Skip to Content

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در گفتگو با یزدبانو:

سیاست های ابلاغی خانواده در دستور کار دولت است


معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده از پیگیری این معاونت در دولت و دیگر قوا در تحقق سیاست های کلی « خانواده» ابلاغی رهبر معظم انقلاب خبر داد.

شهیندخت مولاوردی معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در گفتگو با خبرنگار یزدبانو در پاسخ به این سؤال که « معاونت امور زنان و خانواده رییس جمهوری چه اقداماتی را برای پیشبرد سیاست های کلی«خانواده»، ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب در دستور کار دارد؟ » بیان کرد: بلافاصله بعد از اینکه سیاستهای کلی خانواده از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد؛ دولت هم به عنوان یکی از مخاطبان اجرای این سیاست ها در کنار دو قوه مقننه و قضائیه و نیز مجمع تشخیص مصلت نظام بررسی و برنامه ریزی خود را آغاز کرد.

*اجرای سیاست های کلی ابلاغی رهبر انقلاب در مورد خانواده در دستور کار دولت

وی تصریح کرد: معاونت امور زنان و خانواده رییس جمهوری به عنوان دبیرخانه ستاد ملی زن و خانواده بررسی خود را شروع کرده و با همکاری و مشارکت دفتر معاون اول رییس جمهور با تقسیم کاری که صورت دادیم مقدمات اجرایی را فراهم کرده ایم. مولاوردی افزود: منتظر ابلاغ معاون اول رییس جمهور هستیم و در هر بند از 16 بند سیاست های ابلاغی، وظایف دستگاهها مشخص شده است که دو ماه بعد از دریافت بخشنامه، به دبیرخانه ستاد ملی زن و خانواده برنامه های خودشان را ارائه می دهند و معاونت امور زنان و خانواده نیز هر شش ماه به دفتر معاون اول رییس جمهور گزارش می دهد تا میزان پیشرفت این سیاست ها سنجیده شود.

*20 دستگاه دولتی در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی وظایفی دارند/ خروجی ملموسی مشاهده نمی شود

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در پاسخ به این سؤال که « در دولت فعلی چه اقداماتی برای زنان آسیب دیده اجتماعی و در معرض آسیب انجام شده است؟» اذعان کرد: آسیب های اجتماعی در کشور ما متولیان متعدد دارد و 20 دستگاه در زمینه آسیب های اجتماعی وظایفی دارند و ما هم یک ساختار فرابخشی و ستادی هستیم که در این زمینه برای سرعت بخشی به فعالیت دستگاههای متولی و پیگیری وظایف ذاتی با دستگاهها تفاهم نامه هایی را امضا کرده ایم.

مولاوردی تصریح کرد: با وزارت رفاه برنامه های مشترکی را در خصوص رسیدگی به موضوع آسیب های اجتماعی امضا کردیم که در تعامل و مشارکت با سازمان بهزیستی و نیز وزارتخانه های اقتصادی به توانمند سازی اقتصادی زنان آسیب دیده ، آسیب پذیر و در معرض آسیب می پردازیم و برنامه هایی را در مناطق محروم و در سکونتگاههای غیر رسمی حاشیه شهرها و بافتهای ناکارآمد در چند استان با وزارت راه و شهرسازی در حال اجرا داریم.

وی ابراز کرد: هنوز در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی برنامه ای ملی به اجرا در نیامده است که یکی از دلایل آن محدودیت اعتبارات، اختیارات و امکانات ما بوده است و آنچه توانستیم به سرانجام برسانیم ایجاد حساسیت آفرینی و جلب توجه به آسیب ها و مسائل هست که به نظر می رسد در این زمینه موفق بوده ایم.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در پاسخ به این سؤال که « در زمینه بهبود وضعیت هویتی فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با اتباع بیگانه چه اقداماتی انجام شده است؟» اظهار کرد : فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با اتباع بیگانه دچار سرنوشت تلخ بی هویتی می شوند و از ابتدای دولت در دستور کار ما و مجلس بوده است .

دکتر مولاوردی افزود: لایحه ای را با مشارکت وزارت رفاه در کمیسیون اجتماعی دولت داریم و مجلس طرح دوفوریتی را ارائه داده است که امیدواریم به نتیجه برسد. انتهای پیام / ص




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری