطر من دستگیر کرده‌اید، یک لحظه هم در بازداشتگاه نباشد و به سرعت آنها را آزاد کنید.

ناصری ادامه داد: بنی‌‌صدر نیز در آن زمان تمام تلاش خود را به کار گرفته بود تا شهید بهشتی را از میان بردارد اما خصلت شهید بهشتی این بود که حتی حاضر نبود به دشمنانش نیز توهین شود.

وی یادآور شد: در آن زمان، یکی از طلاب که انقلابی و بسیار تندرو بود، نسبت به شهید بهشتی بدگویی می‌کرد اما شهید بهشتی در جلسه‌ای او را در آغوش گرفت و با رفتار خود، چنان او را جذب کرد که آن طلبه وارد حزب شد و در بمب‌گذاری هفتم تیر نیز در کنار شهید بهشتی به شهادت رسید.

امام جمعه یزد اظهار داشت: شهید بهشتی روحیه والا و عالی‌مرتبه‌ای داشت و خدمت‌های بسیاری به جامعه قضایی کرد و معتقد بود که دادگستری باید جایگاه مجتهدترین افراد باشد.

وی افزود: ایشان به قدری دید و نگاه باز و همه‌جانبه‌ای داشت که هنوز هم لوایحی که می‌نویسند، دست نوشته‌های شهید بهشتی است.

ناصری عنوان کرد: شهید بهشتی بسیاری اوقات با لباس عربی و بدون عبا و عمامه، برای سرکشی به دادگستری می‌آمد و تا نیمه‌های شب در جلسه بود و همواره نیز فهیم، عاقل، افتاده و فعال بود. اکنون نیز قوه قضائیه، افتخار و بزرگی خود را مرهون شهید بهشتی است و باید آن را پاس بدارد.

ناصری همچنین شهادت آیت‌الله شهید محمد صدوقی، چهارمین شهید محراب در 11 تیر ماه را گرامی داشت و از او به عنوان انسانی مجاهد، وارسته، قاطع، دقیق و متقی یاد کرد.

منبع : فارس




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.