دلایل خنده دار بیبیسی برای تطهیر تروریستها+عکس
به گزارش یزد آوا، سایت بیبی سی فارسی در اقدامی علت به کار نبردن این سایت از واژه تروریست را در یک یادداشت منتشر کرده است.
این سایت در این خصوص نوشت: سیاستی که بی بی سی فارسی اجرا می کند مبتنی بر سیاست کلی بی بی سی به عنوان یک رسانه جهانی است که به سراسر دنیا برنامه پخش می کند.
بی بی سی همچنین نوشت: ما وظیفه اصلی بی بی سی را گزارش دقیق، بیطرفانه و بی کم و کاست خبرهایی می دانیم که در سراسر جهان روی می دهد. بی بی سی بیش از نود سال است که برنامه پخش می کند و به عنوان یکی از معتبرترین رسانه های دنیا شناخته شده است. مخاطبان جهانی بی بی سی حدود دویست و پنجاه میلیون نفر است و این مخاطبان به این دلیل به بی بی سی مراجعه می کنند که درک بهتری از رویدادهای کشورهای خود و کشورهای دیگر داشته باشند. مخاطبان به ما مراجعه نمی کنند که ما به آنان درس سیاسی بدهیم و بگوییم کدام گروه خوب است و یا کدام دولت بد است. این کار رسانه های ایدئولوژیک است.
این سایت در اقدامی عجیب به مفهوم تروریست میپردازد و نوشته است: تروریسم" مفهومی بسیار پیچیده و احساسات برانگیز است که دشواری کار در این است که بسیاری از دولت ها مخالفان خود را تروریست می نامند تا سرکوب آنها را توجیه کنند. ولی هیچ گروهی خود را تروریست نمی داند. بی بی سی معتقد است که استفاده از صفت "تروریست" برای افراد و گروه ها نه تنها کمکی به درک بهتر رویدادها نمی کند بلکه ممکن است حتی ذهن مخاطبان را مخدوش کند.
این یادداشت عجیب در حالی در بی بی سی منتشر شده است که این رسانه کاملاً به صورت جانب دارانه اخبار را منتشر کرده است و تا کنون به هر شکل که توانسته است با انتشار برخی از اخبار کذب ذهن ها را به سوی حمایت از گروهک های تروریستی کشانده است.
بی بی سی حتی در زمانی که ریگی به عنوان سرکرده تروریست ها در ایران کودکان و زنان زیادی را به شهادت رساند و هر بار با انجام عملیات های انتحاری، افراد بیگناه زیادی را به قتل میرساند، نه تنها تروریست ندانسته بلکه در بسیاری از موارد به حمایت از گروهک تروریستی جندالشیطان به سرکردگی ریگی پرداخت.
در واقع این رسانه در حالی خود را بی طرف می داند که در انتشار اخبار مربوط به کشتار بی رحمانه کودکان غزه توسط صهیونیست ها با سانسور گسترده در حالی که همه رسانه های بی طرف دست به افشاگری زده بودند، مهمترین دغدغه اش بازگشت یک خرس کانادایی به محل زندگی خود بود.
همچنین بی بی سی با حمایت های همه جانبه و در اختیار قرار دادن تریبون خود به منافقین که با اقدام مسلحانه توانسته بودند افراد زیادی را در ایران به شهادت برسانند حمایت خود را از گروهک تروریستی منافقین نشان داده است و نمی تواند ادعا کند که به صورت بی طرفانه قضاوت می کند.
این رسانه وابسته به معاندین و ضد نظامدر حالی دست به تطهیر خود زده است و اعلام می کند که تعریف تروریست بسیار عمیق است که هر انسان بیدار و با وجدانی کشتار کودکان و زنان بی گناه را درست ندانسته و آن را مصداق اعمال تروریستی و خشونت آمیز می داند.
این رسانه تروریست خواندن گروه ها را ناشی از موضع گیری رسانه ها میداند و می نویسد: ما در بی بی سی اگر از صفاتی مثل تروریست استفاده کنیم در واقع وارد موضع گیری سیاسی می شویم و جهت گرفتن کاملا بر خلاف سیاست رسانه ای بی بی سی است.
در حالی که کشتار زنان و کودکان در هیچ کجای دنیا یک امر سیاسی تلقی نمی شود ولی این رسانه با بهره گیری از الفاظ سعی در توجیه اقدام ضد اخلاقی خود در حمایت از تروریستها دارد.
در واقع سکوت بی بی سی در قبال تروریست ها به نوعی حمایت از آنها است؛ چرا که یک رسانه در ابتدا باید بتواند اخبار درست را مخابره کند و از حقیقت حمایت کند. این اقدام بی بی سی در واقه پوشاندن حقیقت است.
دانا/
Related Assets:
- استقبال بی بی سی از نحوه توزیع سبد کالایی/ پایان ماه عسل روحانی و مردم!
- پیام حاج قاسم سلیمانی به آمریکا درباره سوریه
- مراقب حریم خصوصی خود باشید/ شبکه های اجتماعی چگونه کنترل می شوند؟
- بررسی ماجرای خاتمی و فاشیست ها در بی بی سی
- BBC سرخوده از شکست ها، همچنان بدنبال سرد کردن انتخابات
- روشنگری روحانی در مصاحبه با «سیانان» و فحاشی رسانه های معاند!
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|