ID : 14133956
در نشست خبری هفته تامین اجتماعی مطرح شد؛

رتبه دوم استان یزد در پوشش بیمه تأمین اجتماعی/ کمبود تخت بیمارستانی مهم‌ترین دغدغه حوزه معاونت درمانی


مدیرکل تامین اجتماعی استان یزد گفت: در حال حاضر ۷۸ درصد جمعیت استان یزد زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند که یزد در این زمینه بعد از استان بوشهر رتبه دوم را داراست.

به گزارش یزد آوا، محمد صابری، پنجشنبه شب در نشستی خبری به مناسبت هفته تامین اجتماعی اظهار داشت: در حال حاضر ۷۸ درصد جمعیت استان یزد زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند که یزد در این زمینه بعد از استان بوشهر رتبه دوم را داراست.
 

به گزارش مهر، وی با اشاره به اینکه در حال حاضر خدمات بیمه تامین اجتماعی در استان یزد به ۸۰۰ هزار بیمه شده ارائه می شود، عنوان کرد: ۱۹۵ هزار نفر از این تعداد، بیمه شدگان اجباری هستند که در ۲۴ هزار کارگاه در سطح استان یزد مشغول به فعالیت هستند.

صابری ادامه داد: تعداد انگشت شماری از این کارگاه‌ها، بدهی میلیاردی به تامین اجتماعی دارند اما به دلیل حفظ اشتغال در این کارگاه های بزرگ، تعاملاتی با کارفرمایان صورت گرفته تا آنهاحق بیمه کارگران خود را با تاخیر پرداخت کنند.

مدیرکل بیمه تامین اجتماعی استان یزد، بدهی کارفرمایان به تامین اجتماعی بابت چند ماه تاخیر در پرداخت حق بیمه کارگران را ۱۳۶ میلیارد تومان اعلام کرد.

 

۹۱۰ میلیارد تومان برای بیمه شدگان استان یزد هزینه شد

وی عنوان کرد: به جز بیمه شدگان اجباری، بالغ بر ۱۲ هزار نفر نیز در استان یزد بیمه اختیاری، ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر بیمه حرف و مشاغل آزاد، ۱۶ هزار نفر بیمه قالیبافان، ۱۹ هزار و ۵۰۰ نفر بیمه رانندگان، ۱۴ هزار و ۴۰۰ نفر بیمه کارگران ساختمانی، دو هزار و ۴۰۰ نفر بیمه بیکاری، دو هزار و ۷۰۰ نفر بیمه توافقی و در مجموع ۲۷۶ هزار نفر بیمه شده اصلی هستند.

صابری مجموع هزینه های کوتاه مدت و بلندمدت انجام شده برای بیمه شدگان استان یزد را بالغ بر ۹۱۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: بالغ بر ۲۷ میلیارد تومان بابت تعهدات بلندمدت، ۵۷۰ میلیارد تومان بابت تعهدات کوتاه مدت، ۱۹ میلیارد تومان بابت پرداخت حقوق بیکاران و ۲۹۰ میلیارد تومان نیز بابت هزینه های درمان بیمه شدگان پرداخت شده است.

وی در پاسخ به سئوال مهر در مورد بی نظمی هایی که در تنظیم لیست بیمه و گزارش های ماموران بیمه مشاهده می شود و این بی نظمی ها توسط بروز مشکلات و سردرگمی هایی برای کارفرمایان شده است، اظهار داشت: کارفرما باید آغاز به کار و ترک کار کارگر را به بیمه اعلام کند زیرا زمانی که این اعلام صورت نپذیرد، سیستم لیست را مانند قبل محاسبه می کند اما موضوع قابل اعتراض است و در صورتی که اسناد لازم وجود داشته باشد، جرائم قابل استرداد خواهد بود.

 

کمبود تخت بیمارستانی مهمترین دغدغه در حوزه معاونت درمان تامین اجتماعی است

معاونت درمان بیمه تامین اجتماعی استان یزد نیز در این جلسه با اشاره به یکی از مهمترین دغدغه های حوزه درمان در استان یزد، عنوان کرد: در بیمارستان شهدای کارگر با توجه به اینکه این بیمارستان تنها بیمارستان تامین اجتماعی استان به شمار می رود، با کمبود تخت مواجه هستیم و امکان خدمات رسانی به بخشی از مراجعان وجود ندارد.

محمدحسین توحیدی فر ادامه داد: البته به تازگی ۸۰۰ مترمربع از فضای اداری بیمارستان شهدای کارگر به فضای درمانی اضافه شده که در هفته تامین اجتماعی از آن بهره برداری می شود.

وی همچنین با بیان اینکه تامین اجتماعی هنوز نتوانسته تعهد خود را در مورد بیمارستان جدید اجرایی کند، عنوان کرد: در استان یزد با توجه به جمعیت بیمه شده در مجموع می توانیم ۴۰۰ تخت بیمارستانی داشته باشیم که ۲۵۶ تخت آن اکنون در بیمارستان شهدای کارگر دایر است بنابراین بیمارستان جدید تامین اجتماعی، ۱۵۰ تخته در نظر گرفته شده است.

 

احداث بیمارستان تخصصی سرطان در یزد

توحیدی فر بیان کرد: بر این اساس این بیمارستان به جای یک بیمارستان جنرال، یک بیمارستان تخصصی در زمینه سرطان خواهد بود و یک بیمار سرطانی می تواند از صفر تا صد خدمات مورد نیاز خود را در این بیمارستان دریافت کند.

وی با بیان اینکه به زودی عملیات احداث این بیمارستان آغاز خواهد شد، بیان کرد: در صورت راه اندازی این بیمارستان، هم بیماران تامین اجتماعی استان یزد و هم بیماران سایر استانها در این مرکز تخصصی پذیرش خواهند شد.

معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در مورد رفتن برخی از پزشکان بیمارستان شهدای کارگر به سمت بیمارستانهای خصوصی به دنبال اجرای طرح تحول نظام سلامت عنوان کرد: این طرح سبب شد تا مقرون به صرفه بودن کار در بیمارستانهای خصوصی برای پزشکان، آنها را به سمت این بیمارستانها بکشاند.

 

طرح تحول سلامت برخی متخصصان را به سمت بیمارستانهای خصوصی برد

توحیدی فر یادآور شد: گرچه برخی تخصص ها را از دست داده ایم و برای جذب آنها همچنان ناکام هستیم اما ۹۵ درصد پزشکان بیمارستان شهدای کارگر هنوز در این بیمارستان فعالیت می کنند زیرا به استخدام بیمارستان درآمده اند.

وی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در مورد بدهی بیمه به پزشکان و بیمارستانها عنوان کرد: در سال گذشته بدهی بیمه به پزشکان و بیمارستانها به فاصله دو ماه رسید و تقریبا پرداختها به روز شده بود اما امسال به دلیل وضعیت کلی بیمه، بدهی پزشکان تا بهمن ماه سال ۹۳ و بدهی بیمارستانها تا آذرماه سال گذشته پرداخت نشده و هفت ماه در این زمینه بدهی داریم.

انتهای پیام/




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.