نیمی از سرطانها با رژیم غذایی قابل پیشگیری است
به گزارش یزد آوا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، آزاده نجارزاده اظهار داشت: یکی از مهمترین انواع رژیم غذایی، رژیم غذایی مدیترانهای است که شامل مصرف بالای میوه، سبزیجات، غلات و فیبرهای کامل و زیتون است و طبق مطالعات انجام شده بین جمعیتهای مختلف، میزان ابتلابه سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی در افرادی که از این رژیم غذایی استفاده میکنند کمتر از دیگران است.
وی خاطرنشان کرد: مصرف زیتون و فرآوردههای آن میتواند فرآیند مرگ برنامهریزی شده سلولهای سرطانی به ویژه در بیماری سرطان سینه را تسریع کند.
این متخصص تغذیه با تاکید بر مصرف صحیح مواد قندی، روغن و اسیدهای چرب ترانس و عدم استعمال الکل و سیگار یادآور شد: زیتون و فرآوردههای آن هم باید در حد نیاز مصرف شود زیرا مصرف بیرویه این ماده غذایی باعث چاقی و افزایش وزن میشود.
انتهای پیام/
Related Assets:
- بودجه برای مجهزترین مرکز سرطان کشور در یزد تأمین شده است
- سونامی سرطان؛ نتیجه «توسعه بی سامان صنعت» یزد!/ یزدیها با ناآگاهی سرطان را قورت میدهند!
- شیوع نگران کننده دیابت در یزد/ آمار سرطان در استان بالاتر از میانگین کشوری است
- پروژه تولید سرطان در کشور 13 ساله شد
- رتبه دوم استان یزد در پوشش بیمه تأمین اجتماعی/ کمبود تخت بیمارستانی مهمترین دغدغه حوزه معاونت درمانی
- نشست خبری معاونان دانشگاه علوم پزشکی یزد به روایت تصویر
- مجهزترین مرکز پرتو درمانی مركز و جنوب شرق كشور در يزد خدمات می دهد
- شایع ترین سرطان در مردان را بهتر بشناسید
- درمان قطعی 80 درصد کودکان مبتلا به سرطان خون در یزد/ دو سوم سرطانها قابل پیشگیری است
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|