نمایش نمایش

ID : 27162837
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد خبر داد

رتبه نخست یزد در جمع‌آوری و مبارزه با عرضه قلیان در مراکز عمومی


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد از کسب رتبه نخست یزد در جمع‌آوری و مبارزه با عرضه قلیان در مراکز عمومی خبر داد.

به گزارش عصرفرهنگ، محمدحسن لطفی صبح امروز در دومین نشست مشورتی شبکه تحقیقاتی بهداشت محیط کشور با تسلیت ایام فاطمیه اظهار داشت: 164 نیروی بهداشت محیط در حوزه ستادی و محیطی مشغول به کار داریم که بیشتر این نیروها در حوزه محیط فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر کمبود نیرو در این زمینه نداریم از رتبه نخست یزد در جمع‌آوری و مبارزه با عرضه قلیان در مراکز عمومی خبر داد و گفت: 347 نقطه را در سطح استان از طریق نیروهای بهداشت محیط تحت پوشش قرار دادیم و خوشبختانه مشکلای در این زمینه نداریم و در بسیاری از موارد در مقایسه با کشور وضعیت بهتری داریم.

لطفی با بیان اینکه در مجموع 87 درصد روستایی و 91 درصد شهری دارای کارت بهداشتی به روز هستند اضافه کرد: اتفاق خوبی که در این زمینه افتاد عدم توزیع مواد غذایی غیربهداشتی در سطح محیط است و رتبه اول کشور را به خود اختصاص دادیم.

وی با بیان اینکه گشت‌های شبانه و کنترل‌های مکرر منجر به این تحقق و موفقیت این هدف در سطح استان شد عنوان کرد: در سال جاری بیش از 16 هزار و 400 کارت بهداشت صادر شده و در مجموع بیش از 26 هزار بازرسی از نقاط مختلف به ویژه مراکز تهیه و توزیع انجام شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان اینکه مشکلات جدی در زمینه مصرف آب و غذا و مشکلات بهداشتی آن نداشتیم گفت: با راه‌اندازی سامانه شکایات توانستیم بخش اعظمی از تخلفات را کنترل کنیم.

وی با بیان اینکه برای توجه و رسیدگی به حوزه سلامت نیاز به فعال‌کردن کارگروه‌های مرتبط با این حوزه است اظهار داشت: خوشبختانه توجه بیشتری به این موضوعات جلب شده که به دلیل جو مناسب حاکمیت طرح تحول سلامت است.

لطفی با اشاره به ایجاد معاونت اجتماعی در سطح وزارتخانه بیان داشت: از اقدامات موثری که در زمینه بهداشت انجام شده است شکل‌گیری این معاونت است که نشان می‌دهد در سطح کشور نیز حساسیت‌های ویژه‌ای را برای مردم قائل هستند و اهمیت می‌دهند.

وی در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه پژوهش نیز در حوزه بهداشت و سلامت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است افزود: پژوهش‌ها باید کاربردی باشد و با توجه به اینکه بسیاری از موضوعات در حوزه بهداشت و سلامت مردم مغفول مانده است لازم است تا فعالان و کارشناسان عرصه بهداشت محیط به این مهم نیز توجه خاصی داشته باشند و پژوهش‌ها را از حالت کلاسیک به کاربردی تغییر دهند.

انتهای پیام/






فرهنگی فرهنگی

جدیدترین ها جدیدترین ها