Skip to Content


فشن شوهای وطنی با چاشنی بدحجابی و بدپوششی!


در یکی دو روز اخیر از سوی سایت ها و فضای مجازی و از جمله خبرگزاری های مطرح کشور، انتشار تصاویر بازیگران دعوت شده به شانزدهمین جشن حافظ در تالار وحدت بار دیگر ثابت کرد که نفوذ فرهنگی دشمن به ویژه در حیطه هنر و دنیای بازیگری را باید بیش از پیش جدی گرفت.

به گزارش یزدبانو به نقل از خبرگزاری «حوزه»، در سال های اخیر یکی از اپیدمی های تأسف بار جامعه ما، کم توجهی و بی توجهی به فرهنگ عفاف و حجاب به ویژه در بین برخی از اقشار به اصطلاح هنرمند و خاصه بازیگران سینما و تلویزیون و تئاتر بوده که بارها و بارها انتقاد و اعتراض علما، مراجع تقلید و متدینین را سبب ساز شده است.
پس از اوضاع بسیار نامناسب چگونگی حضور بازیگران زن سینما و گاه حتی مع الاسف بازیگران مرد در زمینه حجاب و پوشش در جشنواره فیلم فجر که از این حیث سنخیتی با عنوان انقلابی آن و نسبتی به مردم متدین و انقلابی ندارد ، در یکی دو روز اخیر از سوی سایت ها و فضای مجازی و از جمله خبرگزاری های مطرح کشور، انتشار تصاویر بازیگران دعوت شده به شانزدهمین جشن حافظ در تالار وحدت بار دیگر نشان داد که چرا می بایست نفوذ فرهنگی دشمن به ویژه در حیطه هنر و دنیای بازیگری جدی گرفت؟!
در جشن یاد شده و به خصوص مراسم استقبال از بازیگران سینما و تلویزیون که چند سالی است به نام فرش قرمز حضور اهالی هنر شهرت یافته، بازیگران زن و مرد به صورت انفرادی و گاه خانوادگی در این برنامه فرهنگی ، اکثراً بی توجه یا کم توجه به عرف جامعه اسلامی و چارچوب های شرع مقدس در زمینه حجاب و پوشش حضور یافته و در برابر عکاسان ژست و عکس یادگاری گرفتند.
تیپ های زننده و لباس های نامناسب برخی بانوان و از سویی بدپوششی و ژست های آن چنانی برخی بازیگران مرد که شاید به خیال خود احساس متفاوت بودن و دیده شدن به آن ها به این خاطر دست می دهد، در این سال ها کم کم به یک عرف ثابت در محافل هنری و فرهنگی تبدیل شده که گاه بدتر از آن را در کنسرت های موسیقی می توان مشاهده کرد.
به تعبیر برخی رسانه ها، حضور در جشن های سینمایی و برنامه های اکران فیلم و یا کنسرت موسیقی عملاً به نمایشگاه مد و لباس و به اصطلاح امروزی ها" فشن شو" تبدیل شده است.
بخش تاسف بار تر ماجرا این است که این نگاه در جامعه ما در بین برخی اقشار خاصه آن ها که پز روشنفکرانه هم دارند ، به امری رایج تبدیل شده به طوری که گویا رعایت عفاف و حجاب چندان مرتبط با اصل دین نیست!
گذشته از تاثیر بسیار جدی شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی آلوده به گناه و شهوت رانی در این خصوص، نباید از تقصیر برخی مدیران و تصمیم گیران فرهنگی و اجتماعی نیز در این میان غافل بود که با سهل انگاری و بی خیالی ، در ایجاد این وضعیت سهیم بوده اند.
همچنین نباید از نقش رسانه هایی غافل شد که حساسیت لازم را در این خصوص نداشته اند و گاه حتی در ترویج چنین مسایلی – خواسته یا ناخواسته- کوشیده اند.
در این میان بازنشر گسترده این تصاویر و عکس ها و نیز فیلم های حضور بازیگران در جشن ها و محافل در سایت ها و شبکه های اجتماعی و ضریب خوردن این مساله ضدفرهنگی باعث شده که به جای ترویج عفاف و حجاب، به طور غیرمحسوس بدحجابی و بدپوششی به الگوی رایج در جامعه تبدیل شود ، به طوری که ما در حال حاضر شاهد عرفی سازی این قبیل مسایل هستیم.
از دیگر سو و فراتر از این موضوع به خصوص در شش ماهه نخست سال ، نوع پوشش و حجاب برخی زنان و دختران جامعه ما به ویژه در کلان شهرها و نیز شهرهای توریستی و تفریحی آن چنان است که با معیارهای و شاخصه های یک جامعه دینی هیچ سازگاری و سنخیتی ندارد.
شاید در این میان، عده ای امثال نگارنده این سطور را با انگ هایی چون دُگم، متحجر و نیز عقب اُفتادن از دنیای روز بنوازند؛ اما به راستی چه کسی است که نداند نوع رفتار چهره های شاخص هنری و فرهنگی در یک جامعه که به ویژه در عالم سینما به سلبریتی ها شهره یافته اند، چه تاثیر مخرب فرهنگی بر نسل جدید می گذارد که آن ها را الگوی خود قرار داده اند.
سید محمد مهدی موسوی




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری