نمایش نمایش

ID : 32741668
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد:

«خیانت» ناشی از فضای مجازی؛ بیشترین عامل طلاق در یزد


معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد گفت: «خیانت» به‌عنوان آسیب‌های ناشی از فضای مجازی و ماهواره، اعتیاد و دخالت خانواده‌ها بیشترین عوامل طلاق در یزد است.

به گزارش عصر فرهنگ؛ «محمدحسین رحیمی زاده» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد در مصاحبه با خبرنگار یزد رسا با اشاره به عواملی که در زندگی زناشویی یزدی‌ها می‌تواند منجر به طلاق شود، اذعان کرد: تمام پرونده‌های اختلاف خانوادگی به چهار مرکز مشاوره دادگستری ارجاع داده می‌شود؛ بر اساس آمار این مراکز مشاوره «خیانت» به‌عنوان آسیب‌های ناشی از فضای مجازی و ماهواره، اعتیاد و دخالت خانواده‌ها بیشترین عوامل طلاق در یزد است.
 
وضعیت طلاق در استان یزد
 
وی در رابطه با وضعیت طلاق در استان یزد خاطرنشان کرد: بر اساس آمار کلی که از دعاوی خانواده داریم، در 8 ماهه نخست امسال به نسبت 8 ماهه سال گذشته در کل استان 23 درصد دعاوی خانواده کاهش پیدا کرده است؛ با این توضیح که طی 8 ماهه نخست امسال 2 هزار و 939 پرونده در دعاوی خانواده به این معاونت آمده است که از این تعداد یک هزار و 325 پرونده آن یا سازش کرده‌اند و یا اینکه به هر دلیلی دیگر پیگیر پرونده نشدند.
 
رحیمی زاده ادامه داد: از تعداد پرونده‌های باقیمانده یعنی یک هزار و 614 پرونده به مراکز مشاوره تحت پوشش معاونت ارجاع داده شده است که از این تعداد 432 پرونده منجر به سازش شده است.
 
طلاق به چه خانواده‌هایی نزدیک‌تر است؟
 
وی در پاسخ به این سؤال که طلاق به کدام خانواده‌ها نزدیک‌تر است، اظهار کرد: خانواده‌هایی که درزمینهٔ مهارت‌های زندگی آموزش کافی ندیده‌اند. بخشی این خانواده‌ها هستند و بخشی هم افرادی هستند که خیلی به مسائل اخلاقی و شرعی پایبند نیست.
 
این مقام مسئول ادامه داد: ممکن است بعضی بگویند خانواده‌های پایبندی هم داریم که سرانجام آن‌ها به طلاق ختم شده است، اگر در زندگی این افراد به‌صورت دقیق‌تر وارد شویم درمیابیم که این افراد در عمل آن مهارت‌های زندگی که ازنظر اسلامی هم بر آن تأکید شده است را به کار نبسته‌اند.
 
رحیمی زاده گفت: برخی فقر اقتصادی را عامل اصلی اختلاف خانواده‌ها عنوان می‌کنند؛ اما درواقع نداشتن و به کار نبستن مهارت‌های زندگی عامل عمده اختلافات است.
 
وی با بیان اینکه تنها در یزد و به‌صورت پایلوت کارگاه‌ مهارت‌های زندگی پیش از ازدواج برگزار می‌شود، تصریح کرد: تنها در پیش از ازدواج از اهرم قانونی استفاده کرده و افراد را ملزم به شرکت در کارگاه‌های مهارت‌های زندگی می‌کنیم.
 
رحیمی زاده افزود: درحالی‌که نیاز است که آموزش مهارت‌های زندگی زودتر و برای مدت طولانی انجام گیرد؛ با برگزاری کارگاه 16 ساعته نمی‌توان مهارت‌های زندگی را به‌طور کامل آموزش داد.
 
 
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد با بیان اینکه اساس خانواده بر عاطفه است و اگر عاطفه نباشد دو دیدگاه متفاوت نمی‌توانند زیر یک سقف دوام بیاورند، ادامه داد: متأسفانه قبح طلاق شکسته شده و با کوچک‌ترین اختلافی آخرین راه به نظر زوجین می‌آید؛ نباید طلاق جنبه نقل‌ونبات به خود بگیرد.
 
وی با بیان اینکه باید مهارت‌های زندگی را به‌صورت عملی در زندگی به کار بست، گفت: کلاس و سخنرانی تنها نمی‌تواند راهگشا باشد؛ باید درزمینهٔ خانواده و تعالی آن بیشتر کار می‌شد تا امروز شاهد آمارهای ناراحت‌کننده از طلاق نباشیم.
 
این مقام مسئول با اشاره به اینکه برای پیشگیری از طلاق اقدامات فعلی کافی نیست، اذعان کرد: هم‌زمان با تلاشی که دشمن برای فروپاشی بنیان خانواده انجام می‌دهد و سعی دارد با کاستن از قوام خانواده‌ها جامعه را متلاشی کند؛ مسئولان کار شایسته و بایسته انجام ندادند؛ رسانه‌ها و صداوسیما، فیلم‌هایی که تهیه می‌شود در راستای کمک به حفظ خانواده نیست و از همه مهم‌تر که در فضای مجازی مدیریتی وجود ندارد.
 
رحیمی زاده با بیان اینکه باید مهارت‌های زندگی را به نحو صحیح از طریق آموزش به نسل امروز منتقل کنیم، ادامه داد: آموزش‌وپرورش و دانشگاه‌ها باید آموزش مهارت‌های زندگی را به‌عنوان بخش اصلی آموزش در نظر بگیرند.
 
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد تصریح کرد: وقتی یک خانواده متلاشی می‌شود، دیدگاه این است که تنها زنان از طلاق آسیب می‌بینند؛ درحالی‌که مردان هم به سهم خود آسیب می‌بینند و بیشترین آسیب متوجه فرزندان این خانواده خواهد بود.
 
انتهای پیام/

 






فرهنگی فرهنگی

جدیدترین ها جدیدترین ها