ID : 29209448

توصیه های معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد برای پیشگیری و کنترل تب کنگو


معاون دانشگاه علوم پزشکی یزد اعلام کرد: مردم از خرید گوشت از مراکز غیر معتبر که مهر دامپزشکی ندارد، اجتناب کنند و گوشت خریداری شده از مراکز معتبر را نیز حتماً 24 ساعت قبل از استفاده در دمای یخچال نگهداری کنند.

به گزارش صبح مهریز؛ معاون دانشگاه علوم پزشکی یزد در مصاحبه با یزدرسا، با اشاره به تشدید نظارت بر رستوران ها و مراکز عرضه گوشت خام به علت احتمال شیوع تب کریمه کنگو گفت: عموم مردم سعی کنند از مجاورت با دام های مشکوک حذر کنند و دقت داشته باشند که کنه می تواند یکی از عوامل انتقال این بیماری باشد.

دکتر محمدحسن لطفی  افزود: شهروندان در صورتی که در همسایگیشان نگهداری دام وجود دارد، به شهرداری و بهداشت اطلاع بدهند تا این ارگان ها ورود و کنترل کند.

وی توصیه کرد: مردم از خرید گوشت از مراکز غیر معتبر که مهر دامپزشکی ندارد، اجتناب کنند و گوشت خریداری شده از مراکز معتبر را نیز حتماً 24 ساعت قبل از استفاده در دمای یخچال نگهداری کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید صدوقی(ره) یزد ادامه داد: مصرف کنندگان هنگام خرد کردن گوشت از دستکش و کلاه استفاده کنند و اگر زخمی در بدن و دستشان است حتماً پوشانده شود تا اگر آلودگی در دام هست در حین پاک کردن گوشت وارد بدن نشود.

وی تاکید کرد: کسانی که با دام سر و کار دارند مانند دامداران، قصابان و افرادی که در آزمایشگاه های فرآورده های دامی کار می کنند حتماً باید از تجهیزات پیشگیری، مراقبت و حفاظت استفاده کنند و بدنشان با کلاه، عینک و دستکش پوشانده شود.

دکتر لطفی افزود: بیماری تب کریمه کنگو مسری و واگیردار است و از طریق ترشحات آلوده مثل خون و ادرار می تواند انتقال صورت بگیرد لذا باید مراقب بود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید صدوقی(ره) یزد در پایان اعلام کرد: اگر همشهریان مراقبت و پیشگیری کنند انشاالله هیچ اتفاقی نمی افتد و ما هم نظارت های کافی خواهیم داشت.

انتهای پیام/ج






آخرین عناوین آخرین عناوین