Navigation Navigation

محتوا محتوا

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد:

پشتوانه غنی هر فرد در گرو نگاه و حمایت‌های مادرانه است


مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد گفت: منشأ و آثار وجودی هر فردی در هر مقام و منزلتی، به خاطر تلاش‌های مادرانی است که رنج پرورش و تربیت فرزندان را به جان خریده و آینده سازی می‌کنند.

به گزارش یزدامروز به نقل از یزدبانو؛ «محمدحسین ریاحی» مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد ضمن تبریک به مناسبت میلاد باسعادت و سراسر نور حضرت فاطمه الزهرا (س) و روز زن گفت: نقش بانوان در جامعه، با توجه به اینکه 50 درصد از اجتماع را تشکیل می‌دهند بسیار حائز اهمیت است و ضرورت دارد دولت نسبت به حضور فعال‌تر و پررنگ‌تر بانوان در عرصه‌های خدمت، گام‌های اساسی بردارد.

وی افزود: با توجه به اینکه بیش از 57 در صد از پذیرفته‌شدگان کنکور و دانشجویان کشور را بانوان تشکیل می‌دهند انتظار می‌رود که برای این قشر فارغ‌التحصیل تدابیری درست اندیشیده شود.

ریاحی ضمن اشاره به نقش زن در تحکیم بنیان خانواده، خاطرنشان کرد: منشأ و آثار وجودی هر فردی در هر مقام و منزلتی، به خاطر تلاش‌های مادرانی است که رنج پرورش و تربیت فرزندان را به جان خریده و آینده سازی می‌کنند.

وی گفت: پشتوانه غنی هر فرد درگرو نگاه و حمایت‌های مادرانه است و به همین منظور گرامیداشت مقام شامخ مادری و زن از موضوعات مهمی است که ما هم به این موضوع توجه خاص داریم.

در ادامه رقیه کرمانیان، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری یزد در جمع بانوان شاغل اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد با تبریک ولادت فاطمه زهرا (س) اظهار داشت: سیره حضرت زهرا (س) سرمشق و الگوی بی‌بدیل برای همگان است و این الگو دربند مکان و زمان نیست و باید این بانو را نه آن‌گونه که خود می‌خواهیم بلکه با توجه به تمام ابعاد وجودی ایشان بشناسیم و الگوی خود قرار دهیم.

کرمانیان ضمن اشاره به تقارن ولادت حضرت زهرا (س) و امام خمینی (ره) بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره) چه در دوران انقلاب و چه در دوران تحکیم، ارزش و مقام زن را به‌خوبی درک کردند و در جریان انقلاب کوشیدند زنان را به ارزش و جایگاه واقعی‌شان برسانند.

وی با بیان اینکه جایگاه و مقام زن در اسلام مورد  تأکید فراوان است، افزود: وقتی ما به الگوهای راستین اسلام نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که این بانو در تمام عرصه‌ها فعالیت داشته و سرآمد بودند.

کرمانیان با تأکید بر ضرورت حمایت زنان از یکدیگر برای تحقق مطالبه جایگاه مدیریتی خود، گفت: زنان باید در شناسایی و استفاده از ظرفیت و پتانسیل یکدیگر در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و ... تلاش کنند.

 سپس «احمد آبایی» مشاور و کارشناس مسائل خانواده با اشاره به نقش زنان در تربیت فرزند و تولید ثروت گفت: زنی که آگاهی و بینش خوبی از زندگی داشته باشد می‌تواند بچه‌های خوبی تربیت کند و خانواده خوب، سازنده جامعه خوب است، پس زنان در ساختن یک جامعه خوب نقش مهمی دارند و خوب و بد بودن جامعه رابطه زیادی با زنان آن جامعه دارد.

وی ضمن اشاره به‌ضرورت وجود 3 شاخص مهم در زنان و مردان، بیان کرد: 3 شاخص مثبت اندیشی، گذشت و پذیرش دیگران می‌تواند محیطی آرام، امن و بااحساس خرسندی را برای خانواده‌ها به ارمغان آورد.

در بخش دیگری از این همایش، مجید سلطان‌زاده مدرس مدیریت استرس گفت: افراد باید برای کاهش استرس، در برنامه‌ریزی‌های روزانه خود دو اولویت «مهم و ضروری بودن» را مدنظر قرار دهند.

سلطان‌زاده ضمن اشاره به اینکه روح، ذهن و جسم سه ضلع  مثلث آرامش هستند افزود: انسان‌ها برای اینکه بتوانند به آرامش واقعی دست پیدا کنند باید ایمان به خدا، عبادت در برابر او و خدمت به مردم را سرلوحه کارهای خویش قرار دهند.

همایش "نقش والای زن در تعالی خانواده و جامعه" به مناسبت میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن برگزار و از  همکاران و فعالان  زن  در اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اهدای لوح، تقدیر شد.

انتهای پیام/






آخرین اخبار آخرین اخبار