نمایش نمایش

ID : 12153773
نقش متزلزل مادر در غرب؛

قتل فرزند برای جلب توجه از طریق شبکه های اجتماعی +عکس


هر چند که عموم مادران، به عنوان نمادی از عطوفت و مهربانی برای فرزندان شان مطرح بوده و تقدیس می شوند اما برخی موارد در دنیا رخ می دهد که خرق عادت کرده و تاسف آورند. در مورد اخیر، رد پایی از تکنولوژی روز و فضای مجازی به عنوان شریک جرم دیده می شود!

 به گزارش عصر فرهنگ، هر چند که عموم مادران، به عنوان نمادی از عطوفت و مهربانی برای فرزندان شان مطرح بوده و تقدیس می شوند اما برخی موارد در دنیا رخ می دهد که خرق عادت کرده و تاسف آورند. در مورد اخیر، رد پایی از تکنولوژی روز و فضای مجازی به عنوان شریک جرم دیده می شود!

 

مادری که اهل حومه نیویورک بوده و یک وبلاگ مادرانه را می نوشت، پس از قتل پسر خردسالش بوسیله تزریق بیش از حد نمک، به قتل درجه دوم محکوم شده و مجازات ۲۰ سال زندان را دریافت کرد. این زن قصد داشت با چنین عملی، توجهات را در شبکه های اجتماعی به بیماری مرموز پسرش جلب کند.

 

 

«لسی اسپیرز» ۲۷ ساله، مدتی بود که وقایع مربوط به بیماری پسر ۵ ساله اش را در یک وبلاگ و شبکه های اجتماعی منتشر می کرد. وی در آخرین پست اش نوشته بود: «گارنت، فرشته شیرین ام، ۲۳ امین بار است که به بیمارستان می رود. کاش زودتر بتوانیم به خانه برگردیم..»

 

 

 دورین لیوید، وکیل دادگستری می گوید: «گارنت کودک نرمال و سالمی بود و بیماری های او نظیر اختلالات گوارشی توسط مادرش ایجاد می شد. این مادر، در نهایت بوسیله قرار دادن مقدار کشنده ای نمک در محفظه تزریق بیمارستانی، باعث مرگ فرزندش شد. وی از تمام این مراحل عکس گرفته و در فیس بوک منتشر می کرد! این زن همواره تلاش داشت پسرش را مریض جلوه داده و نیاز خود به توجه را از این طریق جبران کند. سرم بیمارستان در نهایت تبدیل به سلاحی برای او شد تا فرزندش را بکشد».

 

در نهایت قاضی دادگاه، خانم اسپیرز را یک بیمار روانی دارای حالت Munchausen ناشی از سندروم پروکسی توصیف کرد و گفت: «جنایت تو در سنگ دلی حد و مرز ندارد. چطور یک مادر می تواند با فرزندش چنین رفتار غیر عادلانه و غیر انسانی داشته باشد؟»

 

نگاه فرهنگی و آسیب شناسانه به این ماجرا در قالب نکته کوتاه

در جوامعی که اساسا نقش بنیانی و ارزشی برای مادر قائل نیستند دور از انتظار نیست که مادری حاضر شود تا دست به چنین کاری بزند.  چون تعریف جایگاه زن از دیدگاه جوامع غرب تعریفی ناقص و متزلزل می باشد و زن معمولا کالایی هست برای خوب دیده شدن در ظاهر و تامین امیال نفسانی مردان. برخلاف نگاه جاهلانه و خائنانه غرب به زن، دین مبین اسلام جایگاه رفیع و ارزشمندی را برای زن و مادر تعریف کرده است. تا جایی که مردان شریف و بزرگ، بزرگی و شرافت خودشان را مدیون مادران سالم و ارزشمند خودشان می دانند. آری مادری که در فضای خانواده و جامعه مورد تکریم و تعظیم قرار بگیرد نه تنها کاری برخلاف اقتضای طبیعت مادرانه نمی کند بلکه فرزندان نمونه به جامعه تحویل می دهد. بنابراین یکی ازعلل وقوع این قبیل ماجراها تحقیر زنان و نگاه تجاری به آن هاست.

نظر شما در باره این ماجرا چیست؟






فرهنگی فرهنگی

جدیدترین ها جدیدترین ها