Skip to Content

یزدبانو/ یک خورشت اقتصادی و خوشمزه

خورشت قیمه با طعم کدو حلوایی


خورشت کدو حلوایی یک غذای ساده و مقوی است که می توان با جایگزین کردن کدو به جای سیب زمینی در این خورشت مذاق خانواده را با طعم یک غذای تازه آشنا کرد.

 

به گزارش خبرنگار یزدبانو، کدبانوهای ایرانی با خورشت قیمه آشنا هستند ولی  این بار هانیه سادات دره شیری سرآشپز یزدبانو تصمیم دارد با کمی تغییر در ساختار یک خورشت سنتی هم به مقوی ترکردن آن کمک کند و هم پای یک سبزی کم خوراک را به سبد غذایی خانواده خصوصا کودکان باز کند.

مواد لازم برای تهیه خورشت کدو حلوایی :

گوشت قطعه قطعه گوسفند و یا غیره : 250گرم
پیاز: یک عدد
رب گوجه فرنگی : دو  قاشق غذا خوری
لپه : یک قاشق غذاخوری
آب: مقدارلازم
تمرهندی : 100 گرم
کدوی مربع مربع شده : 1کیلو
شکر: 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل : مقدارلازم

طرزتهیه :
1)کدوها را به صورت قطعات مربع شکل کوچک درآورده و پس ازشستن و خشک کردن اندکی سرخ می کنیم و کنارمی گذاریم

2) پیاز را با کمی روغن طلایی می کنیم.

2) گوشت را اضافه می کنیم و باز کمی به همراه پیازتفت می دهیم.

3) لپه را به بقیه مواد اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا مقداری سرخ شود.

4) ادویه و رب گوجه را با مقداری آب در یک استکان با هم مخلوط می کنیم و به مواد اضافه کرده و با اضافه کردن یک لیوان آب می گذاریم بپزد.

5) با پخته شدن گوشت و لپه در یک ربع آخر کدو ها را به مواد اضافه می کنیم.

6) تمرهندی را در آب حل می کنیم و شکر را به مواد اضافه کرده و به غذا می افزاییم.

 وقتی خورشت جا افتاد غذا آماده است.


نکات لازم :
*لپه را می توانیم اندکی قبل از شروع به پخت غذا خیس کنیم تا بهتر سرخ شود.
*برای خوش طعم شدن غذا از یک حبه سیر هم می توانید در غدا استفاده کنید ولی ترجیحا از سیر و پیازبا هم در غذا استفاده نشود بهتراست.
*برای خوب از آب درآمدن غذا عجله نکنید و با کمی تجربه وحوصله بهترین غذا تهیه خواهد شد.


  نوش جان




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری