محصولات لبنی تولیدی در استان یزد روغن پالم ندارند
مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی استان یزد در گفتگو با خبرنگار یزدآوا گفت: در استان یزد هیچ کدام از صنایع از روغن پالم استفاده نمیکنند. بعضی از کارخانههای لبنی در گذشته چربی طبیعی شیر را میگرفتند و به محصلات لبنی پرچرب، روغن پالم اضافه میکردند اما خوشبختانه اکنون به هیچ عنوان در تولید محصولت لبنی استان یزد از روغن پالم استفاده نمیشود.
رضا مورکیان با بیان این که 225 کارخانه و تولیدکننده موادغذایی در استان یزد فعالیت میکنند اظهار داشت: قانون در صنایع غذایی خاصی مانند صنایع لبنی استفاده از روغن پالم را منع کرده است و در این زمینهها نظارتهای قانونی به طور کامل وجود دارد.
وی در خصوص سلامت محصولات کنجدی تولیدی استان گفت: در تولید فرآوردههای کنجدی باید از مواد کاملا طبیعی و مجاز استفاده شود که تولیدکنندگان کاملا به این موضوع واقف هستند. در تولید کرم ارده تنها از شکلات استفاده میشود که در این محصول نیز درصد مجاز و ناچیز ی روغن پالم وجود دارد و شکلات مورد استفاده در این محصول نیز در یزد تولید نمیشود.
مورکیان با اشاره به واردات روغن پالم به کشور اظهار داشت: در استان یزد حتی واردات این نوع روغن انجام نمیشود؛ یک درخواست برای واردات روغن پالم از طریق گمرک استان وجود داشت که با عدم موافقت مسئولین دانشگاه علوم پزشکی استان از واردات آن جلوگیری شد.
وی با بیان این که روغن پالم یک روغن گیاهی است که کاملا مضر نیست افزود: در بعضی از محصولات استفاده از روغن پالم بلامانع است؛ روغن پالم به دلیل مقاومت بالایی که دارد در تولید روغنهای سرخ کردنی استفاده میشود و صنایعی تولیدکننده این نوع روغنها مجاز به استفاده به میزان کمی در محصولات خود هستند اما در سایر روغن های خوراکی به هیچ وجه مناسب نیست. در تهیه کاکائو نیز از مقدار بسیار ناچیزی و مجاز از پالم استفاده میشود.
مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی استان یزد اظهار داشت: در بستنیهایی با روکش شکلاتی فقط در شکلات مورد استفاده در آنها به مقدار مجاز و ناچیز روغن پالم وجود دارد اما در خود بستنی حق ندارند از روغن پالم استفاده کنند.
انتهای پیام/
Related Assets:
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|